Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارشایسکانیوز، علی اکبر کریمی در نشست علنی امروز عصر مجلس (8 بهمن 96) در مخالفت با کلیات لایحه بودجه سال 97 گفت: ضمانت بازپرداخت تسهیلات در تبصره 18 توسط دولت می‌تواند باعث تشدید افزایش بدهی دولت به بانک‌ها شود.

وی افزود: انتظار بود تا در بودجه و بحث اشتغال توجه می‌شد اما هیچ رویکرد مشخصی در خصوص اشتغالزایی در لایحه بودجه سال 97 مشاهده نمی‌شود و سوالات و ابهامات زیادی در خصوص تأمین منبع مالی پیش‌بینی شده برای اشتغال در تبصره 18 و نحوه تحقق آن وجود دارد و این سوال وجود دارد که طرح دولت که پیش از این در ستاد اقتصاد مقاومتی به عنوان برنامه اشتغال فراگیر تصویب شد به کجا رسیده؟

نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی اظهارداشت: یکی از چالش‌های اساسی جریان مالی دولت در سال‌های اخیر وجود کسری در ساختار بودجه دولت است به طوریکه طی سال‌های گذشته همواره تراز عملیاتی بودجه منفی بوده و برای جبران کسری آن اقدام به ایجاد مازاد در تراز دارایی‌های مالی و سرمایه‌ای شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کریمی خاطرنشان کرد: در بودجه سال 97 نسبت به سال 96 منفی بودن تراز عملیاتی بودجه حدود 4.4 درصد رشد داشته و از 80 به 83 هزار میلیارد تومان کسری افزایش پیدا کرده این در حالیست که اختصاص مازاد واگذاری دارایی‌های سرمایه‌ای به هزینه‌های جاری دولت به مفهوم فروش ثروت ملی و پرداخت آن در قالب حقوق و دستمزد است.

وی افزود: عمده دارایی‌های سرمایه‌ای به فروش رفته مربوط به نفت و گاز است که متعلق به نسل‌های آینده کشور است و دولت نباید منابع زیرزمینی را در قالب حقوق و دستمزد به نسل کنونی بپردازد و قطعاً لازم است که تکلیف برنامه ششم توسعه در زمینه قطع تدریجی وابستگی هزینه‌های جاری دولت به درآمد نفت مورد توجه قرار گیرد.

نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی با اشاره به بحث هدفمندی یارانه‌ها در بودجه نفت اظهارداشت: هدفمندی یارانه‌ها تاثیر مستقیمی بر وضعیت توزیع درآمد در کشور دارد. مبلغ اختصاص داده شده برای پرداخت یارانه نقدی و غیر نقدی در بودجه 97 نسبت به سال گذشته 10.5 هزار میلیارد تومان کاهش پیدا کرده که معنی آن حذف یارانه حدود 40 درصد از مردم یعنی 34 میلیون نفر است.

کریمی خاطرنشان کرد: نگرانی اساسی موجود شناسایی دقیق و صحیح خانوارهایی است که استحقاق دریافت این یارانه را دارند ، امیدواریم دولت تکلیف قانونی مقرر در تبصره 14 بودجه را همچون تکالیف مقرر قبلی در قوانین بودجه سنواتی و قانون بودجه برنامه ششم به بهانه‌های مختلف به عهده تعویق نیندازد و آن را به دقت اجرا کند.

وی افزود: عدم پرداخت سهم تولید از منابع حاصل از هدفمندی یارانه‌ها به میزان 30 درصد در طول سال‌های گذشته ظلمی بزرگ در حق تمام تولیدکنندگان کشور بوده است که هزینه‌ها و قیمت تمام شده آنها پس از هدفمندی یارانه‌ها افزایش یافته اما هیچ حمایتی را از سوی دولت دریافت نکرده‌اند.

نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی اظهارداشت: موضوع بودجه سال 97 عدم توجه به صادرات غیر نفتی است، ما شاهدیم که امسال تراز تجاری کشور منفی شد و در دوره 8 ماهه واردات 4 میلیارد دلار از صادرات پیشی گرفت، صادرات امروز نسخه شفابخش کشور است اما متاسفانه در احکام لایحه هیچ توجهی به حمایت از صادرات کالاهای غیر نفتی نشده است.

کریمی با اشاره به بحث مالیات در لایحه بودجه سال 97 خاطرنشان کرد: در شرایط رکودی کشور که فعالان اقتصادی با کاهش درآمد و سود و حتی زیان‌دهی مواجه‌اند فشار آوردن بیشتر برای اخذ مالیات از مردم باعث ضربه خوردن فعالیت‌های اقتصادی و تعطیلی واحدهای تولیدی می‌شود. لازم است که تحقق درآمدهای مالیاتی افزایش یافته در لایحه بودجه از طریق گسترش پایه‌های مالیاتی محقق شود و نباید این افزایش با فشار بر مؤدیان موجود باشد.

302

علی اکبر کریمی مجلس شورای اسلامی بودجه اراک نشست علنی

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۷۲۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۱۰۰ میلیمتری بارش برف و باران در تهران/ لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب

مدیر کل هواشناسی استان تهران با اشاره به وضعیت بارش و دمای پایتخت گفت: از ابتدای سال آبی جاری تا روز گذشته (۱۶ اردیبهشت) نسبت به میانگین بلندمدت حدود ۱۱۹ میلیمتر کاهش بارش و ۲ درجه سلسیوس افزایش دما ثبت شده است.   مازیار غلامی در گفت و گو با ایسنا افزود: از ابتدای سال زراعی جاری (اول مهرماه ۱۴۰۲) تا روز گذشته ( ۱۶ اردیبهشت) در استان تهران به‌صورت پهنه‌ای ۱۴۷ میلیمتر باران باریده است این در حالیست که میانگین بلندمدت بارش ۲۳۷ میلی‌متر است بنابراین تهران ۸۹ میلی‌متر معادل با ۳۸ درصد نسبت به شرایط نرمال بارش کمتری دریافت کرده است.    وی اضافه کرد: استان تهران نسبت به سال گذشته در همین بازه زمانی حدود ۱۰ درصد افزایش بارش داشته است البته ملاک بارش، میانگین بلندمدت است بنابراین بارندگی‌های اخیر نتوانسته کاهش بارش انباشته را جبران کند.   غلامی با اشاره به وضعیت دما در سال زراعی جاری تا روز گذشته گفت: طی این مدت همراه با کاهش بارش، افزایش دما در سطح استان داشته‌ایم، به‌گونه‌ای که دمای استان نسبت به میانگین بلندمدت ۱.۹ درجه سلسیوس و نسبت به سال قبل ۱.۳ درجه سلسیوس بیشتر شده است. این وضعیت موجب افزایش تبخیر آب سطحی می‌شود و منابع آبی را تحت تاثیر قرار می‌دهد.   وی اضافه کرد: طبق جدیدترین پیش‌بینی‌های فصلی تقریباً تا اوایل خرداد ماه به‌طور متناوب در سطح استان بارندگی داریم که غالباً به‌صورت رگباری و پراکنده به‌ویژه در ساعات پایانی روز و طی شب خواهد بود. تا پایان هفته جاری نیز به تناوب رگبار و رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.   غلامی تاکید کرد: بارش‌های بهاری نمی‌تواند کاهش بارندگی استان را جبران کند چراکه عمده بارش مربوط به پاییز و زمستان است از سوی دیگر متوسط دما طی دو ماه آینده ۱ تا ۱.۵ درجه سلسیوس بیش از وضعیت نرمال خواهد بود.   مدیر کل هواشناسی استان تهران درباره وضعیت بارش پایتخت در سال زراعی جاری گفت:  از ابتدای سال آبی جاری تا روز گذشته در تهران نسبت به میانگین بلندمدت حدود ۱۱۹ میلیمتر و نسبت به سال قبل ۵۰ میلیمتر کاهش بارش داشته‌ایم این در حالیست که  در سطح استان با افزایش بارش نسبت به سال گذشته روبرو بوده‌ایم.    به گفته غلامی، دمای پایتخت نسبت به بلندمدت ۲ درجه سلسیوس و نسبت به سال گذشته ۱.۵ درجه سلسیوس افزایش یافته است.   وی تاکید کرد: با توجه به کاهش بارش و افزایش دما، صرفه‌جویی در مصرف آب چه در بخش خانگی و چه در بخش تخصصی مانند صنایع و کشاورزی توصیه می‌شود علاوه بر آن لازم است مدیریت منابع و مصارف آب در دستور کار قرار گیرد.   مدیر کل هواشناسی استان تهران اضافه کرد: زمانی که بارش پیش‌بینی می‌شود لزومی ندارد شهرداری نسبت به آبیاری فضای سبز یک روز قبل از بارندگی اقدام کند علاوه بر آن بخش کشاورزی می‌تواند با توجه به بارش‌ها یک نوبت از آبیاری را به تعویق بیندازد.   غلامی در پایان اظهارکرد: توجه به پیش‌بینی و هشدارهای هواشناسی به  کشاورزان و بخش‌های اجرایی که داده‌های هواشناسی روی عملکردشان تاثیر مستقیم دارد، توصیه می‌شود و متناسب با آن برنامه‌ریزی کنند. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • خبر خوش شورای نگهبان برای بازنشستگان | افزایش چشمگیر حقوق بازنشستگان از این ماه
  • کاهش ۱۰۰ میلیمتری بارش برف و باران در تهران/ لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب
  • شورای نگهبان نسبت به مصوبه همسان‌سازی حقوق بازنشستگان ایرادی نداشت
  • کاهش ۹۳.۵ میلیمتری بارش‌ها در تهران
  • آخرین خبر از پاسکاری برنامه هفتم توسعه میان مجلس و شورای نگهبان /تکلیف بودجه ۱۴۰۳ در این مجلس روشن می شود؟
  • تسویه بدهی گازی پتروشیمی ها به دلیل ماهیت مصارف قطعی تبصره هدفمندی یارانه‌ ها باید سریعا انجام پذیرد
  • برنامه هفتم پیش از پایان مجلس یازدهم به دولت ابلاغ می‌شود
  • پیشنهاد انتقال اعتبار ۴۰۰ میلیارد تومانی به جهاد دانشگاهی
  • کوچ پرستاران از بخش دولتی به خصوصی
  • ایرادات شورای نگهبان به جداول بودجه چه زمانی بررسی می‌شود؟