Web Analytics Made Easy - Statcounter

«کمال اصلانی»کارآفرین موفق اصلاندوزی است که با پشتکار توانسته در مدت یک سال در مزرعه پرورش شترمرغ برای خود و 4 جوان دیگر اشتغال زایی ایجاد کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ارس تبار،شترمرغ پرنده‌ای است که به خوبی در بین مردم شناخته نشده است.این پرنده با طول قامت بیش از 2 متر با 90 الی 135 کیلوگرم وزن یکی از بزرگترین پرندگان جهان و بومی کشور آفریقا محسوب می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از مزایای این پرنده عظیم‌الجثه نوع تغذیه اوست به طوری که به طور معمول علوفه‌خوار بوده و اگر تغذیه مناسب شود سریع وزن اضافه کرده و می‌تواند کشتار شده و سود زیادی را عاید صاحب خود کند.

شتر مرغ از 2 سالگی تا 30 سال تخمگذاری می‌کند و در سال 40 تا 70 عدد تخم می‌گذارد. هرعدد تخم از 1 تا 2 کیلوگرم وزن دارد و سر و ته آن به سختی قابل تشخیص است.پوسته آن بسیار ضخیم بوده لذا شکستن آن به آسانی شکستن تخم‌مرغ نیست. مزه و درصد میزان چربی و پروتئین آن مانند تخم‌مرغ است و به همان روش‌ها پخت و پز می‌شود. عسلی شدن تخم شترمرغ حدودا 45 دقیقه و سفت شدن آن دوبرابر این زمان طول می‌کشد.تخم شترمرغ هم جزو مواد غذایی‌ است که مصرفش به خانم‌های باردار یا افراد مبتلا به کم‌خونی توصیه می‌شود.

 

حدود 40 کیلوگرم گوشت سالم هر پرنده شترمرغ است که فاقد چربی و کلسترول بالاست.از چربی شتر مرغ برای تولید روغن و صابون استفاده می شود. پوست و پر شتر مرغ در تولید پوشاک کاربرد دارد. مغز این پرنده در درمان بیماری آلزایمر موثر است و از بافت زانوی شترمرغ در دستگاه های الکترونیکی و مخابراتی استفاده می شود. حتی می توان قرنیه چشم این پرنده را به قرنیه چشم انسان پیوند زد.گوشت شترمرغ منبع غنی از ویتامین‌ها است همچنین هضم بالایی دارد و بعد از گوشت ماهی از نظر هضم در رتبه دوم قرار دارد.

 

اقتصاد مقاومتی را از هر گوشه ای شروع کنید منفعتی دارد،پرورش شتر مرغ یکی از عرصه های اقتصاد مقاومتی،ضمن اینکه سرگرم کننده است مزیت دیگر اشتغالزایی دارد.

اصلاندوز با داشتن آب و هوای گرم و خشک،مزارع وسیع و یونجه زارها می‌تواند بهترین محیط را برای پرورش شترمرغ فراهم کند که این موضوع نیازمند آگاه‌سازی افراد علاقمند به این فعالیت است.در این رابطه به سراغ "کمال اصلانی" پرورش دهنده شتر مرغ در روستای مقصودلوی سفلی رفتیم.

 

اصلانی از راه پرورش مرغ گوشتی و تولید شتر مرغ و کشاورزی امرار معاش می کند. او در این رابطه می گوید:حدود یکسال پیش به دلیل علاقه‌ای که به کار تولیدی داشتم به خدا توکل کردم و کار را شروع کردم.

وی که قبلا در تهران سکونت داشته و برای راه اندازی این واحد به اصلاندوز نقل مکان کرده است گفت:حدود 200 قطعه شترمرع در زمینی به مساحت یک هکتار پروروش و تولید می شوند و برای 4 نفر بصورت مستقیم شغل ایجاد کرده ام.

این کارآفرین بازدهی و قابل کشتار این پرنده را یک دوره 10 ماهه عنوان کرد و گفت:برای راه اندازی واحد پرورش شترمرغ با سرمایه شخصی و زمین خودم و بدون استفاده از تسهیلات دولتی مبلغ 500 میلیون تومان هرینه کردم.

اصلانی با اشاره به بازدیدهای مسئولان از مزرعه پرورش شتر مرغ می گوید:علیرغم بازدیدهای مختلف مسئولان همچنان حمایت نمی شوم و نیاز است در راستای شکوفایی اقتصاد منطقه و تولیدات داخلی از کارآفرینان حمایت کنند.در غیر اینصورت ادامه فعالیت واحدهای اقتصادی با مشکل همراه خواهد شد.

وی با بیان اینکه به گفته مسئولان جهاد کشاورزی پرورش شترمرغ از نوع ماکیان محسوب می شود و بدین علت تسهیلاتی از طرف جهاد کشاورزی تعلق نمی گیرد افزود:پرورش شترمرغ در اصل مقرون به صرفه است گوشت این پرنده در بازار کیلویی 40 هزار تومان بفروش می رسد اما بیشترین سود را قصابها می برند.

اصلانی با اشاره به ضرورت فرهنگ‌سازی برای مصرف گوشت شترمرغ گفت:برای فرهنگ‌ سازی و افزایش رغبت مردم اصلاندوز به مصرف گوشت شترمرغ باید مزیت و خواص آن به مردم معرفی شود.

وی در پایان ضمن تقدیر و تشکر از حضور خبرنگار ارس تبار در محل پرورش شترمرغ و اطلاع رسانی این طرح گفت:پرورش شترمرغ از جمله کارهایی است که هم در جهت اقتصادی و هم در جهت سلامتی جامعه بسیار ارزشمند است در این راستا مسئولان باید به صنعت شترمرغ توجه ویژه‌ای داشته باشند و به افرادی که در این زمینه فعالیت می‌کنند کمک کنند.

اما امروز مدیر امور اعتبارات بانک کشاورزی از آغاز پرداخت ۱۲هزار میلیارد تومان تسهیلات اشتغال در روستاها خبر داد و گفت:پرداخت تسهیلات برای اشتغال در مناطق روستایی از هفته گذشته آغاز شده و ۴ بانک کشاورزی، رفاه کارگران، توسعه تعاون و صندوق کارآفرینی امید به عنوان عامل پرداخت در این طرح معرفی شده‌اند.

به گزارش ارس تبار،در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولیدات داخلی و بومی،دولت و مسئولان با پرداخت تسهیلات به کارآفرینان می توانند زمینه فعالیت آنها را فراهم کنند،چرا که در صورت تامین اعتبار و پرداخت تسهیلات به آنها می توانند موفقیت های را در توسعه اقتصادی منطقه و کشور کسب کنند.

گزارش از سید سجاد میرزایی

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۰۷۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از طرح‌های پرورش آبزیان از سیاست‌های اصلی استان است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر، احمد محمدی‌زاده در جلسه برنامه‌ریزی و توسعه استان بوشهر  اظهار داشت: طرح‌های مختلفی از سوی مردم و بخش خصوصی آماده سرمایه‌گذاری است که در این جلسه توسط اعضا و مدیران دستگاه‌های اجرایی مرتبط که فرایند آن در کارگروه تخصصی طی شده است برای تصویب در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان بوشهر مورد بررسی قرار گرفت.

وی با بیان اینکه بخشی از این طرح‌ها در حوزه پرورش آبزیان و تکثیر لارو و تولید بچه ماهی مطرح شد گفت: طرح‌های پرورش آبزیان جزء سیاست‌های اصلی استان بوشهر است و در این راستا از سرمایه‌گذاران در طرح‌های پرورش ماهی در قفس، به‌ویژه تولید بچه ماهی در استان حمایت می‌شود.

استاندار بوشهر بخشی دیگر طرح‌ها را در حوزه مجتمع خدمات رفاهی بین راهی در جاده‌های استان دانست و افزود: توسعه مجتمع‌های خدماتی بین راهی مورد نظر ما است چراکه هرچه تعداد این مجتمع‌ها افزایش یابد امکان خدمات به حوزه حمل و نقل جاده‌ای و ایمنی راه‌ها و مسافران بیشتر فراهم می‌شود.

محمدی‌زاده از تصویب ساخت کارخانه سیمان سفید در شهرستان دیر خبر داد و بیان کرد: ساخت کارخانه سیمان سفید در آبدان دیر که فرایند آن طی شده بود در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان بوشهر تصویب شد.

وی با بیان اینکه در مجموع ۲ طرح مطرح شده در این شورا رأی مثبت لازم را کسب نکرد گفت: مابقی طرح‌های مطرح شده در این جلسه برای اجرا رأی آورد و ان‌شاءالله طرح‌ها و موضوعات جدید سرمایه‌گذاری در جلسات بعد و هفته آینده مطرح می‌شود و مورد بررسی قرار می‌گیرد.

استاندار بوشهر افزایش مشارکت مردم در طرح‌های سرمایه‌گذاری را یکی از اولویت‌های استان دانست و تأکید کرد: آنچه تدبیر مقام معظم رهبری در راستای جهش تولید با مشارکت مردم و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی است در استان بوشهر مورد توجه قرار گرفته و عملیاتی شده است.

محمدی‌زاده بیان کرد: سرمایه‌گذاری مردم راهکار اساسی برای حل اشتغال، تولید و پیشرفت جامعه و استان بوشهر است و ما از بخش خصوصی، سرمایه‌گذاران و کارآفرینان به جد حمایت می‌کنیم و کار‌ها در این حوزه تسریع می‌شود.

دیگر خبرها

  • مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در نمین به بهره برداری رسید
  • «چرم دوزی» اشتغال کهن برای نسل نو
  • حمایت از طرح‌های پرورش آبزیان از سیاست‌های اصلی استان است
  • لزوم حمایت بیشتر مسئولان از کارگران در شرایط جنگ اقتصادی
  • صادرات بیش از ۵ میلیون دلار کالا از تعاونی‌های شهرستان کاشان
  • طرح‌های پرورش ماهی در استان بوشهر حمایت می‌شود
  • ظرفیت های آبی اردبیل بستر اصولی پرورش آبزیان است
  • ۷ واحد معدنی در زنجان احیا شد
  • رونق تولید و اشتغال‌زایی؛ ثمره سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی در پروژه‌های فناورانه
  • افتتاح کارگاه اشتغال‌زایی برای معتادان در مشهد