Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-04-29@19:46:40 GMT

حفظ حریم خصوصی در رسانه های اجتماعی

تاریخ انتشار: ۹ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۸۸۷۶۵۹

حفظ حریم خصوصی در رسانه های اجتماعی

سایت ها و رسانه های اجتماعی مانند فیس بوک، توییتر، اینستاگرم و لینکدین سایتهای شگفت انگیزی هستند که به شما امکان ملاقات، تعامل و به اش راک گذاری اطلاعات با مردم سراسر جهان را میدهند. با این حال، همراه با تمام این امکانات خطراتی . هم هست، نه فقط برای شما، بلکه برای خانواده، دوستان و کارفرمای شما. سایتها و رسانههای اجتماعی مانند فیس بوک، توییتر، اینستاگرم و لینکدین سایتهای شگفت انگیزی هستند که به شما امکان ملاقات، تعامل و به اشتراک گذاری اطلاعات با مردم سراسر جهان را میدهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


با این حال، همراه با تمام این امکانات خطراتی . هم هست، نه فقط برای شما، بلکه برای خانواده، دوستان و کارفرمای شما.
به گزارش ایتنا کاریار ارقام در این خبرنامه توضیح میدهد چه خطراتی وجود دارد و چگونه از این سایتها ایمن و بدون خطر استفاده کنیم.

حفظ حریم خصوصی
یک نگرانی “ مشترک در مورد رسانه های اجتماعی حفظ اطلاعات شخصی است. خطرات بالقوه عبارتند از:
 •تأثیر بر آینده شما:
برخی از سازمانها سایت های رسانه های اجتماعی را به عنوان بخشی از بررسی پیشینه افراد استفاده می‌کنند.
عکس ها یا نوشته های شرم آور و یا مجرمانه، مهم نیست چقدر قدیمی، می تواند مانع استخدام و یا ارتقاء شما شود. علاه بر این، بسیاری از دانشگاه ها بررسی های مشابه برای پذیرش دانشجوهای جدید انجام میدهند. گزینه های تنظیم حریم خصوصی ممکن است شما را در این موارد محافظت نکند چون این سازمانها می توانند از شما بخواهد که صفحه آنها را لایک کنید و یا به صفحات آنها بپیوندید و یا ممکن است نوشته یا عکسی از شما در چندین سایت بایگانی شده باشد.

حملات علیه شما:
هکرهای سایبری می توانند پست های شما را تجزیه و تحلیل کرده و با استفاده از آنها به اطلاعات شما یا سازمانتان دسترسی پیدا کنند. به عنوان مثال، آنها می توانند اطلاعاتی که به اشتراک گذاشته اید را برای حدس زدن پاسخ به «سوالات رمزی » و تغییر رمزعبور آنلاین شما ستفاده کنند، یا ایمیل های هدفمند که برای هک کردن شما تنظیم شده (spearfishing) استفاده کنند، یا با کسی در سازمان شما تماس بگیرند و تظاهر کنند که شما هستند. علاه بر این، این حملات می‌تواند به دنیای فیزیکی نیز کشانده شود مانند شناسایی محل کار یا زندگی.

 •آسیب ناخواسته به کارفرما:
هکرها و یا رقبا می‌توانند هر گونه اطلاعات حساسی که شما در مورد کارفرما منتشر می‌کنید را بر علیه کارفرمای شما استفاده کنند. علاه بر این، به طور بالقوه نوشته و گفته های شما می‌تواند باعث آسیب به شهرت سازمان شما شود. حتما سیاست های سازمان خود را قبل از ارسال هر چیزی در مورد کار خود مطالعه کنید، علاوه بر این برخی از پست های رسانه های اجتماعی ممکن است نظارت شود.

کاریار ارقام مرکز تخصصی آموزش فناوری اطلاعات

منبع : http://blog.cdigit.com/?p=4342
عضویت در کانال تلگرام : https://t.me/cdigit
تماس : 02188612979
کاریار ارقام

منبع: ايتنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۸۷۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقامات عراقی در حال تحقیق درباره قتل یک اینفلوئنسر هستند

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از آسوشیتدپرس، «غفران مهدی سوادی» معروف به «ام فهد» یکی از چهره‌های اثرگذار شبکه‌های اجتماعی تیک‌تاک و اینستاگرام بود و ده‌ها هزار کاربر او را دنبال می‌کردند.   به گفته یک مقام امنیتی عراق که خواست نامش فاش نشود، یک ضارب ناشناس روز جمعه «ام فهد» را در حالی که سوار بر خودروی شخصی‌اش بود با اسلحه هدف قرار داد و به قتل رساند.    این مقام امنیتی اعلام کرده که قاتل، گوشی «ام فهد» را ربوده و از محل متواری شده است.   این قتل در «زیونه» اتفاق افتاده است؛ همان محله‌ای که «هشام الهاشمی» محقق و کارشناس امنیتی برجسته عراقی در سال ۲۰۲۰ به ضرب گلوله کشته شد.   قبل از حمله آمریکا به عراق در سال ۲۰۰۳، این محله محل زندگی مسئولان نظامی بود و از مناطق معتبر و شاخص بغداد محسوب می‌شد.    «غفران مهدی سوادی» اولین شخصیت برجسته رسانه‌های اجتماعی نیست که در مرکز بغداد به ضرب گلوله کشته می‌شود. سال گذشته هم «نور السفا» یا «نور بی ام»، یکی از چهره‌های مجازی با طرفداران متعدد در شبکه‌های اجتماعی نیز در این شهر به ضرب گلوله کشته شد.   یکی از همسایگان «سوادی» درباره حادثه قتل این اینفلوئنسر عراقی می‌گوید: پس از شنیدن صدای شلیک دو گلوله به خیابان آمدم و دیدم که درِ ماشین باز است و «ام فهد» روی فرمان افتاده است.   به گفته این فرد که خود را «ابو آدم» معرفی کرده، زنی که در خودرو همراه «ام فهد» بود، بلافاصله پس از حادثه از صحنه فرار کرده است.   سال گذشته یک دادگاه عراقی «ام فهد» را به دلیل انتشار چندین فیلم و ویدئو حاوی اظهارات ناپسند و رفتار‌های ناشایست عمومی در رسانه‌های اجتماعی به ۶ ماه زندان محکوم کرد.   نقش تأثیرگذاران رسانه‌های اجتماعی در عراق، مدتی است از ترویج محصولات زیبایی و لباس، به پروژه‌ها و برنامه‌های دولتی گسترش یافته است.    این چهره‌های تأثیرگذار مجازی، در مراسم رسمی دولتی به عنوان چهره‌های تجاری کلیدی در حوزه‌های ورزشی، امنیتی و فرهنگی طبقه‌بندی می‌شوند.   چند روز پیش انتشار ویدئو‌هایی با حضور یک اینفلوئنسر برجسته در نود و سومین سالگرد تاسیس نیروی هوایی عراق با واکنش‌های شدیدی مواجه شد.   پس از انتشار این ویدئو‌ها بسیاری از صاحبنظران، از وزارت دفاع عراق به دلیل اجازه‌دادن به این افراد برای ضبط ویدئو از سایت‌های حساس نظامی و انتشار آنها انتقاد کردند.   این وزارتخانه از اقدام خود دفاع و اعلام کرد که در عصر رسانه‌های اجتماعی، عراق هم مانند دیگر کشور‌های جهان، از اینفلوئنسر‌ها در کنار رسانه‌های سنتی برای برقراری ارتباط با مردم استفاده می‌کند.

دیگر خبرها

  • مقامات عراقی در حال تحقیق درباره قتل یک اینفلوئنسر هستند
  • طرحی برای رسانه‌های فردای ایران
  • دو انتصاب جدید در جشنواره اتقان
  • آیا اوضاع حجاب با اجرای طرح نور بهتر شده است؟
  • فیلم| نمونه ای از حفظ حریم‌ خصوصی هنگام عبور قطار از مناطق مسکونی
  • ذاکر : از نظر شرعی، هیچ منع قانونی یا مذهبی برای تعطیلی شنبه وجود ندارد/ اتاق بازرگانی و بخش خصوصی از تعطیلی شنبه حمایت می‌کنند + فیلم
  • حفظ حریم خصوصی و امنیت داده‌های کاربران؛ از ایران تا آمریکا
  • کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار
  • جزئیات صورتجلسه کمیسیون اصل ۹۰ درباره سامانه اعتبارسنجی/ تامین اجتماعی، ثبت احوال و فراجا ترک فعل کردند؟
  • جزئیات صورتجلسه کمیسیون اصل ۹۰ درباره سامانه اعتبارسنجی/ سازمان تامین اجتماعی، ثبت احوال و فراجا ترک فعل کردند؟