Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سیاسی و امنیتی استاندار مرکزی با بیان اینکه آموزه‌های دینی به گفتمان غالب در استان مرکزی باید تبدیل شود گفت: برنامه‌های مقابله با آسیب‌های اجتماعی با محوریت آموزه‌های قرآنی در استان مرکزی ارائه شود. ۰۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۶ استانها مرکزی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خمین، فتح‌الله حقیقی در نشست مجمع قرآنیان استان مرکزی در شهرستان خمین با اشاره به اهمیت و جایگاه آموزه‌های قرآنی اظهار داشت: آموزه‌های قرآنی و دینی ابزاری کارا در افزایش امنیت اجتماعی و کاهش ناهنجاری‌ها در جامعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: آموزه‌های دینی در شکل‌گیری شخصیت و بلوغ فکری و تربیتی افراد اثرگذار است و در مهار بسیاری از انحرافات و تنش‌ها به ویژه در حوزه رشد فناوری اطلاعات نقش آفرینی مستقیم دارد.

حقیقی تصریح کرد: همه کشورها مقوله امنیت اجتماعی را به عنوان نخستین مسئله مورد توجه قرار داده‌اند و به دنبال راهکارهایی برای افزایش امنیت اجتماعی هستند این در حالی است که ضریب نفوذ اینترنت در دنیا 96 درصد و در ایران 85 درصد است و کاربران تلگرامی در کشور به 73 درصد رسیده است و در چنین شرایطی باید تنها به مصون‌سازی فرهنگی و تربیتی اندیشید.

وی بیان کرد: اوقات فراغت جوانان با والدین از 2 ساعت به 12 دقیقه کاهش یافته است و نیاز است که کارویژه‌های تربیتی در خانواده بیش از پیش پررنگ شود این در حالی است که سن معتادان از 23 سال به 21 سال کاهش یافته و تنوع مخدرهای شیمیایی و صنعتی خطری جدی است و باید راهکارهایی برای پیشگیری و مقابله با این آسیب‌ها ارائه شود که مصون‌سازی اخلاقی بر مبنای داشته‌های دینی در صف نخست است.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: سازمان ملل چهار موضوع تهدید کننده بشریت را جمعیت، استفاده نابه‌جا از سلاح کشتار جمعی، مخاطرات محیط زیست و شیوع مواد مخدر اعلام کرده که هدف استکبار و آمریکا از اشغال افغانستان به ظاهر نابودی تروریست و کاهش مواد مخدر بود اما اکنون سطح زیر کشت تریاک در این کشور 25 درصد افزایش یافته است.

وی بیان کرد: رهبر معظم انقلاب نیز بر مهار پنج آسیب اجتماعی مهم تاکید فرموده‌اند که برای مقابله با این آسیب‌ها که اکنون فراگیر شده عزم ملی، هم افزایی و فرماندهی یکسان نیاز است که 12 ارگان برای مقابله، کنترل و جلوگیری از آسیب اجتماعی در صحنه هستند اما از مهم‌ترین راهکارهای مقابله با آسیب‌های اجتماعی عمل به قرآن کریم و تبدیل آموزه‌های قرآنی به گفتمان غالب است تا از این طریق از پیشرفت آسیب‌های اجتماعی جلوگیری و با آنها مقابله شود.

حقیقی خاطرنشان کرد: در سال 97 با برگزاری کنگره 6 هزار و 200 شهید، برگزاری پنجمین دوره از مسابقات قرآنی گل‌های محمدی(ص) و فاطمی(س) و برگزاری مسابقات کشوری قرآنی اوقاف در استان مرکزی از این ظرفیت‌ها و استفاده از تجارب استادان و فعالان قرآنی راهکار عملی پیشگیری از آسیب اجتماعی به عنوان راهکاری ملی به شمار می‌رود.

انتهای پیام/ح

R41371/P1357/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۸۳۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترویج فرهنگ غذای سالم متناسب با آموزه‌های طب ایرانی

  به گزارش ­خبرگزاری صدا و سیما؛ ­دکتر رادمنش با بیان اینکه در مکتب طب سنتی ایران چیدمان تغذیه بر اساس فصل، سن، محل زندگی و مزاج اشخاص متفاوت است، اما یکسری تدابیر عمومی نیز وجود دارد که رعایت آنها به حفظ سلامت همه افراد­ کمک می‌کند؛ تاکید کرد: پرهیز از پرخوری و درهم خوری یکی از اصول مهم تغذیه به شمار می‌آید، زیرا رعایت نکردن آن موجب تداخل و اختلال در هضم و ابتلا به انواع بیماری‌ها می‌شود. دکتر رادمنش همچنین داشتن نظم در ساعات غذا خوردن را یکی از مهمترین آداب تغذیه صحیح دانست و بر ایجاد فاصله کافی بین وعده شام و خوابیدن تاکید کرد. وی افزود: طب ایرانی، طب کلی نگر است و پزشکان متخصص طب ایرانی بر اساس شرایط هر فرد، دستورهای خاصی را به وی ارائه می‌دهند. در طب ایرانی پیشگیری از بیماری با رعایت اصول ششگانه حفظ سلامتی جز قوانین بنیادین می‌باشد. این اصول عبارتند از آب و هوا، تغذیه، حرکات بدنی، خواب و بیداری، نگهداری مواد لازم و دفع مواد زاید و حالات روحی و روانی که در این میان ورزش و تغذیه از اهمیت بیشتری برخوردار هستند. این پزشک و متخصص طب ایرانی ادامه داد: ورزش اصولی، عامل مهمی برای حفظ سلامتی به شمار می‌رود و برای آن فواید زیادی ذکر شده است. به نظر برخی از حکما، چون ابن سینا، عامل ورزش در حفظ سلامتی، بر همه عوامل حتی تغذیه، تقدم دارد و برای اینکه از فعالیت‌های بدنی بیشترین فایده نصیب افراد شود، ورزش‌های متناسب با هر فرد پیشنهاد شده است. وی افزود: فعالیت بدنی منظم و متناسب با سن و شرایط جسمانی، فواید بی‌شماری برای سلامت جسم و روان دارد. تشویق اعضای خانواده به انجام فعالیت‌های ورزشی مانند پیاده‌روی، دوچرخه‌سواری، شنا و ورزش‌های گروهی، متناسب با شرایط افراد خانواده می‌تواند روحیه نشاط و شادابی را در خانه حاکم کند. ­ وی در پایان گفت: با همدلی و همکاری خانواده‌ها، رسانه‌ها، سازمان‌های دولتی و غیردولتی می‌توانیم با ترویج فرهنگ غذای سالم و ورزش همگانی و متناسب بر پایه آموزه‌های طب ایرانی، جامعه‌ای سالم و پویا برای نسل‌های آینده بسازیم. هفته سلامت فرصتی مغتنم برای آغاز این حرکت ارزشمند است.

دیگر خبرها

  • دهه کرامت به یک اقدام روتین تبدیل نشود
  • طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی ادامه دارد
  • جمع‌آوری ۱۱۹۶ کودک کار در طرح مقابله با کلونی‌های آسیب‌پذیر
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد
  • وجود ۷ هزار نقطه بی‌دفاع شهری در اصفهان
  • آیا اوضاع حجاب با اجرای طرح نور بهتر شده است؟
  • ضرورت مشارکت همه جانبه متولیان عفاف و حجاب در جامعه
  • قرآن آموزان و روزه اولی‌های استان بوشهر تجلیل شدند
  • ترویج فرهنگ غذای سالم متناسب با آموزه‌های طب ایرانی
  • خسارت بارش تگرگ به ۲ روستای ششتمد خراسان رضوی