Web Analytics Made Easy - Statcounter

 ابوالفضل قناعتی درباره گزارش شهردار تهران در خصوص اقدامات گذشته شهرداری می گوید: در بحث گزارش ارائه شده ما با دو موضوع برخورد می کنیم، ابتدا اینکه چه مواردی باید در گزارش ارائه می شده و نکته دوم اینکه با چه هدفی این نوع گزارش تخریبی نسبت به شهردار سابق تهران منتشر شده است که در حال حاضر ترجیح می دهم ذهنیت خوانی نکرده و پیش بینی هدف پنهان آقای نجفی را نداشته باشم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیرامون موارد ارائه شده در ابتدا باید عرض کنم که متاسفانه در گزارش صد روزه آقای نجفی هیچ یک از فعالیت ها و اقدامات اجرایی و عمرانی شهرداری تهران به سمع و نظر عموم مردم نرسید و مطالبات مردمی همچنین در هاله ای از ابهام قرار داشت. پروژه های عمرانی باقی مانده در دوران آقای نجفی نه تنها هیچ روند رو به رشدی نداشته بلکه برخی از این پروژه ها نیز با توقف موقتی روبرو گردیده است. به عنوان مثال پل تقاطع امام علی(ع) و صیاد و اتوبان ارتش نمونه ای بوده که در زمان آقای قالیباف اگر ۸۰ درصد آن با رشد روبرو بوده ولی در زمان آقای نجفی هیچ گونه پیشرفتی نداشته و اصلا بهبود روند گذشته در دستور قرار نگرفته است. نمونه بارز دیگر را می توان در پروژه خط ۷ متروی تهران مشاهده نمود. آقای نجفی به جای برطرف نمودن نواقص خط  ۷ مترو و قراردادن این خط به عنوان طرح های در حال بهره برداری با اقدامی سیاسی دستور تعطیلی این ایستگاه مترو را داده بود. شهردار جدید تهران می توانست در این چند ماهه حضورش دستور راه اندازی سیگنالینگ خط ۷ مترو را بدهد و یا اینکه اقدام به نصب هواکش در این ایستگاه را در اولویت خود قرار دهد تا در زمان گزارش خود نیز به این اقدامات را مطرح نماید.

ابوالفضل قناعتی همچنین عدم توجه شهرداری تهران به مقوله حمل و نقل عمومی را مورد انتقاد قرار داده و در این باره می گوید: به نظر بنده به جای اینکه شهردار تهران در بحث طرح ترافیک ورود خود را بیشتر نماید باید حمل و نقل عمومی را تقویت نموده تا اکثریت جامعه بتوانند برای تردد از وسایلی همچون اتوبوس و یا مترو استفاده کنند. گاهی گفته شده که بودجه لازم در اختیار شهرداری تهران برای توسعه حمل و نقل وجود نداشته که چنین بهانه ای آن هم در وضعیت جدید کاملا غیرمنطقی به نظر می رسد. با توجه به همراهی سیاسی و فکری میان اعضای شورای شهر، شهردار و همچنین دولت مستقر دیگر اصطکاک های سیاسی گذشته از بین رفته و شاهد کمک های بیشتری از سوی دولت به شهرداری هستیم. اگرچه در دوران آقای قالیباف به دلیل اختلافات حزبی و سیاسی شاهد سنگ اندازی هایی در جلوی راه شهرداری تهران بوده ایم ولی در حال حاضر دیگر آن مسائل رفع شده است و شورای شهر همراه باشهرداری تهران باید مطالبات مردم را از دولت روحانی اخذ نمایند. سهم ۸۲.۵ درصدی دولت برای تقویت ناوگان حمل و نقل عمومی برای شهروندان تهرانی از اهمیت بالایی برخوردار بوده به نحوی که تقویت این ناوگان نه تنها سرعت سفرهای شهری را افزایش می دهد بلکه فشار تراکم مسافرین در هریک از اتوبوس ها را نیز کاهش خواهد داد. سیاست های غلط ابلاغی توسط شهرداری تهران به جای تقویت ناوگان حمل و نقل عمومی موجب شده تا افراد بیشتری از خودروی شخصی خود استفاده نموده و همین امر علاوه بر ترافیک موجب افزوده شدن آلاینده ها نیز می گردد.

وی همچنین به عدم انصاف پیرامون اقدامات آقای قالیباف که در گزارش شهردار جدید آمده نیز اشاره ای داشته و در این باره می گوید: متاسفانه برخی کم لطفی ها نسبت به اقدامات صورت گرفته در دوران شهردار سابق صورت گرفته که نمونه هایی از آن را می توان در حوزه های فضای سبز و ایجاد فضای فرهنگی در شهر تهران مشاهده نمود. به عنوان مثال آقای نجفی اعلام کرده که در حوزه توسعه سرانه فضای سبز تهران کم کاری رخ داده ولی اشاره نمی کند بر اساس چه متر ومعیاری به این نتیجه رسیده است. باید به این نکته توجه کنیم که در ۱۲ سال گذشته شهر تهران چه تعداد جمعیت شهری داشتیم و بر اساس آن تعداد نیز چقدر فضای سبز شهری توسعه پیدا کرده و پس از حضور آقای قالیباف نسبت این توسعه فضای شهری تا چه میزان تغییر کرده است. در حوزه فرهنگسراها و تاسیس نمایشگاه آفتاب و دیگر کارهای فرهنگی نیز همین طور است. الحمدالله برخی از اقدامات صورت گرفته در طول این سالها به قدری برای مردم ملموس بوده که ارائه آمارهای متناقض نیز نمی تواند از اهمیت فعالیت های صورت گرفته بکاهد. ما قبل از حضور آقای قالیباف حتی پارک های تخصصی حوزه بانوان را در محیط شهری نداشتیم ولی پس از مدیریت ایشان شاهد اختصاص پارک های بانوان بودیم که مورد استقبال بخشی قابل توجهی از زنان و دختران تهرانی نیز قرار گرفته است و چنین موهبتی قابل ستایش و تقدیر می باشد نه اینکه این نقطه قوت را نیز به عنوان کاستی ها مطرح نماییم!

قناعتی به عنوان یکی از اعضای سابق شورای شهر تهران به هجمه رسانه ای آقای نجفی علیه شهردار سابق تهران نیز اشاره کرده و در این باره می افزاید: طبق قانون، اگر آقای نجفی مستندات مبنی بر تخلفات شهردار سابق تهران نیز در اختیار داشته باید آن مستندات را به سازمان بازرسی کل کشور تحویل می داده تا بدان رسیدگی شود. اجرای شوآف های رسانه ای ان هم در جلسه ای که همه رسانه ها منتظر ارائه گزارش شهردار جدید تهران بوده اند تنها یک ذهنیت را در میان افکار عمومی متبادر ساخته و آن هم این موضوع بوده که شهردار جدید برای فرار از پاسخگویی مجبور شده تا با اتهام به مدیران گذشته؛ ذهن ها را منحرف سازد. بدون شک وظیفه رسیدگی به این گونه موضوعات مقام های قضایی بوده و دخل و تصرف شهردار جدید در چنین تخلفاتی بیشتر رنگ و بوی تسویه حساب های سیاسی را می دهد.

 

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۸۶۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زاکانی: تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است

شهردار تهران گفت: در حال حاضر بالغ بر ۲۰۰۰ خودرو برقی آماده بوده و تخصیص ارز برای واردات خودرو‌ها با کمک بانک مرکزی صورت گرفته است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، استفاده از وسایل نقلیه برقی می‌تواند راهکاری بسیار مؤثر در مسیر رفع و کاهش چالش‌های حیاتی و دارای مزایای زیست محیطی، کاهش وابستگی به سوخت‌های تجدیدناپذیر فسیلی و بهبود کیفیت هوا باشند. از این رو تغییر سبک حمل و نقل از سنتی بنزینی به برقی اهمیت ویژه‌ای‌دارد. در این راستا شهرداری تهران برقی‌سازی ناوگان حمل و نقل عمومی را دنبال می‌کند.

علیرضا زاکانی شهردار تهران پیرامون آخرین وضعیت تاکسی‌های برقی اظهار کرد: تاکسی‌های برقی شامل دو دسته خودمالکی و شرکت مالکی می‌شوند. رانندگان تاکسی در بخش شرکت مالکی، سهامدار آن شرکت خواهند شد.

وی افزود: تعدادی خودرو توسط خودروسازان وارد شده است و در بخش خودمالکی قرارداد‌ها در حال بسته شدن است، به زودی واگذاری خودرو به مالکین صورت خواهد گرفت.

زاکانی ادامه داد: در حال حاضر بالغ بر ۲۰۰۰ خودرو برقی آماده بوده و تخصیص ارز برای واردات خودرو‌ها با کمک بانک مرکزی صورت گرفته است.

گفتنی است یکی از نکات حائز اهمیت برای رانندگان تاکسی، قیمت خودرو‌های برقی است که نیازمند ارائه تسهیلات ویژه است. به گفته شهرداری تهران قیمت این خودرو‌ها قابل رقابت با خودرو‌های بنزینی خواهد بود.

علاوه بر این شهرداری تهران برای راه‌اندازی ایستگاه‌های شارژ این خودرو‌ها پیش از این ۴۰۰۰ نقطه را در سطح شهر تهران در ۲۲ منطقه شناسایی کرده است و بنا دارد تا پایان سال ۱۴۰۳ تعداد ایستگاه‌های اعلامی را احداث و مجهز کند.

دیگر خبرها

  • ادعای جنجالی علیه شهردار تهران؛ پرداخت ۲۵/۵ میلیارد تومانی کمک هزینه مسکن؟ +تصویر
  • واکنش جمشید مشایخی، علی حاتمی و بهمن فرمان‌آرا به احضار هنرمندان به دادگاه انقلاب در بهار ۵۹/ از شجریان تا کرم رضایی برای پاره‌ای توضیحات احضار شدند
  • استقبال مردم مهریز از کشتی‌گیرقهرمان ایران
  • بزرگداشت آیت الله ضیاءالدین نجفی(ره) در قم برگزار شد
  • جایگاه میرنوروز از نگاه ملی مغفول مانده است
  • زاکانی: تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است
  • ببینید | واکنش جدید زاکانی به حواشی قرارداد چینی: شهردار تهران طلبکار شد!
  • اتوبان شهید خرازی باز شد
  • اتوبان شهید خرازی بازگشایی می‌شود
  • روایت مرحوم آیت‌الله نجفی تهرانی از زندگی اش