Web Analytics Made Easy - Statcounter

      به گزارش خبرگزاری بسیج، اسکیمر دستگاهی است که از آن برای کپی کردن اطلاعاتی که در نوار مغناطیسی کارت‌های بانکی وجود دارد، استفاده می‌شود و فرد مجرم در فرصتی مناسب این اطلاعات را با استفاده از نرم‌افزاری خاص در کارت‌های بانکی خام کپی رایت کرده و می‌تواند از حساب قربانی برداشت وجه داشته باشد.
برای جلوگیری از این اتفاق کاربران باید نکات امنیتی را رعایت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در فروشگاه‌هایی که امکان خرید با استفاده از کارت بانکی وجود دارد، از ارایه رمز عبور به فروشنده خودداری شده و شخصا رمز خود را در دستگاه کارت‌خوان وارد کنید. در این خصوص فروشگاه ملزم به همکاری با مشتری بوده و حق اعتراض برای مشتریان محفوظ است.
همچنین درصورت مشاهده وضعیت غیرعادی روی دریچه ورودی کارت یا خروجی وجه دستگاه خودپرداز (چسب خوردن، وجود شیء اضافه)، ضمن اعلام مراتب به مسئولان شعبه در ساعات کاری و کشیک شبانه‌روزی بانک در سایر ساعات شبانه‌روز، برای دریافت خدمت مورد نظر، از دستگاه خودپرداز دیگری استفاده شود.
بر اساس اطلاعات سایت پلیس فتا، قبل از اطمینان از اتمام پردازش و خاتمه عملیات بانکی محل را ترک نکنید و در صورت بروز تراکنش ناموفق، رسید مربوطه را تا حصول اطمینان از کسر نشدن وجه از حساب، نزد خود نگه دارید.
اما در مکان‌های عمومی برای محافظت از اطلاعات محرمانه، هنگام استفاده از کارت و وارد کردن رمز عبور در دستگاه خودپرداز (ATM) یا کارت‌خوان (POS)، با استفاده از دست دیگر خود یک سپر حفاظتی ایجاد کنید. این موضوع با هیچ یک از هنجار‌های اجتماعی منافاتی نداشته و رعایت آن حافظ امنیت عملیات بانکی افراد خواهد بود.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۸۷۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی و دستگیری رباینده دختر ۱۶ ساله/ عاملان درگیری محله فلاح در چنگال پلیس

به گزارش صدای ایران از ایرنا از پلیس پایتخت، سردار علی ولی‌پور گودرزی روز یکشنبه اظهار کرد: اواسط فروردین ماه امسال خانواده‌ای در جنوب تهران با مراجعه به اداره یازدهم پلیس آگاهی اظهار داشتند که دختر ۱۶ ساله‌شان توسط فردی ربوده شده است.

وی ادامه داد: آدم‌ربا با تماس تلفنی و تهدید به قتل، خواستار دریافت ۱۰۰ میلیارد ریال پول برای آزادی دختر شده بود که پس از ثبت شکایت خیلی زود تیمی از کارآگاهان اداره یازدهم پلیس آگاهی تجزیه و تحلیل‌های اطلاعاتی را برای آزادی گروگان آغاز کردند.

سردار ولی‌پور گودرزی عنوان کرد: تیم جنایی در نخستین گام با اقدامات کارآگاهی اطلاعاتی هویت صاحب خط تلفنی که با تهدید به قتل، درخواست ۱۰۰ میلیارد ریال پول مطرح کرده بود را شناسایی کردند و متوجه شدند که او حدوداً ۲۵ ساله است و به تازگی از استان‌های غربی کشور به تهران آمده و در جنوب تهران زندگی می‌کند.

وی متذکر شد: کارآگاهان پلیس آگاهی در ادامه عملیات شناسایی، راهی مخفیگاه موردنظر شدند و پس از تعقیب و مراقبت چند دقیقه‌ای آدم‌ربا را طی یک عملیات ضربتی به دام انداخته و دختر نوجوان را آزاد کردند.

سردار ولی‌پور گودرزی اظهار کرد: متهم در جریان تحقیقات ابتدایی در اظهارات ضد و نقیضی منکر آدم‌ربایی شد و ادعا کرد که با دختر نوجوان در فضای مجازی آشنا شده و همه این تماس‌ها برای دریافت پول صحنه‌سازی شده بود.

وی اضافه کرد: با صدور قرار قانونی از سوی مرجع قضایی، متهم برای روشن شدن زوایای پنهان پرونده در اختیار اداره یازدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت و تحقیقات درباره ادعا‌های مطرح شده از سوی مرد جوان ادامه دارد.

دستگیری عاملان درگیری در فلاح تهران

همچنین معاون اجتماعی سازمان اطلاعات پلیس تهران از دستگیری سه نفر از اراذل و اوباش که اقدام به درگیری در محله فلاح تهران کرده بودند، خبر داد.

سرگرد محمد زیدی در این خصوص گفت: ماموران پایگاه دهم سازمان اطلاعات پلیس تهران چند روز گذشته خبری را در خصوص درگیری تعدادی اراذل و اوباش که منجر به ضرب و جرح عمدی شهروندی با چاقو شده بودند را دریافت و بلافاصله پیگیری موضوع را در دستور کار خود به صورت ویژه قرار دادند.



وی افزود: ماموران پایگاه دهم سازمان اطلاعات بلافاصله پس از دریافت خبر بلافاصله به صحنه درگیری مراجعه و با تحقیقات میدانی متوجه شدند که عاملان درگیری سه نفر بودند و پس از ضرب و جرح شهروندی با قمه، در حالی که قمه در دست داشتند از محل متواری شدند.

معاون اجتماعی سازمان اطلاعات پلیس تهران به شناسایی مخفیگاه متهمان در محدوده محله فلاح اشاره کرد و ادامه داد: پس از هماهنگی‌های قضایی، تیمی از ماموران به مخفیگاه این افراد مراجعه و در یک عملیات پلیسی هر سه متهم را در مخفیگاهشان دستگیر کردند.

سرگرد زیدی ادامه داد: هر سه اوباش دستگیر شده پس از تحقیقات تکمیلی برای سیر مراحل قانونی به دادسرا منتقل شدند.

دستگیری فردی که رسید‌های واریز پول جعل می‌کرد

همچنین ریبس پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری فردی که با نمایش رسید جعلی از فروشگاه‌ها کالا‌های گران قیمت خریداری می‌کرد، خبر داد و گفت: از مخفیگاه متهم به ارزش حدود ۲۰ میلیارد ریال کالای مسروقه کشف شد.

سرهنگ علی قاسم پور در این خصوص اظهار کرد: شخصی در پی تماس با پلیس ۱۱۰ اظهار داشت که در مجتمع تجاری «مگا مال» فردی با نمایش رسید جعلی قصد خرید از مغازه وی را داشته است.

این مقام انتظامی با اشاره به آمادگی و هوشیاری بالای ماموران اشاره کرد: بلافاصله تیم عملیات کلانتری ۱۳۵ آزادی به محل اعزام شده و با بررسی دوربین‌های مداربسته پاساژ و مغازه ها، با استفاده از شیوه‌های نوین پلیسی متهم را شناسایی و پس از مدت کوتاهی داخل یکی از مغازه‌های این مرکز خرید، در حالی که قصد خرید به صورت کارت به کارت با ارائه رسید جعلی را داشته، دستگیر و به کلانتری منتقل شد.

ریبس پلیس پیشگیری تهران ادامه داد: پس از بررسی‌های اولیه، متهم به جرم خود مبنی بر خرید از فروشگاه‌ها با رسید جعلی اعتراف و اظهار داشت که با این شیوه از تعدادی فروشگاه در سطح تهران کلاهبرداری انجام داده است.

سرهنگ قاسم پور افزود: در بازرسی از مخفیگاه متهم تعداد ۲۲ دستگاه تلفن همراه از نوع آیفون، یک دستگاه کنسول بازی سونی، سه قطعه فرش دست بافت، یک دستگاه تبلت، یک دستگاه موتور سیکلت، مقداری لوازم جانبی موبایل و ۲۶ عدد سیگار الکترونیک که هر یک ارزش حدودی ۵۰ میلیون ریال را دارند، که همگی این اموال را با رسید جعلی خریداری کرده بود، کشف شد.

ریبس پلیس پیشگیری اضافه کرد: در این خصوص ده نفر از شکات که فریب خورده و با رسید جعلی به متهم کالا فروخته بودند، شناسایی شدند و شناسایی شکات دیگر در دستور کار پلیس قرار دارد.

سرهنگ قاسم پور به شهروندان توصیه کرد: هنگام فروش کالا به افراد حتما از دستگاه‌های معتبر کارتخوان استفاده نموده و در هنگامی که مشتری قصد پرداخت با پول نقد یا به صورت کارت به کارت را دارد، حتما از تقلبی نبودن اسکناس یا رسید کارت به کارت با بررسی کردن موجودی و گردش حساب بانکی، اطمینان حاصل نمایند.

دیگر خبرها

  • هشدار پلیس فتای سمنان درباره فروشنده های دوره گرد
  • سقف تراکنش‌های بانکی در یک روز چه قدر است؟
  • سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر است؟
  • شناسایی و دستگیری رباینده دختر ۱۶ ساله/ عاملان درگیری محله فلاح در چنگال پلیس
  • هشدار به دارندگان گواهینامه رانندگی؛ خرید و فروش نکنید!
  • سنگ چاقو تیز کنی که برای قصاب ۸۰۰ میلیون ریال آب خورد!
  • هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید
  • امحای ۲ تن انواع مواد غذایی غیرقابل‌مصرف در میاندوآب
  • عرضه به هنگام زمین و تأمین اعتبارات برای خرید مصالح از ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است
  • عرضه به هنگام زمین و تامین اعتبارات لازم برای خرید مصالح از ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است