Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران-ایرنا- آوای 'وطنم' ، با صدای سالار عقیلی و همراهی گروه موسیقی 'راز ونیاز' در اولین شب فعالیت بخش موسیقی عرفانی جشنواره فرهنگی بین المللی عمان (مسقط 2018) ، طنین انداز شد.

به گزارش ایرنا، در اولین شب فعالیت بخش موسیقی این جشنواره که دوشنبه شب (9 بهمن96) با حضور بیش از 2هزار ایرانی مقیم سلطان نشین عمان وشماری از مقامات عمانی واروپایی برگزار شد، موسیقی اصیل ایرانی، فرهنگ ریشه دار واصالت هنر کشورمان را به همه حضار و علاقمندان یادآوری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سالار عقیلی خواننده موسیقی سنتی کشورمان به همراه گروه 'راز و نیاز' برنامه خود را در چارچوب بیستمین جشنواره فرهنگی بین المللی (مسقط 2018)، در موزه میراث فرهنگی 'بیت الزبیر' مسقط، اجرا کردند.
در پایان اولین شب این جشنواره ، لوح یادبودی از سوی 'محمد الزبیر' مشاور ویژه قابوس بن سعید سلطان عمان به سالار عقیلی اهدا شد.
در بخش موسیقی عرفانی جشنواره مسقط که چهار روز ادامه خواهد داشت گروه های موسیقی از کشورهای عمان، ایران، پاکستان و مغرب به اجرای برنامه می پردازند.
جشنواره فرهنگی بین المللی عمان (مسقط 2018) همه ساله در پارک 'العامرات' جنوب مسقط برگزار می‌شود وهدف از برگزاری آن معرفی برنامه های فرهنگی عمان وجذب گردشگر است.
این جشنواره امسال از 18 ژانویه (28 دی) آغاز شده است وتا 10 فوریه (21 بهمن ) ادامه خواهد داشت.
'بهمن اکبری' رایزن فرهنگی ایران در مسقط در گفت‎وگو با خبرنگار ایرنا گفت: جشنواره فرهنگی مسقط، یکی از مهمترین برنامه‌های فرهنگی و هنری کشور عمان است وهمواره تلاش شده است از این فرصت برای گسترش هرچه بیشتر روابط فرهنگی وهنری فیما بین استفاده شود.
وی با اشاره به حضور فعال تر هنرمندان موسیقی ایران در این جشنواره گفت: برپایی دهکده میراث فرهنگی، نمایشگاه صنایع دستی، حضور گروه‌های هنرهای تجسمی، نقاشی و میناکاری، مهمترین برنامه های هنری ایران در این جشنواره فرهنگی است.
در این دوره از جشنواره، علاوه بر جمهوری اسلامی ایران، کشورهای عربی و آسیایی و برخی کشورهای اروپایی و آمریکا حضور دارند.
خاورم*1049
انتشار دهنده: مریم کاظمی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۰۵۶۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره سراسری اقوام ایران زمین در لرستان برگزار می‌شود

ایسنا/لرستان مدیر مرکز لرستان شناسی دانشگاه لرستان گفت: اقوام ایرانی، جغرافیا، زبان، ادبیات و فرهنگ آنان سرمایه‌های اصلی انسانی، فرهنگی، طبیعی و اقلیمی ایران زمین هستند و ایران این میراث عظیم را ارج می‌نهد و قدر می‌شناسد.

علی نوری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به فراخوان جشنواره سراسری اقوام ایران زمین، بیان کرد: امسال برای چهارمین بار به قصد معرفی و پاسداشت این سرمایه‌های عظیم ملی و قومی جشنواره سراسری اقوام ایران زمین در لرستان برگزار می‌شود.

دبیر علمی چهارمین جشنواره سراسری اقوام ایران زمین ادامه داد: در این جشنواره مرکز لرستان‌شناسی، معاونت فرهنگی دانشگاه لرستان، جهاد دانشگاهی واحد لرستان، اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان و بنیاد لرستان‌شناسی مشارکت دارند.

نوری با بیان اینکه چهارمین جشنواره سراسری «اقوام ایران‌زمین» در لرستان ۲۵ اردیبهشت برگزار می‏‌شود، اضافه کرد: امیدوارم این جشنواره بتواند مثل سال‌های گذشته بلکه بهتر از آنها در تحکیم هویت ملی و در عین حال در شناسایی گستره و عمق و تنوع زبان و ادبیات و فرهنگ و هنر اقوام ایران زمین مؤثر باشد.

وی تصریح کرد: این جشنواره سراسری چند کارگروه دارد که از جمله آنها می‌توان به سه کارگروه اصلی و مهم آن یعنی علمی، هنری _ فرهنگی و اطلاع‌رسانی اشاره کرد.

عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان گفت: در بخش علمی آن که به عهده مرکز لرستان‌شناسی است و با مسئولیت این مرکز انجام می‌شود، چند سمینار علمی با موضوعاتی شامل تاریخ اساطیری لرستان، گردشگری و ظرفیت‌های آن در لرستان و زبان و ادبیات لرستان برگزار می‌شود، این در حالی است که تاکنون نیز چند کارگاه و برنامه ازجمله کارگاه آبشارهای لرستان و اردوی علمی آبشارشناسی توسط کمیته علمی جشنواره برگزار شده است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • برگزاری جشنواره‌‎ گل‌محمدی و آیین گلابگیری در قزوین و بویین‌زهرا
  • مشارکت «شناسایی خطر» در حوزه شهری ارتقا پیدا کند
  • یادمان دهمین سالروز کوچ قلندر موسیقی ایران در گرگان برگزار شد
  • انتخاب دو روستای اردبیل به عنوان روستای «دوستدار کتاب» در کشور
  • سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود
  • برگزاری جشنواره‌های ویژه گردشگری در اردبیل برنامه‌ریزی می‌شود
  • جشنواره سراسری اقوام ایران زمین در لرستان برگزار می‌شود
  • زنگ سپاس معلم در مدارس خراسان شمالی طنین انداز شد
  • «کوه نور» ظرفیت جدید تفریح شهر زندگی است/ میزبانی از ۹ هیئت خارجی در هفته فرهنگی اصفهان
  • ورود مارگارین به تولید محصولات پرتقاضا و پرمصرف