Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر ستاد توسعه فناوری حوزه انرژی معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری هشدار داد: اگر به مساله شدت انرژی نپردازیم،‌ این موضوع پاشنه آشیل کشور می‌شود.‌پانیسا حسن زادهپانیسا حسن زاده

خبرنگار نیرو، پالایش و پتروشیمی انرژی امروز

دبیر ستاد توسعه فناوری حوزه انرژی معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری هشدار داد: اگر به مساله شدت انرژی نپردازیم،‌ این موضوع پاشنه آشیل کشور می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 به گزارش خبرنگار نیروی «انرژی امروز»،‌ سیروس وطنخواه مقدم امروز در مراسم افتتاحیه کنفرانس بین المللی فناوری و مدیریت انرژی، با تاکید بر اینکه «حل مسائل روزمره ضروری است اما کافی نیست»، گفت: انرژی پایه هر چیز در جامعه است. مدیریت انرژی باید با رویکرد راهبردی صورت گیرد.‌ مساله واقعا مهم است.‌ مدیریت انرژی مدیریت زنجیره کل انرژی است.‌

دبیر ستاد حوزه انرژی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه «ایران سرزمین انرژی است»،‌ گفت: انرژی در یک مثلث دارای سه راس محیط زیست، اقتصاد و سیاست‌های داخلی و خارجی محصور است. این سه موضوع را باید توامان مدیریت کرد و پیش برد، کاری که نشد. حکمران انرژی باید اینگونه بنگرد؛ درغیر این صورت به مشکل می‌خوریم.

وطنخواه مقدم گفت: متهم اصلی آلودگی هوا سوخت و مصرف سوخت است.‌ یا کیفیت سوخت پایین است و یا مصرف‌کنندگان نمی‌توانند از این سوخت به خوبی استفاده کنند. اگر پالایشگاه‌ها گازوییل با کیفیت تولید می‌کردند؛ ۵۰ درصد مشکل حل بود و اگر خودروسازان خودرو مناسب تولید می‌کردند؛ ۵۰ درصد دیگر مشکل نیز حل بود.‌

وی با تاکید بر لزوم مدیریت سبد انرژی گفت: باید سهم انرژی تجدیدپذیر در سبد انرژی مشخص باشد؛ اما اینگونه نیست.‌ گاز را امروز استخراج می‌کنیم و به همه روستاها می‌بریم؛ درحالیکه برق دارند. در هیچ جای دنیا دو حامل را با هم ندارند. اجازه نمی‌دهیم انرژی تجدیدپذیر هم در این روستاها توسعه یابد.

دبیر استاد حوزه انرژی معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری با تاکید بر اینکه «توسعه انرژی با یک سیاست امکان پذیر نیست»، گفت: دولت نمی‌تواند تا ابد با قیمت متمایز انرژی تجدیدپذیر را بخرد.

وطنخواه همچنین با اشاره به عدم اجرای قانون مترقی اصلاح الگوی مصرف گفت: در مدیریت انرژی باید حتما توجه شود که سبدی از سیاست‌های یکپارچه نیاز داریم تا بتوانیم مدیریت کنیم.

وی با اشاره به فناوری نیز گفت: بازیگر اصلی مدیریت انرژی، فناوری است؛ چه فناوری نرم و چه فناوری سخت. ما در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ستادی به نام فناوری نرم داریم که روی سیاست‌های مذکور مدیریت و کار می‌کند.‌

دبیر استاد حوزه انرژی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به اینکه «غول‌های نفتی دنیا مانند توتال و شل امروز دیگر شرکت های شماره یک  دنیا نیستند؛ بلکه گوگل و شرکت‌هایی که در حوزه ICT فعالیت می‌کنند، مطرح هستند»، گفت: مساله‌های بزرگ را در بوروکراسی سنتی باید از آن طریق پیگیری کرد؛ اما باید از روحیه و دانش جوانان استفاده کرد. بیزینس‌های استارت آپی را باید به کار گیریم‌.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۰۵۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لاوروف: نتایج انتخابات آمریکا بر تمایل برای تحمیل «شکست استراتژیک» به ما اثری ندارد

لاوروف گفت، احزاب دموکرات و جمهوری‌خواه در ایالات متحده، روسیه را دشمن می‌دانند و بدون توجه به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا تلاش خواهند کرد تا روسیه را شکست دهند.

به گزارش ایسنا، «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه در مصاحبه‌ای با کانال تلویزیونی بوسنیایی ATV گفت: «به‌زودی انتخابات ریاست جمهوری در ایالات متحده برگزار خواهد شد. هیچ تفاوتی میان دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان بر سر روسیه و چین وجود ندارد. رویکرد گروهی ممکن است سخت و گروه دیگری حتی سخت‌تر باشد، اما در اصل ماجرا تفاوتی ایجاد نمی‌کند.»

لاوروف ادامه داد: «برای هر دو، مهم نیست که چه کسی در انتخابات پیروز می‌شود، ما در کل دشمن هستیم. اینکه ما دشمن باشیم یا نیروی متخاصم فرقی نمی‌کند. اما "شکست استراتژیک" که آنها می‌گویند باید به روسیه تحمیل شود، هدف تشکیلات آمریکایی است.»

وزیر خارجه روسیه همچنین گفت: «همانطور که ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه در پاسخ به سوال مشابهی گفت، ما آماده خواهیم بود تا با هر کسی که مردم آمریکا انتخاب کنند، کار کنیم، مشروط بر اینکه تمایل متقابل وجود داشته باشد.»

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ۵ نوامبر ۲۰۲۴ برگزار می‌شود. دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا و جو بایدن، رئیس‌جمهور فعلی کاندیداهای اصلی این انتخابات هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مراسم تحلیف «پوتین» فردا برگزار می‌شود
  • تکمیل اسکله رو- رو امیرآباد ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد
  • ایران با اراده مصمم، فناوری هسته‌ای را گسترش خواهد داد
  • اولین انتخابات ریاست جمهوری چاد پس از حاکمیت نظامیان
  • سایه سنگین جنبش دانشجویی حامی فلسطین بر سر انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا
  • لاوروف: نتایج انتخابات آمریکا بر تمایل برای تحمیل «شکست استراتژیک» به ما اثری ندارد
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • احتمال انصراف قالیباف از ادامه حضور در مجلس
  • دورۀ دوم علیه دشمنانم تلافی می‌کنم- ترامپ 
  • دورۀ دوم علیه دشمنانم تلافی می‌کنم- ترامپ