Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- در این گزارش به بررسی فاکتورهای تاثیرگذار بر میزان شارژدهی باتری هوشمند و تحولات صورت گرفته در این زمینه خواهیم پرداخت. به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، پیش از این بررسی‌های مختلفی بر اساس گنجایش باتری گوشی‌های هوشمند و مقایسه ظرفیت‌های مختلف آن‌ها با هم صورت گرفته بود. اما این بار قصد داریم از منظر دیگری باتری گوشی‌های هوشمند را مورد بررسی قرار دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در ابتدا نکته قابل بحث این است که برخلاف تصور عموم مردم اندازه و گنجایش باتری تنها فاکتور اندازه گیری میزان شارژدهی یک باتری نیست بر واحد زمان نیست.  

بر اساس تحقیقی که اخیرا انجام شده است، علاوه بر میزان گنجایش و ظرفیت یک باتری فاکتور دیگری نیز در شارژدهی آن تاثیر دارد و این فاکتور دوم همان تحمل یا پایداری میزان باتری بر واحد هر میلی‌آمپر است.

در طی ۸ سال گذشته، همزمان با افزایش گنجایش باتری‌ها؛ میزان پایداری و تحمل آن‌ها نیز افزایش یافته است و این موضوع نشان می‌دهد که شرکت‌های ساخت گوشی‌های هوشمند این دو موضوع یعنی میزان باتری و پایداری آن را توامان در نظر داشته و برای ارتقاء آن فعالیت کرده اند.  

همانطور که مشاهده می‌کنید میزان پایداری هر باتری بر واحد میلی‌آمپر در سال ۲۰۱۰ حدود ۴۰ ساعت بوده است، اما این عدد در سال ۲۰۱۷ تقریبا دو برابر شده و بر روی عدد ۸۰ ایستاده است. این رشد بسیار حائز اهمیت است، چرا که با این تفاسیر پیش‌بینی می‌شود در سال ۲۰۲۴ میزان پایداری باتری گوشی‌های هوشمند مجددا دوبرابر شده و بر روی عدد ۱۶۰ ساعت بایستد.

نکته قابل توجه این است که امروزه نیز ما گوشی‌هایی مانند Lenovo P۲ را داریم که قابلیت نگه داشتن باتری تا ۱۵۰ ساعت را دارا هستند، اما این موضوع فراگیر نیست و شاید تعداد این نوع گوشی‌ها با ظرفیت بالا حتی به تعداد انگشتان یک دست نیز نرسد، در نتیجه نمی‌توانند ملاک دقیقی برای ثبت آمار‌ها و بررسی‌های این حوزه قرار گیرند.

عمده گوشی‌های هوشمندی که در حال حاضر توسط شرکت‌های مختلف آمریکایی، اروپایی و یا آسیای شرقی تولید می‌شوند و در بازار فروش حاضر هستند توانایی عبور از میزان ۱۰۰ ساعت شارژدهی با هربار شارژ را ندارند.

با توجه به اینکه در نمودار فوق پیشرفت نسبتا چشمگیری در افزایش میزان پایداری باتری‌ها مشاهده نمی‌شود، بسیاری از منتقدان را از پیشرفت دوبرابری در سال ۲۰۲۴ نا امید کرده است، اما گویا موضوع اصلی اینجاست که بین سال‌های ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۷ باتری‌هایی که در گوشی‌های پرچمدار استفاده شد عموما باتری‌های نسل قبل با اندکی بروزرسانی بوده‌اند.   به بیان دیگر می‌توان امید داشت که در سال ۲۰۱۸ و سال‌های پیش رو با ارتقاء حقیقی باتری گوشی‌های هوشمند، میزان ظرفیت و پایداری آن‌ها نیز افزایش چشمگیری داشته باشد، همانطور که بر اساس تحقیقات از ابتدای سال ۲۰۱۸ تاکنون باتری‌ها به میزان ۱ دقیقه و نیم به ازای هر میلی‌آمپر افزایش یافته‌اند.

همچنین بررسی دیگری بر روی گوشی‌های هوشمند و میزان پایداری باتری آن‌ها صورت گرفته که در آن فاکتور قیمت ملاک اصلی قرار گرفته است. در این آمار گوشی‌های هوشمند سال ۲۰۱۷ بر اساس میزان پایداری و قیمت بررسی شدند و نموداری که در ادامه مشاهده می‌کنید نتیجه این تحقیق است:  

همانطور که نمودار فوق نیز قابل مشاهده است، میزان قیمت گوشی‌های هوشمند با ظرفیت و پایداری باتری و به بیان بهتر با شارژدهی بیشتر آن‌ها ارتباطی ندارد. به این معنا که هرچقدر کاربران قیمت بیشتری صرف خرید گوشی همراه خود کنند، الزاما گوشی بهتری از لحاظ شارژدهی نصیب آن‌ها نخواهد شد.

گفتنی است؛ گوشی‌هایی که محدوده قیمت آن‌ها نزدیک به ۳۰۰ یورو (حدود ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان) است بیشترین میزان پایداری باتری و گوشی‌هایی که حدود ۹۰۰ یورو (۵ میلیون تومان) قیمت دارند، کمترین میزان پایداری را دارند.

در پایان باید اشاره کرد که هر کاربر به میزان استفاده خود از میان گوشی‌های هوشمند به انتخاب دست می‌زند، اما باز هم مانند گذشته می‌توان نتیجه گرفت که گوشی‌های میدرنج یا همان رده متوسط از لحاظ میزان پایداری و شارژدهی باتری بهترین نوع گوشی‌ها محسوب می‌شوند.   منبع:باشگاه خبرنگاران جوان

انتهای پیام/     خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۰۵۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فناوری هشدار دهنده بلعیده شدن باتری ابداع شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل ازپاپ سای ، باتری‌های لیتیومی طی دو دهه اخیر تقریبا در تمام تجهیزات الکترونیکی از کنترل از راه دور گرفته تا ساعت‌های هوشمند و صد‌ها وسیله دیگر، تعبیه شده و اکنون به یک ابزار کاملا معمولی خانگی تبدیل شده اند.

همین در دسترس بودن باتری موجب شده هر روز بر تعداد کودکانی که باتری‌های کوچک را می‌بلعند نیز افزوده شود. آمار‌ها حاکی از آن است طی سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۹ در آمریکا بیش از ۷۰ هزار و ۳۰۰ گزارش از خورده شدن باتری توسط کودکان به فوریت‌های پزشکی داده شده است. از این تعداد حدود ۸۵ درصد مربوط به باتری‌های دکمه‌ای بوده است.

کمیسیون ایمنی محصولات مصرفی آمریکا هشدار می‌دهد جدا از خطر خفگی، مواد شیمیایی موجود در باتری در صورت بلعیده شدن، طی چند ساعت می‌تواند باعث آسیب دیدگی شدید بدنی و حتی مرگ شود. همچنین، جریان الکتریکی تولید شده در اثر واکنش بزاق با باتری می‌تواند به طور همزمان بافت بدن را بسوزاند و منجر به عوارض بالقوه کشنده تری شود.

اکنون شرکت «انرجایزر» «Energizer» به منظور کمک به رفع نگرانی‌های مداوم سلامت عمومی با سازمان غیرانتفاعی ایمنی کودکان «ریسس پرپس» «Reese's Purpose» برای طراحی باتری دکمه‌ای ایمن‌تر و همچنین بسته بندی مقاوم‌تر برای کودکان همکاری می‌کند.

این شرکت در جدیدترین باتری‌های سکه‌ای شکل خود، به غیر از یک پوشش تلخ و غیر سمی که به طور فزاینده‌ای روی محصولات مشابه یافت می‌شود، باتری‌ها را در ظرفی قرار داده برای باز کردن آن به قیچی نیاز است. اما اگر کودکی توانست آن را باز کند و ببلعد، والدین تقریبا فورا می‌توانند متوجه شوند آیا لازم است با اورژانس تماس بگیرند یا خیر.

این باتری که به عنوان «فناوری هشدار رنگی» توصیف می‌شود، وقتی با رطوبت، مانند بزاق دهان مخلوط شود، از قسمت پایین نقطه دار و منفی باتری، رنگ آبی غیرسمی و استاندارد غذایی آزاد می‌کند.

بر اساس اعلام Energizer، این باتری‌ها تقریبا به اندازه یک اونس نوشیدنی ورزشی طعم دار رنگ دارند و پس از چند بار شستشو با آب یا مسواک زدن از بین می‌روند.

با این حال، صرف نظر از نوآوری‌های محافظت از کودکان، والدین در صورت مشکوک شدن به بلع باتری، باید فورا کودک را به مراکز درمانی برسانند.

مرکز ملی سم کاپیتال نسبت به القای استفراغ هشدار می‌دهد و در عوض توصیه می‌کند درصورتی که باتری بلعیده شد، به کودک بالای ۱۲ ماه، عسل بدهند.

انجام این کار می‌تواند باتری بلعیده شده را بپوشاند و در نتیجه تا رسیدن به مراکز درمانی، سوختن شیمیایی بافت داخلی بدن را به تاخیر می‌اندازد. با این حال، کودکان زیر یک سال نباید عسل بخورند، بنابراین باید به سرعت آنها را به اورژانس برای عکسبرداری با اشعه ایکس رساند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۸۵ درصد نمایندگان پست با گوشی هوشمند توزیع مرسوله می‌کنند
  • حد نصاب تازه «جو بایدن» کمترین میزان محبوبیت رئیس جمهور در ۷۰ سال اخیر
  • فناوری هشدار دهنده بلعیده شدن باتری ابداع شد
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟
  • بهترین گوشی زیر ۱۰ میلیون؛ جنگ ردمی نوت 13 و A25
  • نحوه تعمیر کردن شیردوش حمام؛ یک روش برای جوشکاری با باتری ۱.۵ ولتی (فیلم)
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳/ ارزان‌ترین گوشی هوشمند بازار
  • ساعت هوشمند فوق العاده سامسونگ گلکسی واچ پرو
  • آموزش: ۸ ترفند ساده برای شارژ سریع‌تر گوشی
  • پایداری هوای قابل قبول برای تهرانی‌ها در یک هفته اخیر