Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین طرقی، مدرس و حافظ کل قرآن کریم و نیز چهره برتر قرآنی سال 96 که در دوازدهمین همایش تکریم چهره‌های برتر قرآنی مورد تجلیل قرار خواهد گرفت، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در رابطه با آغاز فعالیت قرآنی خود اظهار کرد: تقریباً از چند سال قبل از انقلاب اسلامی به همراه پدر در جلسات قرآن محله هفت چنار تهران شرکت می‌کردم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: پس از انقلاب اسلامی نیز در جلسات قرائت و حفظ قرآن اساتید قرآنی همچون مرحوم استاد مولایی، استاد خواجوی و استاد حنیفی شرکت کرده و از محضر ایشان تلمذ ‌کردم. پس از چندی به حفظ قرآن علاقه پیدا کردم و در جلسات این اساتید به‌ویژه در جلسه استاد مولایی و استاد خواجوی به حفظ قرآن و ارائه محفوظات پرداختم.
طرقی در ادامه افزود: در این سیر و در ادامه فعالیت قرآنی خود با مسابقات قرآن آشنا شدم و در مسابقات قرآن استان تهران و سپس، مسابقات کشوری شرکت کردم. همچنین، در سال 1370 در مسابقات کشوری که در کرمانشاه برگزار می‌شد در رشته 10 جزء قرآن حائز رتبه اول شدم.
چهره قرآنی برتر سال 96 تصریح کرد: همچنین، چون بنده جزء کارکنان نیروهای مسلح و صنایع هواپیمایی ایران بودم که زیر نظر وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح قرار دارد، در مسابقات قرآن نیروهای مسلح و در رشته حفظ قرآن از جمله 5 جزء، 10 جزء و در ادامه نیز حفظ کل قرآن کریم شرکت کردم و توانستم به توفیق الهی رتبه اول این مسابقات را نیز کسب کنم.
وی در ادامه بیان کرد: همچنین، در مسابقات سازمان اوقاف و امور خیریه نیز که سال 1370 در مسجد سیدنصرالدین برگزار می‌شد، شرکت کردم و توانستم با کسب رتبه برتر به مسابقات کشوری قرآن کریم راه پیدا کنم که پس از کسب رتبه اول در این مسابقات به‌عنوان نماینده جمهوری اسلامی ایران به مسابقات بین‌المللی کشوری عربستان اعزام شدم.
طرقی ادامه داد: در سال‌های 72 و 74 نیز در مسابقات کشوری و رشته حفظ 20 جزء این مسابقات شرکت کرده و مقام اول را کسب کردم و به مسابقات بین‌المللی راه یافتم که در مسابقات بین‌المللی اوقاف نیز در رشته حفظ 20 جزء توانستم تا رتبه دوم را کسب کنم. همچنین، در همان سال نیز درمسابقات قرآن نیروهای مسلح و رشته حفظ کل قرآن کریم شرکت کرده و مقام اول را به دست آوردم.
چهره قرآنی برتر سال 96 تصریح کرد: پس از این سال‌ها و حضور در مسابقات مختلف قرآنی، به بخش داوری و آموزش قرآن کریم روی آوردم که در این زمینه به‌عنوان مدرس و داور در خدمت بسیاری از دوستان در سازمان‌ها، نهادها و وزارتخانه‌های مختلف در تهران و سایر استان‌های کشور بودم. همچنین، بارها به‌عنوان کارشناس قرآنی در بسیاری از برنامه‌های صدا و سیما در رادیو قرآن و نیز شبکه قرآن شرکت داشتم.
وی در ادامه در رابطه با معیارهای مهمی که در زمینه انتخاب چهره‌های برتر قرآنی باید در نظر گرفته شود، بیان کرد: یکی از این معیارها سطح دانش و دانایی افراد، سوابق هر فرد در زمینه فعالیت‌های قرآنی از جمله آموزش و تعلیم قرآن و نیز خدمت به جامعه قرآنی از لحاظ مدیریتی و اجرایی است.
طرقی ادامه داد: البته در درجه اول مهمترین نکته و موضوع اخلاق فرد است یعنی اینکه کسی که به‌عنوان چهره برتر قرآنی انتخاب می‌شود باید وارسته به اخلاق قرآنی باشد. فرد قرآنی که انتخاب می‌شود باید معروف و متخلق به اخلاق قرآنی و به نوعی که زبانزد جامعه قرآنی نیز باشد.
چهره قرآنی برتر سال 96 در ادامه در رابطه با مشکلات و مسائل مهمی که در راه اجرای موفق و تأثیرگذار فعالیت‌های قرآنی کشور وجود دارد نیز گفت: با توجه به اینکه مردم کشور ما در دوره‌های مختلف قرآنی با حکومت‌ها و قدرت‌هایی سروکار داشتند که برخی از آن‌ها زیاد به امر قرآن و فرهنگ قرآنی توجه نداشتند، شاید امر توجه به قرآن در سطح جامعه مقداری ضعیف باشد.
وی افزود: البته پس از انقلاب اسلامی و استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی خیلی کارهای باارزش و خوبی در سطح کشور و در زمینه نهادینه شدن فرهنگ قرآنی انجام شده است تا ضعف‌های گذشته برطرف شود اما به تناسب اینکه حکومت ما حکومتی مذهبی و منتسب به قرآن و اهل بیت(ع) است، کار زیادی صورت نگرفته و برخی اوقات نیز رفتاری را از مسئولان مشاهده می‌کنیم که از ایشان انتظار آن نمی‌رود لذا باید کار فرهنگی خیلی بیشتر در کشور انجام شود.
طرقی تصریح کرد: همچنین، توجه به بزرگان و قهرمانان قرآنی در کشور باید بیش از پیش باشد چراکه اگر در جامعه‌ای بخواهیم پیشرفتی در زمینه خاصی داشته باشیم باید قله‌های این زمینه را ارج نهیم که در همین رابطه جامعه‌ای نیز که بخواهد به سمت قرآنی شدن حرکت کند باید برای بزرگان و قهرمانان قرآنی خود ارج و احترام فراوانی قائل شود.
چهره قرآنی برتر سال 96 افزود: بحث بودجه‌های قرآنی نیز در این زمینه بسیار مهم است چراکه تخصیص و شفافیت بودجه‌های قرآنی در راه ترویج فرهنگ قرآنی بسیار تأثیرگذار خواهد بود. در این رابطه نیز اداره مؤسسات قرآنی به صورت سازمان یافته به نحوی که بودجه‌های قرآنی در این مؤسسات و سازمان‌ها کاملاً شفاف تخصیص داده شده و مصرف شود، امری بسیار حساس و مهم است.
طرقی در پایان سخنان خود در این زمینه تصریح کرد: اگر سازمان‌هایی که کار قرآنی می‌کنند، به صورت خودمحور فعالیت نکنند و با یک سازماندهی و انسجام خاصی فعالیت کنند، می‌توانند تا خیلی بیشتر به رونق کارهای قرآنی در سطح کشور کمک کنند.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۸۳۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرحله نهایی جشنواره قرآنی حیات در مشهد برگزار خواهد شد

به گزارش خبرنگار مهر، هادی قاسمی رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور در نشست خبری جشنواره قرآن و عترت حیات با شعار حس یک انتخاب تازه که امروز یکشنبه شانزدهم اردیبهشت ماه در لانه جاسوسی برگزار شد، گفت: نیاز و عطش مردم با گذشت زمان به مفاهیم قرآن بیشتر می‌شود و این موضوع بتوان شاهد مثالش را در حوزه فعالیت‌های قرآنی ماه رمضان پیدا کرد.

وی ادامه داد: قرآن ریشه در زندگی مردم و ملت دارد و هر چند روز هم حس نیاز به آن بیشتر شده‌است.بسیج دانشجویی اجرای برنامه جشنواره حیات با شعار حس یک انتخاب تازه که با زاویه جدید ورود به مفاهیم قرآنی پیدا می‌کند، قرآن را در متن زندگی تغییر می‌دهد.

وی با اعلام اینکه مدت زیادی از اطلاع‌رسانی این جشنواره نگذشته است، افزود: بیش از دوازده هزار نفر در نه رشته ورود داشته و ارزیابی شدند. مرحله نهایی این جشنواره نیز در مشهد مقدس ۲۲ تا ۲۵ اردیبهشت ماه با ۴۰۰ نفر از برگزیدگان برگزار خواهد شد.

رئیس سازمان بسیج دانشجویی ادامه داد: محوریت جشنواره موضوع سبک زندگی است.توجه به اینکه قرآن در متن زندگی جاری و ساری باشد و آنچه در این شرایط و فضای متلاطم به انسان آرامش می‌دهد، مفاهیم قرآنی است.

وی اظهار داشت: اتفاقات اخیری که در دانشگاه‌های اروپا و آمریکا رخ داده نوید دهنده جنس صداهایی است که در متن قرآن آمده که یاریگر مظلوم باشیم و صدای حقیقت جویی در تمام عالم در حال شنیده شده است. این جشنواره سال نخستی است که برگزار می‌شود امیدواریم سالهای بعد حوزه بین الملل را به آن اضافه کنیم.

رئیس سازمان بسیج دانشجویی بیان کرد: اقبال دانشجویی در دانشگاه‌های مختلف جای خودش را باز کرده است. استحکام مفاهیم اسلامی با مضامین قرآنی قابل انتقال به نسل جوان است.

قاسمی در پایان گفت: شبکه کردن کسانی که کنش گری در خصوص مسائل قرآنی دارند، بسیار اهمیت دارد و صرفاً برگزاری رویداد و جلسه نمی‌تواند کمک کننده باشد. با شبکه کردن کسانی که به دنبال مفاهیم قرآنی تلاش می‌کنند با فهم دقیقی از مسائل، به دنبال تلاش برای حل کردن آن برمیاییم.

در ادامه محمد بابایی دبیر جشنواره قرآن و عترت حیات گفت: جشنواره حیات از آبان سال گذشته آغاز شد ۸ هزار نفر در نه رشته ثبت نام کردند. در این جشنواره، دانشجو را به سبک زندگی سوق می‌دهیم تا روز به روز با مفاهیم قرآنی جلو ببریم. مرحله استانی از اول ماه رمضان تا آخر این ماه برگزار شد.

وی با اعلام رشته‌های این جشنواره گفت: این جشنواره در بخش‌های مختلف هنری برپا می‌شود.پنج رشته آوایی، یک رشته کتبی و سه رشته هنری از جمله رشته‌های این جشنواره است.

بابایی با تاکید بر اینکه ما به دنبال تخصص نیستیم، اظهارداشت: ما به رشته‌هایی پرداختیم که خودش به تنهایی چندین بخش را در برمی‌گیرد. همچنین رویداد طرح ملی راویان قرآن از جمله برنامه‌های دیگر این جشنواره است.

کد خبر 6097477 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • تقدیر از مفاخر قرآنی و مفسر کتاب وحی در اردبیل
  • معرفی و تجلیل از برترین‌های مسابقات قرآنی کارکنان و دانش‌آموزان با نیازهای ویژه استان سمنان
  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • برگزاری مسابقات قرآن بین کودکان و دانش آموزان در روستای الیف + تصاویر
  • مرحله نهایی جشنواره قرآنی حیات در مشهد برگزار خواهد شد
  • مهمترین کار معلم تبیین حقیقت در کنار علم و دانایی است
  • ۵۹ هزار دانش‌آموز یزدی در طرح ملی نجات آب شرکت کردند
  • دانایی و دارایی و تخصص اساس کار آموزش و پرورش باشد
  • رقابت‌های قرآنی دانش‌آموزی استان مرکزی
  • مسابقات قرآن دانش‌آموزی استان مرکزی