Web Analytics Made Easy - Statcounter

این مدیر موفق، اعتقاد دارد هر فردی باید یک «آینه شغلی» داشته باشد. این شخص می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تواند همسر، دوست، پدر یا مادرتان باشد. البته مهم است که او به اندازه کافی از شما فاصله داشته باشد. به‌عنوان مثال، همکارتان که هر روز چندین ساعت او را می‌بینید، نمی‌تواند این نقش را برایتان ایفا کند. از سوی دیگر شخص مذکور باید آنقدر به شما نزدیک باشد، که شما را بهتر از هر کس دیگری، حتی بهتر از خودتان، بشناسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس گفته‌های این کارآفرین، «آینه شغلی» شما باید فردی باشد که با شما یک‌دل باشد. این شخص همچنین باید به واسطه برخورداری از هوش عاطفی بالا، نسبت به نیازها یا احساسات اطرافیان خود، حساس باشد تا نوسانات احساسی شما را به سرعت متوجه شود. راسکاف در ادامه می‌‌‌گوید: «هر تصمیم کاری‌ای که من گرفته‌ام، به خاطر گفته‌های همسرم بوده؛ زیرا او آینه شغلی من است و من به واسطه او می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌توانم بهتر خود را ببینم. به‌عنوان مثال همسرم به من می‌گوید از انجام دادن کار فعلی احساس ناراحتی می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنم و بهتر است شغلم را ترک کنم.» راسکاف می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌افزاید بارها شغل استارتاپ‌های قبلی خود را به دلیل نظر همسرش ترک کرده و البته تصمیم درستی گرفته و دلیلش این بوده که همسرش پیش از او مسائلی را دیده که راسکاف بعدها متوجه آنها شده است. شما نیز باید سطح خود آگاهی‌تان را افزایش دهید تا بتوانید احساسات‌تان را نسبت به خود و البته دلیل آنها را درک کنید؛ ولی در عین حال اگر برای کمک به خود، کاری از دست‌تان بر نیامد، «آینه شغلی» به‌عنوان یک پشتیبان به شما کمک می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کند که تصمیم درست را بگیرید و درنهایت زندگی موفق‌تری را تجربه کنید.
منبع: فرهیختگان

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۰۱۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهنمایی مدیریت مالی بهتر در «دخل و خرج»

رادیو صبا با برنامه‌ای جدید تحت عنوان «دخل و خرج» با موضوع مدیریت مالی بهتر مخاطبانش را همراه می‌کند.

به گزارش ایسنا، «دخل و خرج» عنوان یکی از برنامه‌های جدید این شبکه رادیویی است که در فضایی متفاوت مخاطبان را دعوت به مدیریت مالی می‌کند.

امیر اکبری، تهیه‌کننده و مجری این برنامه در توضیح «دخل و خرج» خاطرنشان کرد: امروزه با افزایش تورم و تغییر شرایط اقتصادی به خصوص افزایش هزینه‌های اقتصادی نمی‌توانیم براساس آنچه خواسته‌ ما هست و مد نظر داریم، خرج کنیم به همین دلیل ممکن است با مسائل مالی مواجه شویم که برای برطرف کردنشان نیاز داریم روش‌های مدیریت هزینه زندگی را بشناسیم.

وی ادامه داد: پول، عامل مهمی است که می‌تواند در خوشبخت بودن یا نبودن انسان‌ها موثر باشد و همه افراد به دنبال افزایش پول خود هستند تا بتوانند کارهایی را که دلشان می‌خواهد، انجام بدهند تا در نهایت احساس رضایت و خوشبختی کنند. ما در این برنامه به دنبال این نیستیم که به مردم بگوییم خرج نکنید و پس‌انداز کنید، این برنامه راهکارهای ساده‌ای برای ترک عادت‌های بد اقتصادی ارائه می‌کند تا با درآمدی که داریم زندگی خوبی داشته باشیم.

این برنامه‌ساز یادآور شد: در این برنامه مردم را به مشارکت‌های اقتصادی دعوت می‌کنیم و به آنها راهکارهایی پیشنهاد می‌کنیم تا با سرمایه‌های اندکی که دارند کسب و کار راه بیندازند و به دنبال کسب درآمد باشند.

به گزارش ایسنا، «دخل و خرج» در هر قسمت یک موضوع اقتصادی را بیان می‌کند و از نگاه‌های متفاوت به نقد و بررسی آن می‌پردازد و در پایان نظر کارشناسان اقتصادی و روانشناسی را پخش می‌کند.

«دخل و خرج» شنبه تا چهارشنبه ساعت ۱۸ به تهیه‌کنندگی و اجرای امیر اکبری از رادیوصبا پخش می شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • طبیعت مچ ذوب‌آهن را خواباند
  • راهنمایی مدیریت مالی بهتر در «دخل و خرج»
  • نوسروده حجت‌الاسلام انصاری‌نژاد در استقبال از غزل رهبر انقلاب
  • نوسروده حجت‌الاسلام انصاری‌نژاد در استقبال از غزل رهبر
  • مشارکت مردم در هر کاری رمز موفقیت در آن کار است
  • دی‌بروینه حتی از جرارد و لمپارد هم بهتر است!
  • نمای سنگ بهتر است یا آجر نسوز نما؟
  • ترفندی برای جلوگیری از جوانه زدن سیر و پیاز
  • فان‌دایک: باید در آینه به خودمان نگاه کنیم
  • فصول مناسب برای سفر به مشهد چه زمانی است؟