Web Analytics Made Easy - Statcounter

جاملو گفت: مردم عمدتااز روش سنتی برای پرداخت صدقات خود استفاده میکنند .پرواضح است که این دوران گذار از سنت به مدرنیته نیازمند زمان میباشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  جاملو مدیر روابط عمومی کمیته امداد تبریز در گفتگو با تبریز بیدار ،  در خصوص برش تعدادی از صندوق صدقات شهر گفت: این یک امربدیهی است که در عصر جدید باید از روش های سنتی جمع آوری کمک های مردمی به روش های مدرن تغییر رویه دادو کمیته امداد نیز همگام با این تحولات درحال تغییر رویکرد در نحوه توسعه مشارکت های مردمی وجمع آوری کمکهای مردمی است، برهمین اساس از دوسال پیش سامانه پیامکی *8877*41* را راه اندازی نمودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: با توجه به راه اندازی روشهای الکترونیکی پرداخت ،رصد آمارها نشان میدهد بخش عمده درآمد های نقدی این نهاداز صندوقهای صدقات میباشد.لذا میشود گفت که مردم هنوز عمدتااز روش سنتی برای پرداخت صدقات خود استفاده میکنند .پرواضح است که این دوران گذار از سنت به مدرنیته نیازمند زمان میباشد.

جاملو افزود: تمام درآمدهای کسب شده از صندوقهای صدقات به جهت شرعی وعرفی میبایست در همان شهرستان صرف هزینه های درمانی ،مسکن،کمک به معیشت ،تامین جهیزیه وکمک هزینه تحصیلی نیازمندان شود.

 

وی در ادامه با اشاره اقدام اخیر شهرداری تبریز در جمع آوری صندوق های صدقات گفت: اقدام خودسرانه شهرداری درجمع آوری تعدادی از صندوقهای صدقات منجر به کاهش 25درصدی صدقات در یک ماه اخیر گردید.

مسئول روابط عمومی کمیته امداد در پایان سخنان اظهار داشت: انچه که مدنظرماست صیانت از نیت خیرمردم نوعدوست ومنبع مالی نیازمندان تحت حمایت است و تمام حساسیت ما از این است که سفره مددجو را کوچک نکنیم و براین اساس پکیج های پیشنهادی نیزداریم.امداد این آمادگی را دارد که درصورت اعطای امتیاز استفاده از فضاها وامکانات شهری معادل درآمدهای حاصل از صندوقهای صدقات با شهرداری تبریز برای جمع آوری صندوق ها از سطح شهر مذاکره نماید. 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۷۱۵۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی کردستان در حال انجام است

فرزاد پیشکاری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه خانوارهای دهک یک تا هفت یارانه بگیر می‌توانند به ازای خرید از این بستر ۲۲۰ هزار تومان یارانه مضاعف به صورت اعتبار دریافت کنند، اظهار کرد: دراین طرح یازده قلم کالای اساسی شامل گوشت مرغ، گوشت قرمز، برنج، روغن، ماکارونی، شیر، پنیر، ماست، قند و شکر، تخم‌مرغ و حبوبات عرضه می‌شود.

وی یادآور شد: در طرح جدید شرط ۲۰۰ هزار تومان خرید از یارانه حذف شده و اعتبار تشویقی (۲۲۰ هزار تومانی) علاوه بر یارانه ۳۰۰ و ۴۰۰ هزارتومانی فعلی بوده و خانوار یارانه‌بگیر به‌صورت مجزا یارانه نقدی خود را ماهانه دریافت خواهند کرد.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی کردستان افزود: متقاضیان استفاده از کالابرگ الکترونیکی می‌توانند با مراجعه به فروشگاه‌های طرف قرارداد و فروشگاه‌های زنجیره‌ای نسبت به خرید اقلام اساسی اقدام کنند.

به گفته پیشکاری در حال حاضر ۴۷۵ هزارخانوارکردستانی یارانه خود را به خرید کالا از طریق کالابرگ الکترونیکی اختصاص دادند.

گفتنی است؛ مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی تا ۱۸ اردیبهشت ادامه دارد.

کد خبر 6092634

دیگر خبرها

  • ایرانی‌ها سال گذشته چقدر صدقه دادند؟
  • رشد ۲۶ درصدی مشارکت های مردمی در کمیته امداد
  • همسطح سازی دریچه های شبکه جمع آوری فاضلاب آذربایجان شرقی
  • وزیر تعاون: تمام دغدغه رئیس جمهور معیشت مردم است
  • طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی کردستان در حال انجام است
  • وزیر تعاون: تمام دغدغه رییس جمهور معیشت مردم است
  • انجام امور فرهنگی باید برعهده مردم باشد
  • منافی:باخت به آلومینیوم را بزرگ نکنیم، در لیگ فرصت جبران هست
  • الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی در تمام شهرها اجرا شود
  • شوراهای اسلامی به‌منظور حکمرانی مردمی شکل گرفتند