Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - روزنامه هفت صبح: «اورزولا فن در لاين» وزير دفاع آلمان آرزوهاي زيادي در سر دارد؛ جانشيني «آنگلا مرکل» يکي از بزرگ ترين آنهاست. آنگلا مرکل روزهاي سختي را پشت سر مي گذارد. اگرچه احزاب مخالف به ادامه مذاکرات براي تشکيل دولت ائتلافي تن داده اند اما بر کسي پوشيده نيست که مرکل مجبور است از بسياري از مهم ترين طرح هايش دست بکشد تا بتواند دوباره به عنوان صدراعظم آلمان به کار خود ادامه دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ادامه مذاکره بر سر دولت ائتلافي مدنظر احزاب آلماني مي توانست مشکل شود اگر کنگره حزب سوسيال دموکرات آلمان به رهبري مارتين شولتس به از سرگيري مذاکرات ائتلاف بزرگ با احزاب محافظه کار راي نمي داد. با اين حال حرف هاي شولتس نشان مي دهد که مرکل ديگر آن سياستمدار پرقدرت روزگار گذشته نيست. شولتس گفته است ورود به مذاکرات ائتلافي به منظور مشارکت در ساختن آينده بهتر براي شهروندان آلماني و اروپايي است. او اشاره کرده در گفت و گوهاي مقدماتي با احزاب محافظه کار، توافق هايي بر سر بهبود نظام درماني و بيمه ها صورت گرفته است.
او به توافق سوسيال دموکرات ها با احزاب متحده مسيحي بر سر محدود کردن صادرات اسلحه از آلمان، حفظ مزاياي بازنشستگي و تامين امنيت مالي در دوران تقاعد اشاره کرده است. در انتخابات سپتامبر، احزاب متحده و حزب سوسيال دموکرات با ريزش چشمگير آراي سنتي خود رو به رو شدند و حزب مرکل اکثريت لازم را کسب نکرد. سپس در تلاش براي ائتلافي که به جامائيکا مشهور شد، احزاب سوسيال مسيحي و دموکرات مسيحي، سبزها و دموکرات آزاد، گفت و گوهايي را شروع کردند که بي نتيجه ماند.

پس از شکست مذاکرات بر سر تشکيل دولتي ائتلافي، فرانک والتر اشتاين ماير، رييس جمهوري آلمان از حزب سوسيال دموکرات خواست براي ائتلاف بزرگ با احزاب سوسيال مسيحي و دموکرات مسيحي وارد مذاکره شود. در مذاکرات مقدماتي سندي 28 صفحه اي به امضا رسيد که از جمله شامل موضوع پناهجويان يا سياست هاي مالياتي است. در اين سند برخلاف تمايل حزب سوسيال دموکرات، ماليات بر درآمدهاي کلان از 42 درصد به 45 درصد افزايش نمي يابد. حزب سوسيال دموکرات همچنين تسليم سياست پناهجويي احزاب متحده شده که پذيرش پناهجويان را محدود کرده است. در چنين شرايطي مرکل بايد به فکر آينده و دوران کناره گيري از قدرت باشد. اين گونه است که همه نگاه ها به سوي يک چهره جالب مي شود: اورزولا فن در لاين.
چهار سال؛ «اروزولا فن در لاين» چهار سال فرصت دارد که بجنگد، ديگران را متقاعد کند و اگر همه چيز همان طور که او انتظار دارد مطابق آرزوهاي بلندپروازانه اش پيش برود. جانشين «آنگلا مرکل» و صدراعظم آلمان شود. او نخستين زني است که در دولت آلمان به مقام وزارت دفاع رسيده است. «اورزولا» حسابي به پيچ و خم هاي دنياي سياست آگاه است و چيز زيادي در اين زمينه نبايد ياد بگيرد. در اين مدتي که او در دولت حضور دارد، نشان داده است که چقدر بر هنر مذاکره و چانه زني در دنياي سياست تسلط دارد. او پيش از اين که به مقام وزارت دفاع آلمان برسد، وزير کار بوده و سابقه اداره دو وزارتخانه ديگر را هم دارد. برخلاف «آنگلا مرکل»، ستاره تازه حزب دموکرات مسيحي آلماني از زماني که کودک بوده با سياست سر و کار داشته و در خانواده اي سياسي بزرگ شده است.
«اورزولا»- که در سال 1955 ميلادي به دنيا آمده- دختر «آرنست آلبرشت» است. «ارنست آلبرشت» در زمان «کوهل»، يکي از اعضاي موثر حزب دموکرات مسيحي آلمان بود. «آلبرشت» اگرچه پدر هفت فرزند بود اما مرگ دختر 11 ساله اش باعث شد که به «اورزولا» توجه ويژه اي داشته باشد. «اورزولا» بعد از مرگ خواهرش، در ميان پنج برادر خود تنها ماند و اين گونه به «Roschen»- به معناي رز کوچک- پدرش تبديل مي شود. او مي توانست تحت توجه ويژه پدر سياستمدار خود، خيلي زود به عنوان ادامه دهنده راه او برگزيده شود اما «اورزولا» اهداف ديگري در سر داشت.
او تحصيلات خود را در رشته اقتصاد در دانشگاه هاي «گوتينگن»، «مونستر» و «مدرسه اقتصاد لندن» شروع کرد اما در سال 1980 به پزشکي تغيير رشته داد و سرانجام در سال 1987 ميلادي از مدرسه پزشکي «هانوفر» فارغ التحصيل شد. «اورزولا» بعد از اتمام تحصيلاتش، به همراه شوهرش، «هايکو» به دانشگاه استنفورد در کاليفرنيا رفت. او البته در يک زمينه به خوبي راه پدر را ادامه دارد: «اورزولا» از شوهر پزشکش هفت فرزند دارد. نسب شوهر او به يک خانواده اشرافي مي رسد که ريشه هاي خانوادگي آنها به قرن هفدهم ميلادي بر مي گردد. اين خانواده به صنعتگري در زمينه ابريشم شهره اند. «هايکوفن در لاين»، استاد پزشکي و مديرعامل يک شرکت تجاري است.

اگرچه اورزولا زني تحصيل کرده بود اما هواي سياست مدام او را وسوسه مي کرد. با همه اين احوال او در زندگي خانوادگي و نگهداري از فرزندان زيادش هم چيزي کم نگذاشته است. اين وضعيت اما باعث نشد او دل از سياست بکند و بالاخره عزمش را جزم کرد تا در راهي جذاب اما سخت پا بگذارد که سال ها سوداي آن را در سر داشت. اگرچه اورزولا در سال 1990 ميلادي و در سن 31 سالگي به حزب دموکرات مسيحي آلمان پيوست اما تا سن 43 سالگي به عنوان يک سياستمدار فعلا شناخته نمي شد. او از سال 43 سالگي به تدريج پيشرفت کرد و مراحل مختلف را يکي يک پشت سر گذاشت تا اکنون که به سياستمداري ورزيده تبديل شده است.
همکاران او در حزب دموکرات مسيحي، پشت لبخندهاي هميشگي اش، شخصيتي جاه طلب و مصمم را کشف کرده اند. او چنان در کار خود جدي و مصمم بود که تلاش ها و قابليت هايش از نگاه «آنگلا مرکل» دور نماند و در 22 نوامبر سال 2005 ميلادي، او را به عنوان وزير امور خانواده منصوب کرد. هنوز امضاي حکم وزارت او خشک نشده بود که «اورزولا فن در لاين» به يک ستاره تبديل شد. رسانه هاي خبري حسابي به زندگي اين «مادر خانواده» که به مقام وزارت رسيده بود علاقه مند شدند. به همين دليل رسانه ها روي او متمرکز شده و مطالب و برنامه هاي زيادي نوشته و توليد شد که به زندگي او مي پرداخت. چيزي نگذشت که «اورزولا» با چهره اي که از خود نشان داد به مهمان هميشگي تاک شوهاي تلويزيون هاي آلمان تبديل شد.
در اين ميان وجهه پوپوليستي «اورزولا» نيز حسابي به کمکش آمد تا نظر مردم را جلب کند. او در زماني که به عنوان وزير امور خانواده مشغول به کار بود تلاش زيادي براي دفاع از حقوق زنان انجام داد و کوشيد قانوني را تصويب کند که طبق آن سازمان هاي آلماني موظف مي شدند 30 درصد از نيروهاي خود را از بين زنان انتخاب کنند. او در اين راه تلاش زيادي به خرج داد و سرانجام به هدف خود نيز رسيد. با اين حال اين پايان داستان زندگي سياسي «اورزولا» نبود. آغاز دوره سوم صدراعظمي آنگلا مرکل خيلي چيزها را تغيير داد. زندگي سياسي «اورزولا فن در لاين» نيز از اين تغييرات در امان نماند.
با راي موافق اکثريت اعضاي حزب سوسيال دموکرات به «ائتلاف بزرگ»، راه براي تشکيل سومين دولت آنگلا مرکل هموار و «آنگلا مرکل» براي سومين بار به عنوان صدراعظم آلمان انتخاب شد. «اورزولا» که پيش از اين، پيشنهاد «مرکل» براي پذيرفتن وزارت بهداشت را رد کرده بود، به اولين زني تبديل شد که به مقاوم وزارت دفاع آلمان رسيده است. درواقع انتخاب يک زن براي وزارت دفاع يکي از ويژگي هاي دوره سوم صدراعظمي مرکل بود. خود مرکل در هنگام انتخاب يک زن براي وزارت دفاع آلمان گفته بود:

«اورزولا فن در لاين وزير جديد دفاع خواهدبود. کساني که او را مي شناسند مي دانند که او هميشه به مسائل بين المللي و نيز سياست هاي اجتماعي علاقه مند بوده است. به نظر من، اورزولا فن در لاين، انتخابي عالي براي وزارت دفاع آلمان است. چنين وظيفه اي پر از چالش است و من مطمئن هستم او از عهده اين مسئوليت به خوبي برخواهدآمد.»
انتصاب اين بانوي پزشک به مقام وزارت دفاع آلمان آن هم بدون سوابق نظامي البته انتقادهايي نيز به همراه داشت. با اين حال «اورزولا» که به دو زبان انگليسي و فرانسه مسلط است، به آرامي سياست هاي خود را پيگيري مي کند. او يکي از نزديک ترين چهره ها به آنگلا مرکل است و بسياري او را به عنوان جانشين مرکل در آينده مي شناسند. مديريت نيروهاي نظامي در آلمان کار ساده اي نيست. مسائل مربوط به بودجه و مخالفت شديد افکار عمومي با هر نوع مداخله نظامي خارجي- به ويژه به دليل پيشينه جنگ طلبانه اين کشور- عرصه را بر «اورزولا» تنگ مي کند. اما او راه روشني را پيش روي خود ترسيم کرده است؛ راهي که ممکن است به مقام صدراعظمي آلمان ختم شود.
اگرچه خانم وزير همه تلاش خود را به کار گرفته است تا به چهره اي شناخته شده در سياست آلمان تبديل شود اما برخي معتقدند موقعيت متزلزل آنگلا مرکل صدراعظم کنوني آلمان مي تواند تبعاتي براي او نيز به همراه داشته باشد. اورزولا کوشيده است چهره اي فعال در سطح اروپا و جهان از خود نشان دهد. او از هنر استفاده از رسانه هاي ديداري و شنيداري نيز برخوردار است و هميشه با روي خوش به استقبال رسانه هاي مختلف رفته است. در شرايطي که اروپا با خروج بريتانيا و اقبال احزاب راست افراطي روزهاي نه چندان خوشي را مي گذارند. خبرنگار اشپيگل معتقد است که اورزولا توانسته در اروپاي بحران زده به خوبي سياست هاي دفاعي دولت آلمان را به پيش برده و نشان دهد در طوفان هايي که ممکن است گريبانگير اين قاره و مردمانش شود، ناخدايي ماهر باشد.
خانم وزير براي ساختن چهره موجه از خود سال ها تلاش کرده و حالا نمي خواهد موقعيت متزلزل مرکل و حزب متبوعش روي او و آينده سياسي اش تاثير بگذارد. شايد به همين دليل است که او در مورد مذاکرات دولت ائتلافي اظهارنظري نکرده اگرچه همواره نشان داده است که با راست ها و رشد هرگونه راستگرايي در قاره اروپا مخالف است و تمام توان خود را به کار گرفته تا در بحران هاي ريز و درشت، چهره اي قدرتمند از خود و وزارتخانه اش نشان دهد. روياي اورزولا در دسترس است اگر رشد راست ها متوقف شود.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۸۵۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چشم انتظاری تاریخ بر بالین ریسباف پیر؛ رویای اصفهان تعبیر می‌شود

خبرگزاری مهر؛ گروه استان‌ها- مریم یاوری: کارخانه ریسباف، نامی آشنا در صنعت نساجی اصفهان است، شاید این کارخانه را بتوان تنها بازمانده ۹ کارخانه بنام ریسندگی در اصفهان نامید.

«بافناز» مدت‌هاست که برای همیشه از صفحه میراث صنعتی استان پاک شده است، از «صنایع پشم» که رو به روی کارخانه ریسباف قرار دادشت تنها یک سردر و کوشک میانی باقی مانده است، «نختاب» حفظ اما تغییر کاربری یافت و در این میان، حفظ ریسباف به دلیل باقی ماندن تمام قسمت‌هایش و اهمیت سبک معماری و قرارگیری آن در محور تاریخی فرهنگی چهارباغ باری سنگین بر دوش مسؤولان گذاشت.

ثبت ملی ریسباف در سال ۸۱

کارخانه ریسباف دومین کارخانه ریسندگی اصفهان، که در سال ۱۳۱۱ با مشارکت جمعی از سرمایه‌داران در اصفهان راه‌اندازی شد. این اثر در تاریخ ۸ مرداد ۱۳۸۱ با شماره ثبت ۶۰۱۸ به عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده و با این اقدام از گزند دست‌درازی شهرسازان به دور ماند، از دولت دهم تاکنون تعیین تکلیف این کارخانه روی زمین مانده و برای آن تصمیم جدی گرفته نشده بود.

برخی دلیل این تأخیر در تحقق برنامه‌ها را «تعلق سرمایه مالی کارخانه ریسباف به سهامداران بانک ملی» می‌دانند اما این موضوع حل نشدنی نبوده که یک بنای تاریخی خاص را این همه سال معطل بگذارد، هر چند در آذر سال گذشته ریسباف بطور رسمی به اداره کل میراث فرهنگی اصفهان تحویل داده شد.

ترکیبی از معماری ایرانی و آلمانی در ساخت ریسباف

طراحی کارخانه ریسباف توسط استاد معماری به‌نام «معتمدی» و زیر نظر مهندس آلمانی «ماکس شونمان» انجام شد که البته تأثیر مستقیم آثار پیتر بهرنز، معمار آلمانی، در معماری این کارخانه مشهود است. البته باید یادآور شد که کارخانه ریسباف با حمایت‌های حکمران اصفهان به نام «افشار» تأسیس شد که معتقد بود «دولت تاجر بدی است و دولت باید تسهیلات به‌وجود آورد و وسایل کار را حاضر کند و مردم باید با سرمایه‌های خود کارخانه ایجاد کرده و آن را اداره کنند» بر اساس سندهای برجا مانده از این شرکت سهامی، این حکمران عده‌ای تجار گمنام ولی سرمایه‌دار را تشویق کرد تا شرکت ریسندگی ریسباف را با «سرمایه ۵۰۰ هزار تومان» تأسیس کردند و به‌سرعت ماشین‌آلات آن را به‌وسیله برادران کورس از انگلستان خریدند.

این بنا از زیباترین کارخانه‌های دوران پهلوی اول در شهر اصفهان است که بخش بزرگی از ضلع غربیِ سایت این کارخانه، به ورودی و فضاهای اداری و خدماتی، و سایر جوانب به فضای انبار اختصاص دارد. همچنین فضاهای کارگاهی در میانه سایت، توسط این فضاهای پیرامونی احاطه شده و ضلع‌های شمالی و جنوبی کارخانه، دیواری بلند با نمایی ساده دارند. در میانه سایت، سالن‌های تولید، در سمت غرب سالن‌های تکمیل، در سمت شمال غربی و سالن رنگرزی در سمت جنوب شرقی، مکان‌یابی شده است.

برج تصفیه در ضلع شمالی مجموعه و دودکش کارخانه در ضلع شرقی (استعاره‌ای نوین از مناره‌های کهن که با بلندای خود، گونه‌ای نقش نمادین و نشانه شهری دارد)، از دیگر احجام تشکیل دهنده این مجموعه صنعتی است. فضاهای ورزشی و فضای شیرخوارگاه برای کودکان زنان شاغل از دیگر فضاهایی است که در سایت این کارخانه منظور شده امت متأسفانه موقعیت شیرخوارگاه مشخص نیست.

نسرین فقیه در کتاب «آغاز معماری صنعتی ایران»، کارخانه ریسباف را ترکیب موفق «مدل‌های گذشته و مضامین جدید» دانسته که با «نقش‌بندی‌های عمودی و نیز با القا تصویر کوهستان» به «تئاتر پولستیک» بسیار شبیه است که از نمونه‌های نحوه عطف معماران اکسپرسیونیست به طبیعت بود. او به استفاده از تلفیق معماری سنتی و بومی با مظاهر و تکنولوژی جدید به دست معمار و صنعتگر ایرانی، در بناهای کارخانه‌های اصفهان از جمله کارخانه ریسباف اشاره کرده و سردر این کارخانه را که به «کلیدهای اُرگ» شباهت دارد مانند کلیسای گرانتویک در اطراف کپنهاگ اثر «کلینت» می‌داند.

«ریسیاف» ۷۴ هزار متر مساحت دارد

شهرام امیری، سخنگوی سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان به مهر گفت: خوشبختانه در کارخانه ریسباف اتفاقات خوبی در حال رخ دادن است.

وی با بیان اینکه به دنبال مصوبه هیأت وزیران مبنی بر واگذاری کارخانه ریسباف از سوی بانک ملی به میراث فرهنگی ۲۸ اسفند ماه سال ۱۴۰۲ توافقنامه‌ای بین اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، معاونت عمرانی استانداری و شهرداری اصفهان منعقد شد، ادامه داد: بر اساس این توافق‌نامه شهرداری اصفهان مرمت و احیای کارخانه ریسباف را در دستور کار قرار داد.

سخنگوی سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان با اشاره به اینکه در حال حاضر مطالعات احیای این کارخانه در حال انجام است، افزود: مستندسازی از شرایط آن تا قبل از واگذاری به شهرداری اصفهان نیز انجام شده است.

وی با بیان اینکه کارخانه ریسباف مجموعه‌ای بزرگ و دارای ۷۴ هزار متر مربع وسعت، ۵۸ هزار متر مربع زیربنا است، تصریح کرد: این کارخانه دارای ۶ سوله بزرگ، ساختمان اداری، ساختمان فروش و … است.

امیری با اشاره به اینکه بحث حقوقی کارخانه ریسباف در دولت در حال پیگیری است، ابراز کرد: حفظ حق و حقوق بانک ملی در این پروژه حفظ خواهد شد و از سویی نیز قرار است این مجموعه به عنوان موزه منطقه‌ای اصفهان معرفی خواهد شد.

وی با بیان اینکه بر اساس قانون همه استان‌های بزرگ از ۱۰ سال گذشته تاکنون باید موزه منطقه‌ای را راه‌اندازی می‌کردند، گفت: تاکنون تنها موزه منطقه‌ای در مشهد و در کنار کوه سنگی ایجاد شده است.

سخنگوی سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان با اشاره به اینکه یکی از اهداف راه‌اندازی موزه منطقه‌ای در کارخانه ریسباف حفظ این بنا است، تصریح کرد: از سوی دیگر نیز این کارخانه ظرفیت بالایی برای تبدیل شدن به موزه دارد.

۱۵ هزار شیء تاریخی در اصفهان در انتظار راه‌اندازی موزه

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۵ هزار شیء تاریخی در اداره کل میراث فرهنگی استان اصفهان موجود است، افزود: در صورت بازسازی این کارخانه این اشیا در معرض دید عموم قرار خواهند گرفت.

امیری ادامه داد: البته باید توجه داشت که با توجه به وسعت کارخانه ریسباف ایده‌های مختلفی از جمله موزه صنایع دستی، موزه کودک، موزه صنعت و … برای آن در نظر گرفته شده است، امکان تجمیع همه این ایده‌ها در این محل وجود دارد.

تخریب تا ۶۰ درصدی برخی از ساختمان‌های ریسباف

وی با تاکید بر اینکه در گام نخست نجات ریسباف را در دستور کار داریم، افزود: این کارخانه تاکنون نیز آسیب‌های زیادی دیده به گونه‌ای که در برخی از ساختمان‌های آن شاهد ۵۰ تا ۶۰ درصد تخریب هستیم.

سخنگوی سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان با بیان اینکه برای احیا و بازسازی کارخانه ریسباف از همه دانشگاه‌های معتبر کشور و حتی بین‌المللی استفاده خواهیم کرد، ابراز کرد: این کارخانه قابلیت برگزاری مسابقه بین‌المللی برای دریافت ایده‌های خوب را نیز دارد.

امیری با تاکید بر اینکه همه طرح‌های در دستور کار برای احیا و بازسازی کارخانه ریسباف باید تائیدیه میراث فرهنگی را دریافت کند، اضافه کرد: در حال حاضر سوله‌ها به دلیل داشتن سقف شیروانی تا حدود ۸۰ درصد سالم هستند اما ساختمان‌های جانبی به ویژه در محوز جنوب در خیابان هفت دست آسیب جدی دیده است و یکسری از انبارها در قسمت شمال نیز خیلی آسیب دیده است.

وی با بیان اینکه حدود ۲۰ سال است که کارخانه ریسباف رها شده و این شرایط ناشی از همین رها سازی این مجموعه تاریخی است، ادامه داد: امیدواریم شهرداری هر چه زودتر عملیات احیا و مرمت را آغاز کند.

قرار بود کارخانه ریسباف در هفته فرهنگی اصفهان بازگشایی شود

علی قاسم‌زاده، شهردار اصفهان نیز در خصوص این موزه در جلسه‌ای با اعضای شورای شهر اصفهان گفته بود که این کارخانه در هفته فرهنگی اصفهان بازگشایی می‌شود.

او در این جلسه ادامه داد: با همکاری استانداری، شهرداری و اداره ارشاد تلاش می‌شود تا این مجموعه به میراث فرهنگی شهر و بزرگترین موزه شهر و حتی کشور تبدیل شود.

شهردار اصفهان گفته بود: همزمان با بهره‌برداری مرمت آن نیز انجام می‌شود تا در نهایت تبدیل به مکانی شود که جزو رؤیای شهر بوده است.

قاسم‌زاده با تاکید بر اینکه همه باید در کنار هم از هویت شهر دفاع کنیم، ادامه داد: در رمزگشایی تمدن صفویه یکی از رموز این بود که عالم، هنرمند و سیاست‌مدار زبان یکدیگر را فهمیدند اگر یکی از این سه ضلع نبود نقش جهان خلق نمی‌شد، در حال حاضر نیز اگر در اصفهان بخواهیم آثار هنری خلق کنیم باید کنار هم باشیم، ریسباف باید موزه ملی اصفهان شود، این اراده در دولت‌مردان شهر ایجاد شده، شما باید کمک کنید.

هر چند زمزمه‌هایی در خصوص احیا و مرمت کارخانه ریسباف به گوش می‌رسد اما تا اقدامی جدی و اجرایی برای احیای آن صورت نگیرد، باورمان نمی‌شود که ریسباف نجات یافته است.

کد خبر 6095911

دیگر خبرها

  • ترزیچ: رویای دورتموند تکرار قهرمانی سال 1997 است
  • درخواست اتحادیه اروپا از چین درباره ایران
  • بایرن مونیخ در رویای همکاری دوباره با پپ گواردیولا
  • لیونل مسی والیبال دشمن رویای بزرگ ایران!
  • 4 روش برای جذاب‌تر کردن روشنایی آشپزخانه
  • ویدیو/ درگیری جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها به بهانه فلسطین
  • «نابودی حماس»، رویای بر باد رفته صهیونیست‌ها
  • حمله به یک سیاستمدار حزب سوسیال دموکرات آلمان
  • با رویای ریلی هیتلر آشنا شوید؛ قطار عجیب نازی ها که هیچگاه ساخته نشد!+ فیلم
  • چشم انتظاری تاریخ بر بالین ریسباف پیر؛ رویای اصفهان تعبیر می‌شود