Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید ناصر موسوی لارگانی در گفت و گو با خبرنگار جماران درباره اینکه اظهارات اخیر رئیس جمهوری مبنی بر اینکه بودجه 97 در راستای رفع فقر مطلق و تامین اشتغال تنظیم شده است، گفت: واقعا  من نمی دانیم آقای دکتر روحانی کدام بخش از بودجه را در راستای فقر مطلق می داند!

وی ادامه داد: بودجه ای که ما  می بینیم و در حال تصویب است، بعضی فقرا را فقیرتر  می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به طور مثال در بحث افزایش قیمت حامل های انرژی که پیشنهاد آقای رئیس جمهور در بودجه سال آینده بود، ضررهای بی شماری برای فقرای جامعه داشت.

نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس، گفت: فردی که با خودرو کار می کند، با افزایش قیمت کرایه ها می تواند چند برابر  افزایش قیمت بنزین کسب درآمد کند؛ در عین حال کسانی که شرایط مالی مساعدی دارند از افزایش قیمت حامل ها متضرر نخواهند شد اما فردی که خودرو ندارد و ناچار به رفت و آمد است باید هزینه بیشتری را متقبل شود. بنابراین افزایش قیمت حامل ها مشکلات عدیده ای را برای جامعه فقیر ایجاد می کرد.

موسوی لارگانی با اشاره به مساله اشتغال، افزود: دوستان می گفتند درآمد حاصل از افزایش قیمت حامل های انرژی را صرف تولید اشتغال خواهند کرد. ما آمار دقیقی از مصرف روزانه بنزین و گازوئیل در کشور داریم و می توانیم مشخص کنیم a مقدار از درآمد میانگین فروش بنزین را به ایجاد شغل در فلان زمینه خواهیم کرد؛ در حالی که برنامه ای نداشتند. دولت باید برنامه ای مشخص، همراه با منابع مالی آن برای ایجاد اشتغال ارائه کند، نه اینکه شعار صرف باشد.

وی با اشاره به اینکه آقای روحانی پیشتر نیز در شعارهای خود به مردم وعده رفاه و بی نیازی از دریافت یارانه را داده بودند؛ ادامه داد: باید ببینم این وعده عملی شد یا سفره مردم کوچکتر شد!؟ یا طرح مسکن مهر را زیر سوال بردند، در حالی که همان مسکن مهر مشاغل زیادی را ایجاد کرد، به گونه ای که 200 صنعت در کنار صنعت مسکن احیا شده بود اما در حال حاضر این صنایع نسبتا راکد است. علاوه بر این، قول مسکن اجتماعی را دادند که تاکنون اتفاقی در این زمینه رخ نداده است. باید به این نکته توجه داشت که با شعار صرف مشکلی حل نخواهد شد.

این نماینده مجلس در ادامه تاکید کرد: رفع فقر مطلق امکان پذیر نیست؛ شرط  رفع آن این است که بخشی از رفاه اقشار ثروتمند حذف شود. نه اینکه ما  درآمدهای میلیونی برخی را حق مسلم آن ها بدانیم و  از دیگران بخواهیم تنها با یارنه زندگی خود را تامین کنند. در واقع با رویکرد پذیرش حقوق نجومی که مقام معظم رهبری تاکید کردند ظالمانه، ناعادلانه و نامتعارف است را متعارف جلوه دادن نمی توان فقر را ریشه کن کرد. مثلا  دولت در اجرای قانون یکسان سازی دستمزد مستمری بگیران، تامین اجتماعی تنها برای کارکنان خود آن را اجرا کرده است اما برای دیگران نه؛ و این یعنی بی عدالتی که با این شیوه نمی توان فقر را از بین برد. به این ترتیب باید یک برنامه عملی برای ریشه کن کردن فقر ارائه کرد.

موسوی لارگانی در پاسخ به این پرسش که مجلس برای مکلف ساختن دولت به اجرای این وعده ها چه باید بکند، تصریح کرد: مجلس باید مقرر کند حقوق  مدیران و مسئولان چه در مجلس چه در دیگر قوا سقف مشخصی داشته باشد و حقوق بالاتر از آن حذف شود. علاوه بر این هزینه های جاری غیر ضروری قطع شود.

نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در پاسخ به این پرسش که مجلس تا چه حد بودجه 97 را به نفع مردم  تعدیل کرده است، گفت: از آن جایی که یک لایحه زمانی قانونی می شود که دو سوم نمایندگان در صحن علنی به آن رای اعتماد دهند. به همین جهت در حال حاضر نمی توان پیش بینی کرد چه می شود اما به نظرم مواردی در حد امکان در کمیسیون تلفیق تعدیل شده است.

انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۶۷۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حق مسکن کارگران ۲ برابر می‌شود؟

علی بابایی کارنامی رئیس فراکسیون کارگری مجلس شورای اسلامی درباره افزایش حق مسکن کارگران گفت: در نشست اخیر کمیسیون اجتماعی که با حضور وزیر کار برگزار شد، آقای مرتضوی در جریان گزارشی که از عملکرد وزارت کار به اعضای کمیسیون ارائه کرد، به موضوع افزایش حق مسکن هم اشاره کرد و گفت که قرار است بند مربوط به افزایش حق مسکن کارگری را اصلاح کنند.

وی افزود: البته با توجه به اینکه افزایش حق مسکن علاوه بر مصوبه شورای عالی کار نیاز به تایید هیئت وزیران هم دارد، اما آقای مرتضوی تصریح کرد که وزارت کار برای اولین بار پیشنهاد افزایش دو برابری حق مسکن را مطرح کرده است.

رئیس فراکسیون کارگری گفت: به محض اینکه این پیشنهاد در شورای عالی کار تصویب و پس از آن مورد تایید هیئت وزیران قرار گیرد، برای دستگاه‌های مرتبط لازم‌الاجرا خواهد بود.

منبع: رکنا

tags # مسکن سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • غیربومی بودن مدیران یکی از اساسی ترین مشکلات البرز است
  • خبر خوش شورای نگهبان برای بازنشستگان | افزایش چشمگیر حقوق بازنشستگان از این ماه
  • حق مسکن کارگران ۲ برابر می‌شود؟
  • کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرایی شدن سامانه ستاد
  • واریزی مددجویان تحت پوشش در سال جدید چند برابر شد؟
  • ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد
  • مجلس دوازدهم باید به بهبود معیشت مردم بپردازد
  • زمان افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان مشخص شد/ رییس کمیسیون تلفیق بودجه درباره همسان‌سازی حقوق چه گفت؟
  • مقام سابق نفت آمریکا به اقدام به تبانی با اوپک متهم شد
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی