Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی وزارت بهداشت اعلام کرد: تجویز داروهای گران‌قیمت توسط پزشک که خارج از فهرست رسمی دارویی کشور باشد، تخلف است، بنابراین پزشکان باید خود را به تعرفه های اعلام شده ملزم کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما ، ایرج حریرچی در برنامه تیتر امشب با اشاره به افزایش ۲۵ سال امید به زندگی در طی بیش از چهار دهه در ایران، تصریح کرد: این مهمترین هدف نظام سلامت است و امید به زندگی در بدو تولد یعنی میانگین سالهایی که انتظار می رود یک نوزاد زنده بماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون امید به زندگی در زنان ایرانی ۷۸.۴ سال و در مردان ایرانی به ۷۳.۸ سال افزایش یافته است.

او تاکید کرد: رتبه ما در امید به زندگی در دهه های گذشته بین ۱۰۰ تا ۱۱۰ در مقایسه با دیگر کشورهای جهان بود که هم اکنون به رتبه ۶۳ صعود کرده است.

حریرچی گفت: هدف بسیار مهم دیگر حوزه سلامت، کاهش مرگ و میر زودرس است تا همین اواخر مرگ قبل از ۵۰ سالگی مرگ زودرس تعریف می شد. تا دهه هفتاد شمسی و قبل از آن بیش از ۸۰ درصد موارد مرگ ایرانیان در زیر ۷۰ سالگی بود و حدود ۱۰ درصد و حداکثر ۲۰ درصد ایرانیان تا بالای ۷۰ سال عمر می کردند.


وی افزود: با پیشرفت‌های اقتصادی، اجتماعی و بهداشتی - درمانی اخیر کشور، هم اکنون نزدیک به ۵۰ درصد ایرانیان - یعنی ۴۷درصد کل- یا ۵۱ درصد زنان و ۴۳ درصد مردان ایرانی بیش از ۷۰ سال عمر می کنند.


قائم مقام وزیر بهداشت در پاسخ به سوال مخاطبان در خصوص نحوه پذیرش بیمه های تکمیلی در بیمارستان ها تصریح کرد: مسائلی که درباره پذیرش یا نپذیرفتن بیمه های تکمیلی به وجود می آید، بیشتر مبتلا به بیمارستان های خصوصی است بنابراین افراد باید پیش از عقد قرارداد با شرکت های بیمه گزار از بیمارستان های تحت پوشش آنها اطلاع پیدا کنند، سپس به بستن قرارداد با بیمه ها اقدام کنند. 


او در ادامه با اعلام اینکه بیمارستان های خصوصی اگر پیش از انجام اقدامات پزشکی و ارائه خدمات پول مطالبه کنند، خلاف مقررات است، تاکید کرد: در بیمارستان های دولتی هم معمولا این مشکلات به صفر رسیده است.


سخنگوی وزارت بهداشت در واکنش به شکایت برخی مراجعان از برخورد نامناسب کادر برخی بیمارستان ها و مراکز درمانی با بیماران هم تصریح کرد: با توجه به اینکه پرسنل در مراکز و بیمارستان ها با مشکلاتی مواجهند، اما هدف ما کسب رضایت بیماران است، بنابراین ما به کارکنان آموزش می دهیم که در برخورد با مردم چه رفتاری داشته باشند تا مشکلات به حداقل برسد و بیشتر نظرسنجی ها از رضایت بیماران از برخورد پرستاران و پزشکان حکایت دارد. 

او در ادامه در خصوص نظارت وزارت بهداشت بر بیمارستان های کشور افزود: در ۴ سال تصدی پست خود، معمولا شخصا در هفته بازدید سرزده از بیمارستان های استان های مختلف کشور دارم که به طور معمول شب ها مراکز درمانی استان ها و صبح ها، مراکز بهداشتی در استان های مجاور را بازدید می کنم.


سخنگوی وزارت بهداشت همچنین درباره قیمت داروها خاطرنشان کرد: تجویز داروهای گران قیمت توسط پزشک که خارج از فهرست رسمی دارویی کشور باشد، تخلف است، بنابراین پزشکان باید خود را ملزم به تعرفه های اعلام شده کنند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۰۰۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخلف زیر گوش وزارت بهداشت / داروخانه‌ها دیگر کاره‌ای نیستند+فیلم

دکتر زهرا عرب زاده گفت: شاید مکمل‌ها به انداره دارو‌ها اثرات سوء و اثرات درمانی نداشته باشند، ولی خرید مکمل‌ها از جایی غیر از داروخانه‌ها ممکن است مشکلاتی از جمله مغایرت ترکیبات روی جلد با محتویات مکمل و احتمال انقضای تاریخ مصرف را به وجود بیاورد.

دکتر زهرا عرب زاده، دکتر داروساز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در خصوص فروش دارو و مکمل‌ها در سایت‌ها و پیج‌های اینستاگرامی اظهار داشت: قوانین موجود در سازمان غذا و دارو مشخص کرده که فروش مواد دارویی و مکمل‌ها و کالا‌های سلامت محور باید فقط از طریق داروخانه‌های معتبر انجام شوند و خرید اینگونه کالا‌ها از سایت‌های مختلف که مجوز سازمان غذا و دارو را ندارند و داروساز نظارتی بر آن‌ها ندارد تخلف محسوب میشود.

وی افزود: من خود شاهد فروش آمپول‌های تزریقی در سکو‌های اینترنتی از جمله اینستاگرام بوده ام؛ توصیه ما این است که شهروندان با مشاهده این موارد حتما تخلف صورت گرفته را به سازمان غذا و دارو اطلاع دهند، چون کالا‌هایی که خارج از داروخانه‌ها به فروش میرسند ممکن است دارای برچسب اصالت کالا نباشند.

دکتر عرب زاده اشاره کرد: شاید مکمل‌ها به انداره دارو‌ها اثرات سوء و اثرات درمانی نداشته باشند، ولی خرید مکمل‌ها از جایی غیر از داروخانه‌ها ممکن است مشکلاتی از جمله مغایرت ترکیبات روی جلد با محتویات مکمل و احتمال انقضای تاریخ مصرف را به وجود بیاورد.

عرب زاده در ادامه گفت: دارو‌ها و مکمل‌ها برچسب اصالت وزارت بهداشت را دارا هستند و همچنین دارای کد و تاریخ انقضاء هستند که شهروندان برای اطمینان از تایید اصالت این کالا‌ها میتوانند کد کالای مورد نظر را در سامانه تی تک به آدرس (https://ttac.ir/) وزارت بهداشت که زیر نظر سازمان غذا و داروست چک کنند و از اصالت کالا مطمئن شوند.

وی در آخر تصریح کرد که باور‌های اشتباهی وجود دارد که مکمل‌ها ممکن است خواص تقویت کننده داشته باشند و جلوی بیماری‌ها را بگیرند، ولی در واقعیت مکمل‌ها بیشتر مناسب افرادی هستند که مشکلات سوء جذب دارند و نمیتوانند به صورت متنوع مواد غذایی مصرف کنند. ولی اکثر افراد به صورت سرخود و بدون نسخه پزشک اقدام به تهیه مکمل‌ها میکنند که توصیه میشود اگر تغذیه مناسب و متنوعی دارند و مشکل خاصی ندارند اقدام به تهیه مکمل بدون نسخه پزشک نکنند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور به بهره برداری رسید
  • تلاش برای دسترسی به داروی مورد نیاز بیماران تالاسمی
  • هشدار؛ تزریق این دارو فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • تزریق این دارو فقط در بیمارستان انجام شود
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • تزریق سفتریاکسون فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • لزوم پرهیز تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون
  • لزوم اجتناب از تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون
  • تعزیرات گران‌فروشان بازار ‌زنجان را نقره داغ کرد
  • تخلف زیر گوش وزارت بهداشت / داروخانه‌ها دیگر کاره‌ای نیستند+فیلم