Web Analytics Made Easy - Statcounter

تنها راه برون رفت از تنگنای بیکاری در بسیاری از استان های محروم و کمتر توسعه یافته توجه به صنایع دستی است و صنایع دستی، آثار و فرهنگ قدیمی که سال های سال همراه ما بوده می تواند به منبع خوبی برای اشتغال پایدار تبدیل شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از آفتاب جنوب،صنایع دستی به عنوان صنعتی مستقل و بومی، نقش مهمی در اشتغالزایی و توسعه اقتصادی جوامع دارد وتوسعه و سرمایه‌گذاری در صنایع دستی همواره به عنوان یکی از راه‌های ارزان و مناسب برای اشتغال‌زایی مطرح بوده و از آنجا که اشتغالزایی یکی از مشکلات همه جوامع است بنابراین توجه به حوزه صنایع دستی می تواند یکی از راه های رفع این معضل در جامعه باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 به باور بسیاری از کارشناسان، صنایع‌دستی برخلاف دیگر صنایع نیاز به سرمایه‌گذاری اولیه اندکی دارد و در عین حال با همین سرمایه‌ اندک می‌توان اشتغال‌زایی کرد وپایدارترین فعالیتی که می‌تواند به اشتغال‌زایی منجر شود، فعالیت در حوزه صنایع‌دستی است. 

هرچندتنها راه برون رفت از تنگنای بیکاری در بسیاری از استان های محروم و کمتر توسعه یافته توجه به صنایع دستی است وامسال که با عنوان «اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال» نامگذاری شده دولتمردان معتقدند اگر قرار باشد با رویکرد اقتصاد مقاومتی، نگاه به درون و با استفاده از ظرفیت های داخلی اقتصاد کشور را شکوفا کنیم، چاره ای جز توجه به صنایع کوچک در قالب صنایع دستی نداریم و باید در این حوزه برنامه ریزی کنیم.

این درحالی است که محمود باقری ،مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد در آیین گشایش نمایشگاه صنایع دستی درگچساران می گوید:مهم‌ترین هدف از افتتاح این نمایشگاه ایجاد اشتغال برای تولیدکنندگان، فعالان و هنرمندان صنایع دستی و کمک به تحقق هر چه مطلوب‌تر شعار سال جاری با عنوان «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال» است.

وی افزود:این نمایشگاه مشتمل بر ۱۵۰ غرفه شامل عرضه غذاهای محلی، کلاش بافی، لباس‌های محلی، نمد، سبد بافی، زیورآلات، ابزارهای سنتی بومی و سوغات گچساران و استان‌های کشور است.

باقری بیان کرد:40 غرفه از این نمایشگاه به صنایع دستی اختصاص داده شده است که ۱۳۰ غرفه این نمایشگاه مربوط به استان‌ها و بقیه غرفه‌ها متعلق به فعالان حوزه صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد است.

وی تصریح کرد: اشیاء و ظروف سفالی، تابلوهای نقاشی با روش رنگ و روغن، نگارگری و سیاه قلم، ظروف مسی، ترمه، کچه (دوخت پشم روی پارچه)، گلیم، فرت بافی (پارچه از ابریشم)، زیورآلات، چرم دوزی، عروسک دوزی، تراش سنگ، رودوزی سنتی، آهنگری، تابلو و تابلو فرش از آثار عرضه شده در این نمایشگاه است.

وی افزود:در این نمایشگاه همچنین صنایع دستی و سوغات استان‌های سراسر کشور از جمله تهران، زنجان، اصفهان، چهار محال بختیاری، شیراز و سایر استان‌ها و شهرستان رودبار، کردستان به نمایش گذاشته شده است.

باقری  با اشاره به به تخفیف ۳۰درصدی محصولات نمایشگاه افزود: علاقه‌مندان می‌توانند همه روزه از ساعت هشت صبح تا ۱۳ و از ۱۶ تا ۲۲ از این نمایشگاه بازدید نمایند،برپایی نمایشگاه صنایع دستی در گچساران موجب آشنایی هر چه بیشتر شهروندان با فرهنگ‌ها و صنایع دستی دیگر استان‌های کشور می‌شود.

هرچند محمد رضا مصلحی ،مدیر عامل شرکت نمایشگاهی مهر رضا(ع) با اشاره به اهداف برپایی این نمایشگاه درگچساران اظهارکرد:تنظیم بازار ، ایجاد شغل ، حذف واسطه ها ، حمایت از تولید داخلی به عنوان بخشی از فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی، حمایت از هنرمندان صنایع دستی و آشنایی گردشگران با سوغات و صنایع دستی نقاط مختلف کشور از مهمترین اهداف برگزاری این نمایشگاه است.

وی با اشاره به جایگاه ویژه اقتصادی و فرهنگی صنایع دستی گفت:برپایی نمایشگاه‌های صنایع دستی در فصول مختلف سال و معرفی سوغات و صنایع دستی هر منطقه به شهروندان و گردشگران تاثیر بسزایی در احیای صنایع بومی فراموش شده و بازاریابی و بازارسازی برای هنرمندان و فعالان این عرصه و در کنار آن ایجاد فرصت‌های شغلی در سطح منطقه خواهد داشت.

مصلحی نمایشگاه را محل بسیار مناسبی برای معرفی تولیدکنندگان برشمرد واظهار کرد: باید با تلاش تمامی مسئولان در بخش های مختلف ازمسئله از تولید داخلی حمایت کرد،اشتغال یکی از دغدغه های اصلی مردم است که با احساس مسئولیت همگانی و توسعه این صنعت می توان اشتغالزایی بالایی را در کشور ایجاد کرد.

وی گفت: برپایی نمایشگاه باعث شده که برای ۲۳ نفر بطور دایم زمینه ایجاد شغل مستقیم فراهم شود و سالیانه ۴۰ نمایشگاه در سراسر کشور دایر می شود.

گفتنی است در ۱۵۰ غرفه این نمایشگاه آثار نفیس هنرهای دستی و سنتی از هنرمندان صنایع دستی استان های کشور در محل پشت ترمینال مسافربری ر معرض دید عموم گذاشته شده و تا 13 بهمن ماهجاری دایر و آماده بازدید و استقبال از شهروندان گچسارانی است.

انتهای پیام

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۹۷۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی ۲۵۰ موقعیت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به آغاز به کار نمایشگاه کار در این دانشگاه گفت: در این نمایشگاه از سوی ۲۰ شرکت تعداد ۲۵۰ موقعیت شغلی معرفی شده است. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، علیرضا رهایی رئیس دانشگاه امیرکبیر با اشاره به برگزاری نمایشگاه کار در این دانشگاه گفت: در این نمایشگاه 20 شرکت حاضر هستند و از سوی آن‌ها 250 موقعیت شغلی ارائه شده است.

حمایت 3.5 میلیاردی دانشگاه امیرکبیر از پایان‌نامه‌های صنعتی

وی یکی از مهمترین مسائل جوانان به ویژه دانش آموختگان دانشگاه‌ها را موضوع اشتغال دانست و افزود: از این رو از 6 ماه قبل مقدمات برگزاری نمایشگاه کار با رویکرد اشتغال فراهم شد و هدف از این اقدام آن است که مجموعه‌ها و شرکت‌هایی که با مباحث فنی و مهندسی در ارتباط هستند دعوت شوند و با معرفی توانمندی خود، ظرفیت‌های اشتغال زایی خود را برای دانشجویان و فارغ‌التحصیلان چه در حین تحصیل و چه پس از فراغت از تحصیل ارائه دهند.

رهایی شرکت‌های حاضر در نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر را در حوزه‌هایی چون نفت، گاز، صنایع هوایی و غذایی دانست و گفت: این شرکت‌ها 250 زمینه شغلی را در این نمایشگاه مطرح کردند و علاقه‌مندان با حضور در این نمایشگاه می‌توانند نسبت به ثبت نام برای اشتغال در این شرکت‌ها اقدام کنند.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در خصوص ارتباط این نمایشگاه با پلتفرم اشتغال و ارتباط با صنعت این دانشگاه با تاکید بر اینکه نمایشگاه کار مکمل پلتفرم ارتباط با صنعت است یادآور شد: هدف از این نمایشگاه ایجاد ارتباط مناسب دانشگاه با صنعت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هنرمندان صنایع دستی در اکسپو ۲۰۲۴/ حضور فارس با بسته‌های گردشگری
  • قانون حمایت از صنایع پایین‌دستی نفت خام و میعانات گازی به تولید و اشتغال منجر می‌شود
  • معرفی ۲۵۰ موقعیت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • نمایشگاه هنرجویان رشته صنایع دستی در شاهرود
  • معرفی دو زنجیره ارزش گردشگری خراسان رضوی در نمایشگاه صادراتی تهران
  • تجلیل از هنرمندان نمونه فعال در واحدهای تولیدی فعال صنایع دستی
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • سرمایه‌گذاری خارجی در گردشگری در دولت سیزدهم ۱۸ برابر شد
  • حضور ۲ هزار بازرگان خارجی و ۸۰ کشور در «ایران اکسپو ۲۰۲۴»
  • محصولات بیش از ۱۳۰ واحد صنعتی در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی