Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه محقق اردبیل گفت: در سالجاری برای نخستین بار دانشگاه محقق اردبیلی در ردیف دانشگاه‌های یک درصد برتر جهان به عنوان مولد مقاله‌های علمی قرار گرفت. ۰۸ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۱:۰۶ استانها اردیبل نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، گودرز صادقی پیش از ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران در اردبیل اظهار داشت: در 4 سال گذشته بیشترین میزان جذب اعتبارات را در دانشگاه محقق اردبیل شاهد بودیم به طوری که در سال 92 مجموع اعتبارات و درآمدهای این دانشگاه کمتر از  50 میلیارد تومان بود که امسال اعتبارات این دانشگاه بیش از 120 میلیارد تومان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در سال 92 حدود 257 نفر در دانشگاه محقق اردبیلی هیئت علمی داشتیم که امسال به 373 نفر افزایش یافته که 46 درصد اعضای هیئت علمی دانشگاه محقق اردبیلی و در حوزه استاد تمامی نیز در سال 92 سه نفر داشتیم که الان به 30 نفر افزایش پیدا کرده است.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی افزود: خوشبختانه در سالجاری دانشگاه محقق اردبیلی برای نخستین بار در جمع دانشگاههای یک درصد برتر جهان در حوزه تولید مقاله‌های علمی قرار گرفته است که در 4 سال گذشته تولید مقاله‌های علمی که در سطح جهان حرفی برای گفتن داشته‌اند در این دانشگاه توسعه یافته است.

صادقی تصریح کرد: در سال 92 حدود 16 مقاله با مشارکت پژوهشگران خارجی در دانشگاه محقق اردبیلی تدوین شد که در سال گذشته به 30 مقاله رسید و تولید کتاب از 17 عنوان در سال 92 به 69 عنوان کتاب تالیفی و ترجمه در دانشگاه محقق اردبیلی در سال گذشته رسیده است.

وی بیان کرد: سال 92 اعتباری که برای طرح های پژوهشی برون سازمانی دانشگاه در نظر گرفته شده بود 84 میلیون تومان بود که در هشت ماهه امسال به یک میلیارد و 884 میلیون تومان افزایش پیدا کرده و باعث شده است که اقدامات مناسبی در این راستا انجام گرفته شود.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی اظهار کرد: در رابطه با تجهیز آزمایشگاه‌ها و وسایل آزمایشگاهی اقدامات لازم در این رابطه صورت گرفته و آزمایشگاه مرکزی دانشگاه نیز راه‌اندازی شده است که 2 میلیارد تومان برای راه‌اندازی این آزمایشگاه هزینه شده بود و در حال‌حاضر این آزمایشگاه به عنوان یک آزمایشگاه مرجع به متقاضیان خارج از دانشگاه محقق اردبیلی و به سازمانهای دیگر نیز خدمات ارائه می‌کند.

صادقی در رابطه با احداث خوابگاه برای دانشجویان نیز گفت: در حال حاضر حدود 80 درصد دختران دانشجوی دانشگاه محقق اردبیلی از خوابگاههای دانشگاه چه در داخل دانشگاه و چه در بیرون دانشگاه بهره‌مند هستند که در سال آینده با تمهیدات پیش‌بینی شده تمام دانشجویان دانشگاه محقق اردبیلی از خوابگاه رایگان بهره‌مند خواهند شد.

انتهای پیام/ش

R41374/P1377/S6,49/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۷۶۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشمنان در صدد نابودی مغزهای متفکر جهان اسلام هستند

ایسنا/اردبیل امام جمعه شهرستان نمین، تلاش برای نابودی مغزهای متفکر جهان اسلام و در راس آنها نظام جمهوری اسلامی را از توطئه‌های دشمنان قلمداد کرد.

حجت الاسلام‌والمسلمین عظیم اسدزاده، ظهر امروز ۱۳ اردیبهشت در آیین گرامیداشت مقام معلم که در مدرسه علمیه فاطمه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) نمین برگزار شد، با اشاره به اهمیت علم و آگاهی و تاثیر آن در رشد و تعالی شخصیت انسان‌ها، گفت: شخصیت‌های بزرگی نظیر شهید مطهری دارای تفکر عظیم علمی و دینی برای جهان اسلام بودند.

وی افزود: دشمنان اسلام به دنبال نابودی مغزهای متفکر نظام جمهوری اسلامی هستند و با هدف ترور شخصیت‌های علمی و معنوی، سعی در ریشه‌کردن هادیان و مروجان دین اسلام دارند و تنها هدفشان تسلط حاکمان کفر بر جوامع مسلمین است. 

امام جمعه شهرستان نمین ترویج و نشر آثار ارزشمند شهید مطهری را فریضه‌ای مهم قلمداد کرد و اظهار داشت: هر کدام از این آثار علمی، حکمتی مطهر برای تصفیه و پالایش مغزهای ناپخته افرادی است که با افکار نادرست در پوشش اصطلاح روشنفکرانه بذرهای سمی در روح و جان انسانها می‌کارند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین اسدزاده عظمت جهان هستی را در تعلیم و تذکیه نفوس انسان‌ها دانست و تصریح کرد: بنای خلقت، برای علم و راهنمایی بشر است که خدای متعال با تعلیم اسماء و علوم الهی به اولین خلقت انسانی، بنیان جهان هستی را بر پایه علم و منطق پایه‌ریزی کرد و انبیای الهی را در جایگاه معلمان برای هدایت جامعه فرستاد. 

وی به معرفی علمای بزرگ جهان اسلام به عنوان الگوهای رستگاری پرداخت و بیان داد: جاودانگی و موفقیت در عرصه تعلیم و تربیت متکی به دو عنصر قوی جدیت و پشتکار است که علمای بزرگ از فرصت‌های کوتاه برای اندوختن ذرّه‌ای علم و دانش با هدف گره‌گشایی مسائل دینی و علمی دریغ نکردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ضرورت انتقال دانشجوی بورسیه‌ای به کشور‌های جهان برای پیشرفت علمی ایران/ سیاست‌های علمی، ۲۵ ساله تدوین شوند نه ۸ ساله
  • عضو هیئت علمی دانشگاه بوعلی سینا به عنوان جوان برتر همدان انتخاب شد
  • دشمنان در صدد نابودی مغزهای متفکر جهان اسلام هستند
  • برگزاری شش پیش‌همایش و دریافت ۳۰۰ مقاله علمی
  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول های بنیادی»
  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول‌های بنیادی خونساز»
  • اعطای بسته حمایتی یک میلیارد تومانی به ۱۰۰ استاد منتخب شاگردپرور
  • اعطای جایزه شیخ مفید به ۱۰۰ استاد شاگردپرور
  • نحوه استفاده از جایزه شیخ مفید برای استادان شاگردپرور
  • نگاهی به بی‌بدن|متهمان ردیف اول قتل که قاتل نیستند!