Web Analytics Made Easy - Statcounter

سومین واحد تولید آهن اسفنجی به روش ایرانی پرد با حضور جهانگيري در نی ریز استان فارس افتتاح شد.
به گزارش صدای ایران این واحد تولیدی فولادی که ازطرح فولادی هفتگانه می باشد با تسهیلات ۱۴۰میلیون دلاری این بانک احداث و به بهره برداری رسید.
 این پروژه که در منطقه نی ریز واقع در استان فارس قرار دارد با ظرفیت ۸۰۰ هزار تن آهن اسفنجی در سال ، با تسهیلات ارزی بانک صنعت ومعدن و سرمایه گذاری مشترک ایمیدرو و شرکت سرمایه گذاری غدیر  افتتاح و راه اندازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شرکت های بین المللی فولاد تکنیک بعنوان پیمانکار و MME صاحب تکنولوژی PERED به همراه شرکت تارا طرح ( مشاور طرح ) در احداث این پروژه حضور داشته اند.
سومین طرح PERED در حالی به بهره برداری رسیده که دو پروژه ی شادگان و میانه که با همین تکنولوژی در سال جاری افتتاح شده اند ، هم اکنون در حد ظرفیت اسمی در حال تولید می باشند.
رسیدن به این میزان تولید با مشخصات کیفی مطلوب ، در مدت زمان کوتاهی که از آغاز بکار واحد های پرد می گذرد ( در مقایسه با سایر روش ها ) دستاورد بزرگی برای متخصصان صنعت فولاد کشور محسوب می شود .
با توجه به سهولت بهره برداری ، نتایج کیفی و کمی محصول و کاهش میزان مصارف در طرح های قبلی و همچنین راه اندازی سومین پروژه ی استانی با استفاده از این روش در سال جاری ، تکنولوژی PERED بعنوان شاهکار صنعت فولاد شناخته و تثبیت شده است.

منبع: صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۸۶۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پهپادهای اوکراین صنعت فولاد روسیه را هدف گرفتند

به گزارش قدس آنلاین، رویترز چهارشنبه شب به نقل از یک منبع اطلاعاتی اوکراین نوشت که در این حمله بخشی از «ایستگاه اکسیژن» کارخانه متالورژی «نوولیپتسک» آسیب دیده است که این خسارت تاثیر طولانی‌مدت بر فعالیت این کارخانه خواهد داد.

شرکت NLMK که مالکیت این کارخانه را در اختیار دارد ادعای اوکراین را رد کرد. یک منبع صنعتی در روسیه نیز گفت که این کارخانه طبق معمول به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

پیشتر فرماندار لیپتسک گفته بود که یک پهپاد اوکراینی به یک منطقه صنعتی حمله کرده است اما درباره اینکه آیا این اقدام خسارتی داشته است یا خیر، اطلاعاتی منتشر نکرد.

اوکراین در ماه‌های اخیر حملات پهپادی خود را علیه تاسیسات صنعتی و نفتی روسیه افزایش داده است. کی‌یف انجام حملات پهپادی علیه این تاسیسات را بطور رسمی تایید یا تکذیب نمی‌کند اما هشدار داده است، تاسیساتی که از جنگ علیه اوکراین حمایت می‌کنند، اهداف مشروع نظامی قلمداد می‌شوند.

اما شرکت NLMK گفته که با صنایع دفاعی روسیه همکاری ندارد و محصولات آن صرفا کاربرد غیرنظامی دارد. این شرکت در اکتبر ۲۰۲۲ اعلام کرد که قادر به تولید فولاد سخت برای مصارف نظامی نیست و برای ارتش این کشور محصولی تولید نمی‌کند.

حمله پهپادی کی‌یف علیه کارخانه فولاد لیپتسک توسط آژانس اطلاعات نظامی اوکراین GUR انجام شد. این آژانس همچنین به ۲ مخزن نفت شرکت روس‌نفت در منطقه «اسمولنسک» روسیه حمله کرد.

این در حالی است که روسیه نیز در هفته‌های اخیر حملات هوایی خود را علیه سیستم انرژی اوکراین افزایش داده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • بهره برداری ساختمان شرکت فولاد در سایت سنگان + عکس
  • آماده‌سازی نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری برق در تابستان
  • سیاست‌های صنعتی باید تعیین تکلیف شود/ سهم اندک تولید از اعتبارات بانکی
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید
  • پهپادهای اوکراین صنعت فولاد روسیه را هدف گرفتند
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها در راستای تحقق رشد تولید
  • حضور جمعی از کارکنان صنعت فولاد اکسین خوزستان در دیدار کارگران با رهبر انقلاب
  • بهره‌برداری از ۲۴۰ پروژه عمران روستایی در استان اردبیل
  • بدون دانش ایرانیان اجرای طرح بزرگ «اومااویا» غیرممکن بود
  • بانک‌هایی که همچنان نرخ سود ممنوعه روی میز دارند/ با بهره بانکی ۴۰ درصد، دلالی جایگزین تولید می‌شود!