Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-02@00:27:53 GMT

پرورا ؛ هتل نازی‌ها با ده هزار اتاق/تصاویر

تاریخ انتشار: ۹ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۸۸۴۷۰۸

پرورا ؛ هتل نازی‌ها با ده هزار اتاق/تصاویر

نام این هتل پرورا است، یک مجموعه ساختمانی بسیار عظیم که بین سالهای 1936 و 1939 توسط نازی‌ها و به عنوان بخشی از برنامه‌ی «کسب قدرت از طریق خوشی و تفریح» بنا شده است. هدف از ساخت این بنا،  فراهم آوردن فعالیت‌های تفریحی برای کارگران آلمانی و گسترش تبلیغات نازی‌ها بود. محلی‌ها پرورا را غول عظیم الجثه صدا می‌زنند چرا که خارج از مقیاس بوده و به سازه‌ای یادمانی تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پرورا روی گستره‌ای از یک خلیج بین مناطق ساشنیتز و بینز قرار گرفته که با نام Prorer Wiek شناخته می‌شود و دریاچه‌ی Großer Jasmunder Bodden را از دریای بالتیک جدا می‌کند. این مجموعه از 8 ساختمان مشابه هم تشکیل شده که به طول 4.5 کیلومتر در مجاورت ساحل امتداد یافته‌اند و به زحمت 150 متر تا دریا فاصله دارند. 9000 کارگر در طول 3 سال این پروژه را به اتمام رساندند، پروژه‌ای که در سال 1936 آغاز شد و نازی‌ها برنامه‌های بلند مدت بیشتری نیز برای ساخت چهار تفرجگاه مشابه داشتند که شامل سینما، سالن فستیوال و استخر می‌شد.

نقشه‌های هیتلر برای پرورا بسیار جاه‌طلبانه بودند. او یک تفرجگاه ساحلی بزرگ با 20 هزار تخت می‌خواست، در واقع بزرگترین در نوع خودش که تا آن زمان وجود داشت. تمامی اتاق‌ها باید رو به دریا می‌بودند و راهروها و فضاهای تاسیساتی در سمت دیگر ساختمان قرار گرفته بود. هر اتاق 5 در 2.5 متری دارای 2 تخت، یک کمد و یک روشویی بود. توالت‌ها و دوش‌های عمومی در هر طبقه وجود داشتند. در میانه‌ی این مجموعه نیز ساختمان بزرگی وجود داشت که می‌توانست در زمان جنگ به بیمارستان صحرایی تبدیل شود.

جنگ، حتی قبل از اینکه این ساختمان تکمیل شود اتفاق افتاد و اولویت‌های هیتلر تغییر کرد. او کارگران ساختمانی را به محل ساخت تسلیحات جنگی فرستاد. در زمان بمبگذاری‌های متفقین، بسیاری از مردمان هامبورگ در یکی از این بلوک‌های ساختمانی پناه گرفتند و بعدها نیز پناهجویان شرق آلمان در آنجا ساکن شدند. تا پایان جنگ، این ساختمان‌ها محل اسکان خدمه‌ی کمکی خانم برای Luftwaffe بودند. بعد از جنگ، پرورا به عنوان یک مرکز نظامی برای نیروهای شرق آلمان مورد استفاده قرار گرفت. پس از اتحاد مجدد دو آلمان در سال 1990، بخش‌هایی از این ساختمان‌ها برای مدرسه‌ی تکنیکال Bundeswehr در نظر گرفته شد و در نهایت نیز به محل اسکان پناهجویان بالکانی تبدیل گشت.

امروز، بخش اعظم این مکان به طور کامل خالی از سکنه است غیر از چند بلوک که تغییر کاربری داده‌اند. در سال 2011، یکی از بلوک‌ها به هاستلی 400 تخته برای جوانان تبدیل شد و جز برنامه‌های دیگر این بوده که مجموعه به تفرجگاهی مدرن با 300 تخت به همراه زمین تنیس و استخر و مرکز خرید تبدیل شود.

 

 

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۸۴۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان اجلاس اتاق‌های بازرگانی مجمع گفتگوی همکاری آسیا در اصفهان

اجلاس دو روزه اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا در اصفهان با صدور بیانیه و تصویب توافقنامه‌ای از سوی نمایندگان بیش از ۲۰ کشور حاضر در این اجلاس به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان در پایان این اجلاس از تابلو نقاشی هنرمند اصفهانی استاد رضا بدرالسماء رونمایی کرد.

مجمع گفتگوی همکاری آسیاAsia Cooperation Dialogueبا هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند. ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به‌عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است. کشورهای بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیاACDهستند.

کد خبر 749517

دیگر خبرها

  • جلوگیری از فعالیت یک اتاق غیر مجاز کشتار دام در تیران و کرون
  • دانشگاه کلمبیای آمریکا تبدیل به پادگان نظامی شد؛ ترامپ خوشحال شد
  • فیلم| ورود نردبانی پلیس به ساختمان دانشگاه کلمبیا
  • پایان اجلاس اتاق‌های بازرگانی مجمع گفت و گوی همکاری آسیا
  • رنگ نقش مهمی در معماری ایفا می‌کند
  • پایان اجلاس اتاق‌های بازرگانی مجمع گفتگوی همکاری آسیا در اصفهان
  • برپایی نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی اصفهان
  • حکم اعدام بابک زنجانی نقض و تبدیل به ۲۰ سال حبس شد
  • ویدیو/ تکه‌ای از ماه که به سیارک تبدیل شد
  • دریچه تنظیم هوا در ساختمان