Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: همه پرستاران به جز ترم اول تحصیلی، به صورت کارآموزی و بعدها به صورت کارورزی در بیمارستان‌ها کسب آموزش بالینی می‌کنند. بنابراین سزاورا نیست که بگوییم یک پرستار دانشکده‌ای و یک پرستار بیمارستانی است.

به گزارش ایسنا مرضیه اسدی ذاکر در همایش تجلیل از پرستاران نمونه که امروز ‌(9 بهمن‌ماه) در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برگزار شد، اظهار کرد: یکی از شباهت‌های حضرت زینب(س) و پرستاران نقش دفاع آن‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حضرت از زینب(س) از خاندان رسالت دفاع کرد و یکی از نقش‌های اصلی پرستاران ما نیز مراقبت تعریف شده است.

وی با اشاره به مطالبات پرستاران افزود: مطالبات یک میلیون تومانی و یا کمتر، در برابر مطالبات پرستاران بسیار ناچیز و کم است. علی‌رغم اینکه پرستاران تا حد زیادی از این شرایط گله‌مند هستند ولی این مسائل مانع از انجام وظایف‌شان نشده است و سعی می‌کنند بهترین خدمات را به بیماران ارائه دهند.

سرپرست دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ادامه داد: در همین خصوص در یک تحقیق که در یکی از پایان‌نامه‌های ارشد این دانشکده انجام شد، میزان رضایت‌مندی بیماران از پرستاران بیشتر از گذشته بود که ما فکر نمی‌کردیم چنین آماری به دست بیاید.

اسدی زاکر عنوان کرد: پرستاران معتقدند و یاد گرفته‌اند حتی اگر نتوانند از جایگاه و مطالبات خودشان دفاع کنند اما جهت مراقبت از مددجویان دفاع کنند.

وی با گله مندی از اظهارات برخی افراد که پرستاران را به دو گروه پرستار دانشکده‌ای و پرستار بیمارستانی تقسیم می‌کنند، تصریح کرد: همه پرستاران به جز ترم اول تحصیلی، به صورت کارآموزی و بعدها به صورت  کارورزی در بیمارستان‌ها کسب آموزش بالینی می‌کنند. بنابراین سزاورا نیست که بگوییم یک پرستار دانشکده‌ای و یک پرستار بیمارستانی است.

سرپرست دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: اگر بیمارستانی دنبال نیروی ارزان قیمت باشد سخت در اشتباه است زیرا این مسأله تهدیدکننده سلامت و به معنای برگشت به عقب است. اگر سلامت جامعه را به دست افرادی دهیم که توان علمی و مناسبی نداشته باشند به سمتی خواهیم رفت که بیشتر از اکنون به درمان‌محوری متکی می‌شویم و نه پیشگیری یا ارتقای سلامت.

اسدی ذاکر ادامه داد: فردی که توان علمی کمتری دارد شهامت دست زدن به کار عملی را بیشتر دارد زیرا اطلاعات کمتری دارد.

سرپرست دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تصریح کرد: حضور در بیمارستان تنها یکی از نقش‌های پرستار است. در حال حاضر جامعه بشری مدرن در حال رفتن به سوی سلامت جامعه است. اگر  تعداد بیماران ما کم شود بیکار نمی‌شویم بلکه به سوی یک شکوفایی علمی حرکت می‌کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۹۰۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمیله علم‌الهدی پست جنجالی را به دلیل مشغله علمی رد کرد

رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران اعلام کرد: شورای راهبردی این دانشکده با حضور شخصیت‌های حقیقی و حقوقی در حال شکل‌گیری است.

 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، فاطمه یزدیان، رئیس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران با اعلام این خبر گفت: شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران نیز مانند شوراهای راهبردی سایر دانشکده‌های تازه تاسیس که با حضور شخصیت‌های حقیقی و حقوقی مرتبط با موضوع هر دانشکده شکل گرفته‌اند، در حال شکل‌گیری است.

وی افزود: دانشگاه تهران در راستای سیاست‌های دولت مردمی برای اعمال سیاست‌های حمایتی جهت استحکام و ترفیع نهاد خانواده، برنامه جامعی را در این خصوص با محوریت دانشکده علوم خانواده طراحی و به اجرا در آورده است که از آن جمله می‌توان به ساخت و بهره‌برداری مهد کودک خانواده بزرگ دانشگاه تهران، شروع عملیات احداث پانصد واحد خوابگاه دانشجویی متاهلین و همچنین تاسیس مرکز ازدواج و خانواده دانشگاه تهران اشاره نمود.

یزدیان با اشاره به اینکه شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری است، گفت: برای شکل‌گیری قوی دانشکده علوم خانواده، مدیریت دانشکده با پیشنهاد صدور احکامی برای شخصیت‌های حقیقی و حقوقی به استقبال تشکیل این شورا رفته است و حضور شخصیت‌هایی نظیر دکتر جمیله سادات علم‌الهدی و دیگر چهره‌ها و اساتید در این شورا را مایه تقویت دانشکده در راستای برنامه‌های جامع خانواده محوری دانشگاه می‌داند.

رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: پیشنهاد و مطالعات مفصل مربوط به تأسیس دانشکده علوم خانواده توسط جمعی از اساتید مبرز حوزه خانواده و تعلیم و تربیت از جمله خانم دکتر علم‌الهدی که استاد تمام فلسفه تعلیم و تربیت هستند، مطرح و دنبال شد. با توجه به اشراف این اساتید بر روی موضوع، از ایشان خواسته شد که در راه‌اندازی و فرآیند جذب و همچنین شورای راهبردی دانشکده نیز کمک کنند.

وی افزود: این درخواست با خانم دکتر علم‌الهدی نیز مطرح و از ایشان خواسته شد که در شورای راهبردی و هیئت جذب دانشکده علوم خانواده حضور داشته باشند که ایشان اعلام نمودند به علت مشغله علمی، امکان وقت گذاشتن برای این کار را نداشته و لذا این پیشنهاد را نپذیرفتند.

دیگر خبرها

  • ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند
  • ایجاد دانشکده علوم پزشکی دامغان در بودجه ۱۴۰۳ ردیف اعتباری دارد
  • جمیله علم‌الهدی عضویت در هیات جذب دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت + جزئیات
  • جمیله علم‌الهدی پست جنجالی را به دلیل مشغله علمی رد کرد
  • علم الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشگاه تهران را رد کرد
  • خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه تهران +تصویر
  • همسر رئیسی پیشنهاد دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار