Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-03@04:32:33 GMT

کشور ما از نظر علم و تولید آن بسیار موفق است

تاریخ انتشار: ۹ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۸۸۰۱۰۳

کشور ما از نظر علم و تولید آن بسیار موفق است

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، حجت‌الاسلام حسن علیدادی‌سلیمانی، امام جمعه کرمان دیروز یکشنبه، 8 بهمن در دیدار با مدیرکل، معاونان، مدیران، مدرسان و جمعی از کارکنان سازمان فنی‌و‌حرفه‌ای استان کرمان با اشاره به علم و اهمیت آن در جامعه کنونی گفت: فرهنگ ما احتیاج دارد که به علم بیشتر توجه کرده و آن را تعریف کند، این تعریف فهم و درک است و می‌تواند در زمینه‌های مختلف دیده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: بشر باید کاری کند که فهم خود را بالا برده و آن را با یک حرفه به تصویر بکشد و اگر علم خود را در حالت تئوری نگه دارد، این فهم ناقص بوده و به ضرر جامعه می‌انجامد.
حجت‌الاسلام علیدادی‌سلیمانی با بیان اینکه علم زمانی کامل می‌شود که به ثروت تبدیل شود، بیان کرد: کشورها زمانی قدرتمند می‌شوند که جمعیت تحصیل‌کرده آنها عملشان را به ثروت تبدیل می‌کنند.
امام جمعه کرمان با انتقاد از اینکه چرا دانشگاه‌ها علم را به سمت تولید ثروت هدایت نمی‌کنند، تصریح کرد: باید یاد بگیریم که علم را به سمت تولید ثروت بکشانیم، کشور ما از نظر علم و تولید آن بسیار موفق است، اما بخش عمده این علم متأسفانه هدر می‌رود.
وی از لزوم آموزش نسل نوجوان کشور گفت و تأکید کرد: فنی‌و‌حرفه‌ای باید آموزش‌ها را به سمت نسل جوان به‌ویژه نوجوان کشور ببرد چراکه ذهن‌ها در این نسل‌ها بسیار آماده یادگیری است، هر دانش‌آموز دبیرستانی زمانی که فارغ‌التحصیل می‌شود باید حداقل یک حرفه را یاد داشته باشد.
حجت‌الاسلام علیدادی‌سلمانی به فرهنگ گذشته کار و تلاش در ایران اشاره و تصریح کرد: در گذشته دانش‌آموزان زمانی که درس خود را در مقطعی به پایان می‌بردند و تا زمانی که مقطع بعدی آن‌ها آغاز می‌شد به شاگردی می‌پرداختند و زمانی که مدرسه خود را پایان می‌بردند چند حرفه یاد داشتند اما امروز این فرهنگ رنگ باخته است.
امام جمعه کرمان ادامه داد: باید فرهنگ گذشته را زنده کرد و این نیازمند کمک همه دستگاه‌های اجرایی به ویژه رسانه‌ها است.
وی شرایط کرمان را برای کار آماده ارزیابی و اظهارکرد: کرمان برای سختکوشی آماده است چراکه ویژگی کویر این بوده و مردمان اطراف خود را با سختی‌ها آشنا می‌کند، از این ویژگی کرمانی‌ها باید استفاده کرد و فرهنگ فنی را در میانشان جا انداخت.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۸۰۱۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید بیانگر ارتقای فرهنگ/لزوم توجه به امنیت معیشت مردم

به گزارش خبرنگار مهر، ماموستا فایق رستمی پیش از ظهر سه شنبه در همایش روز جهانی کارگر اظهار کرد: کارگران چرخ‌های تولید را به گردش در می‌آورند و جا دارد از تلاش این قشر تقدیر کرد.

وی افزود: رهبر معظم انقلاب به جهش تولید با مشارکت مردم در سال‌جاری تاکید دارد که جهش تولید بیانگر ارتقای فرهنگ مردم است.

وی جهش تولید را بیانگر استفاده از ظرفیت خدادادی، معادن، صنایع دینی، احیای مرز دانست و گفت: کارگران همواره در سن جوانی نمی‌مانند باید در وقت پیری و بازنشستگی از آنها حمایت شود.

ماموستا رستمی تصریح کرد: کارگران در زمان جنگ ایثار و فداکاری کردند و خداوند ۳۴ هزارسال پیش در مورد توسعه شهری و روستایی تاکید داشته و قرآن بر توسعه و پیشرفت و عمران تاکید دارد.

امام جمعه سنندج یادآور شد: امروز دشمنان دین و اسلام کشور ما و اقتصاد مارا مورد هدف قرار داده‌اند و باید با حمایت از کارگران و سرمایه گذاران اقتصاد کشور را ارتقا داد.

وی اعلام کرد: به اندازه ای که امنیت کشور مهم است امنیت معیشت مردم نیز مهم است و باید به این مهم توجه شود.

ماموستا رستمی اذعان کرد: باید کشور را با تولید پیش ببریم و تحریم دشمنان را با تلاش جهادی خنثی کنیم.

کد خبر 6093024

دیگر خبرها

  • فرهنگ جهادی و تفکر بسیجی راهکار تحقق «ما می توانیم»
  • نیروی انسانی زمانی موفق است که رویکرد الهی، دینی و تفکر توحیدی داشته باشد
  • خودکفایی در تولید برخی از ملزومات خودرو‌های سنگین در جنوبشرق کشور
  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • جهش تولید بیانگر ارتقای فرهنگ/لزوم توجه به امنیت معیشت مردم
  • ۲۰۰ هزار دانش‌آموز در کشور آموزش‌های مهارتی می‌بینند
  • لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص
  • اهمیت نبرد در جبهه اقتصادی کمتر از جنگ نظامی نیست
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو