Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جهان نيوز، برنامه صبح و گفت و گو رادیو گفت‌وگو با موضوع توزیع کارت خرید جهیزیه، با حضور دکتر زهرا ساعی سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی و مجید زارع فرد مدیر کل حمایت‌های اجتماعی کمیته امداد امام خمینی (ره) روانه آنتن شد.

 دکتر زهرا ساعی نماینده مجلس در آغاز درباره کمک به مددجویان کمیته امداد گفت: طرح کارت خرید جهیزیه برای شروع کار اقدام خوبی است؛ البته هر چند مبلغ آن که سه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است، زیاد نیست، اما باید به این نکته توجه داشته باشیم همین مبلغ هم تا به امروز وجود نداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 وی خاطرنشان کرد: در سال جاری نیز کمیته امداد امام خمینی کمک‌هایی برای خرید جهیزیه تا سقف دو میلیون و ۵۰۰ انجام می‌داد.

 وی با بیان اینکه تنها متولی کمک به مددجویان، کمیته امداد و بخشی هم سازمان بهزیستی است، اظهار داشت: در مجلس و کمیسیون اجتماعی نیز سعی می‌کنیم اقشاری که کم درآمد و زیر خط فقر هستند و مشکلات معیشتی زیادی دارند، کمک کنیم و در همین راستا در برنامه ششم توسعه سعی کرده ایم یارانه این افراد افزایش پیدا کند و تا سه برابر سال جاری پرداخت شود.

 سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به مبلغ سه میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی طرح کارت خرید جهیزیه برای مددجویان و انتقاد‌هایی که درباره اندک بودن آن مطرح است، ابراز داشت: این مبلغ بر اساس بودجه‌های فعلی کشور و کمیته امداد پرداخت می‌شود. در کشور حدود ۸۸ هزار مددجو از ۱۸ تا ۴۰ سال آماده ازدواج وجود دارد که این مبلغ برای نیمی از آن‌ها است.

وی همچنین خاطرنشان کرد: نباید فراموش کنیم در کنار مبلغ کارت خرید جهیزیه، وام ازدواج نیز به ۱۵ میلیون تومان رسیده است که قطعا بخشی از مشکلات را رفع می‌کند. اگر بتوانیم حتی مبالغ کمتر از این را البته به صورت قرض الحسنه برای مددجویان تهیه کنیم، واقعا رضایت مندی را در آن‌ها را می‌بینیم، زیرا باعث برطرف شدن بخشی از مشکلات آن‌ها می‌شود.

 در ادامه مجید زارع فرد با بیان اینکه طرح کارت خرید جهیزیه از ابتدای سال ۹۷ اجرا می‌شود، بیان داشت: ارزش این کارت‌ها بین دو میلیون و ۵۰۰ هزار تا پنج میلیون تومان متفاوت است، اما میانگین آن حدود سه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است.

 وی همچنین اشاره کرد: در کنار کارت خرید جهیزیه، کمک خیرین و مشارکت‌های مردمی نیز وجود دارد که به رفع نیاز‌های مددجویان کمک زیادی می‌کند. همچنین پرداخت وام قرض الحسنه نیز در این زمینه کمک کننده است؛ در سال ۹۶ حدود صد میلیارد تومان وام قرض الحسنه کنار کمک هزینه ازدواج قرار دادیم.

 مدیر کل حمایت‌های اجتماعی کمیته امداد امام خمینی (ره) درباره دوره زمانی توانمند سازی خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد بیان کرد: همه خانواده‌های نیازمندی که به کمیته امداد مراجعه می‌کنند، مورد مصاحبه قرار می‌گیرند و این افراد عموما به صورت زمان دار تحت پوشش کمیته قرار می‌گیرند.

یکسری افراد نیز هستند که از گذشته تحت پوشش قرار دارند؛ شرایط این افراد به گونه‌ای است که قابلیت توانمند شدن و خروج از تحت پوشش کمیته را ندارند و باید دائم تحت پوشش باشند که عموما خانواده‌هایی هستند که دارای بیماری صعب العلاج هستند. اما اکثر خانواده‌هایی که در کمیته امداد هستند، در پروسه توانمند سازی قرار می‌گیرند.

منبع:اقتصاد نیوز

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۸۷۱۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازنشستگی ۵۵۲ مددجوی کمیته امداد بوشهر با پرداخت ۱۰ سال بیمه

به گزارش خبرنگار مهر، عباس روشن ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه این نهاد در راستای توانمند سازی خانوارهای مددجویی، نگاه ویژه ای به تأمین آسایش، شرایط آتی و نیز پایداری درآمد آنها دارد، اظهار داشت: در این راستا با پرداخت حق بیمه مددجویان واجد شرایط به سازمان تأمین اجتماعی، بیمه شدگان می‌توانند از تمامی مزایای بیمه‌های اجتماعی نظیر بازنشستگی، فوت و یا از کار افتادگی بهره مند شوند.

وی افزود: پرداخت حق بیمه بازنشستگی جهت دو گروه از مددجویان شامل گروه زنان سرپرست خانوار شهری بین ۴۵ تا ۵۰ سال و مجریان طرح‌های اشتغال فعال که سرپرست خانواده و مستمری بگیر این نهاد باشند صورت می‌پذیرد.

مدیر کل کمیته امداد استان بوشهر خاطر نشان کرد: پرداخت حق بیمه از ناحیه کمیته امداد به سازمان تأمین اجتماعی تا زمان مددجو بودن و نیز فرارسیدن سن بازنشستگی فرد مشمول (زنان ۵۵ سال و مردان ۶۰ سال) به مدت حداکثر ۱۰ سال ادامه می‌یابد و پس از آن از تحت پوشش خارج می‌شوند چرا که دیگر خودشان حقوق بگیر تأمین اجتماعی هستند.

روشن بیان داشت: بر همین اساس در سال ۱۴۰۲ تعداد ۵۲۲ نفر پس از ۱۰ سال سابقه بیمه با رعایت شرایط سنی، بازنشسته و از مستمری بازنشستگی بهره‌مند شدند.

مدیر کل کمیته امداد استان بوشهر گفت: بابت حق بیمه‌های اجتماعی مددجویان در سال ۱۴۰۲ مبلغی بیش از هفت میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان اختصاص و به شعب تابعه سازمان تأمین اجتماعی پرداخت شده است.

کد خبر 6093084

دیگر خبرها

  • هشدار جدی سازمان ملی مهاجرت به مهاجرین درباره پیامک سامانه «سهما» + جزئیات
  • اجرای گام سوم طرح یاس (یاران آسیب ستیز) در اردبیل
  • افزایش ۲۶ درصدی کمک‌های مردمی به کمیته امداد
  • بازنشستگی ۵۵۲ مددجوی کمیته امداد بوشهر با پرداخت ۱۰ سال بیمه
  • ایرانی‌ها سال گذشته چقدر صدقه دادند؟
  • توزیع ۵۰۰ کیسه آرد در بخش گافر و پارامون بشاگرد
  • گام سوم طرح یاس در اردبیل اجرا می‌شود
  • رشد ۲۶ درصدی مشارکت های مردمی در کمیته امداد
  • طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی کردستان در حال انجام است
  • خرید ۱۵ هزار میلیاردی اصفهانی‌ها در طرح فجرانه