Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از میبد، جلسه آموزشی تحکیم بنیان خانواده جهت بانوان روستای نیوک در حسنیه این روستا و با سخنرانی سید محسن فلاح رئیس اداره بهزیستی میبد برگزار شد.
فلاح در این جلسه با بیان اینکه سازمان بهزیستی تنها نهاد متولی سلامت اجتماعی در جامعه می باشد، ابراز داشت: خانواده از ابتدایی‌ترین و مهم‌ترین نهادهای تشکیل‌دهنده جامعه است و شرکت کردن زوجین در دوره‌های آموزشی مهارت‌های زندگی قبل و بعد از ازدواج و دوره آموزشی اختلالات ژنتیک از اهمیت ویژه‌ای برخورداراست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به طرح دانشنامه ازدواج که برای اولین بار در میبد راه اندازی شده اظهار داشت: شرکت کلیه اقشار جامعه در این کلاس‌ها جهت تحکیم بنیاد خانواده امری ضروری بوده و زوجین باید در این کلاس‌ها مشارکت بالایی داشته باشند.
رئیس اداره بهزیستی میبد با اشاره به رشد آمار طلاق در استان و به‌ویژه شهرستان میبد، عنوان کرد: اهمیت ندادن به نظرات جوانان، ازدواج اجباری، برخورد تکانشی با پدیده‌ی ازدواج، خواستگاری و عقد بدون هیچ‌گونه آموزش از زمینه های ایجاد این آسیب اجتماعی می باشد.
وی در ادامه نداشتن مهارت های زندگی در جوانان را مهمترین علت طلاق‌های زودهنگام و عاطفی برشمرد و گفت: ازدواج های احساسی و هیجانی از جمله دلایل دیگر این مسئله است که متاسفانه در جوامع کنونی رو به افزایش بوده ودر نهایت منجر به طلاق عاطفی می شود.
فلاح با تأکید بر اینکه آموزش مهارت‌های زندگی باید در تمامی مقاطع سنی از دوره مهدکودک و پیش‌دبستانی، دوره جوانی، دانشجویی، سالمندی انجام شود، عنوان کرد: امیدواریم که با شرکت مؤثر تمام زوجین در دوره‌های مهارت‌های زندگی این آسیب اجتماعی کاهش یابد و آمار طلاق کاهش پیدا کند.
رئیس اداره بهزیستی میبد در پایان به منظور کنترل و پیشگیری از طلاق عاطفی و زود هنگام در میان زوجین خاطر نشان کرد: آموزش مهارت خودآگاهی، کنترل خشم و اضطراب، مهارت حل مسئله، تصمیم‌گیری خلاق و مهارت همدلی در طول زندگی برای هر فردی ضروری است و این آموزش‌ها باعث کاهش آمار طلاق و تعامل بهتر افراد با یکدیگر شده و امیدواریم با گسترش آموزش دوره‌های مهارت‌های زندگی میزان اختلافات و دعاوی غیرضروری مردم خصوصاً زوجین کاهش‌یافته و شاهد استحکام بنیان خانواده‌های موفق در شهرستان باشیم.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۹۰۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگروه ویژه پیشگیری از طلاق در راور تشکیل شد

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان راور گفت: در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و ضرورت کاهش آمار طلاق و فروپاشی خانواده، کارگروه ویژه طلاق در دادسرا با محوریت شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری شهرستان راور تشکیل شد.

مجتبی استوارزاده گفت: علت ورود دادستانی به موضوع طلاق این است که آسیب‌های اجتماعی به عنوان بستری برای فروپاشی خانواده و وقوع جرایم می‌باشد و در بیان مصادیق می‌توان به اعتیاد، سرقت و مفاسد اخلاقی اشاره کرد که با افزایش آمار طلاق ارتباط مستقیمی دارد.

استوار زاده ادامه داد: همه دستگاه‌های متولی باید آسیب‌های طلاق را جدی بگیرند و در راستای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی خانواده خصوصا" طلاق" اهتمام جدی داشته باشند.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان راور، افزود: یکی از موضوعاتی که در کاهش طلاق مؤثر است، آموزش و مشاوره قبل از ازدواج و طلاق برای جامعه است، مشاوره و برگزاری کلاس‌های آن می‌تواند برای افزایش سطح آگاهی جوانان مفید و مؤثر باشد.

این مقام قضایی با بیان اینکه طلاق آسیبی است که زمینه آسیب‌ها و جرم‌های دیگر را فراهم می‌کند، توضیح داد: بخشی از آسیب‌های اجتماعی همچون زنان و کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست، کودکان خیابانی، سرقت و اعتیاد از طلاق نشأت می‌گیرد.

وی مشاوره پیش از ازدواج برای پیشگیری از طلاق را لازم و ضروری دانست و با اشاره به افزایش آمار طلاق گفت: بسیاری از مشکلات زناشویی که منجر به طلاق و از هم پاشیدن خانواده می‌شود، عدم شناخت زوجین و مشاوره قبل از ازدواج می‌باشد.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان راور، تداوم انتقال و آموزش مهارت‌های زندگی به جوانان را بسیار مهم عنوان و تصریح کرد: در این زمینه هر قدر آموزش‌ها و مهارت‌ها بیشتر باشد به همان میزان زوجین از فنون زندگی و مهارت‌های آن اطلاع کسب کرده و با آگاهی و بصیرت بیشتر عمل خواهند کرد.

گفتنی است کارگروه شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری شهرستان راور با موضوع پیشگیری از طلاق و مشاوره قبل از ازدواج و طلاق، با حضور دادستان عمومی و انقلاب، قاضی مشاور خانواده، رئیس اداره بهزیستی، رئیس و کارشناس اداره ورزش و جوانان، مسئول اورژانس اجتماعی و مدیر مرکز تخصصی مشاوره‌ی ازدواج و خانواده‌ی ثمین در محل دفتر دادستانی این شهرستان تشکیل شد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • کارگروه ویژه پیشگیری از طلاق در راور تشکیل شد
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • برگزاری دوره‌ی آموزش مهارت‌های رسانه‌ای موبایل آوین نو
  • آموزش مهارت زندگی به زوجین برای کاهش طلاق
  • مبلغ وام ازدواج براساس سن اعلام شد
  • آغاز زندگی مشترک دو زوج ناشنوا در سلامت شهر
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • دوره‌ی آموزش خبرنگاری در دبیرستان شاهد سردار شهید قاجاریان نیشابور
  • بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد