Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-نماینده مردم زاهدان با انتقاد از وضعیت زندگی مردم سیستان و بلوچستان، گفت: در استان سیستان و بلوچستان که قرار بر ایجاد ۲۰۰ هزار شغل بود که حتی ۱۰ هزار شغل هم ایجاد نشده است.حسینعلی شهریاری در نطق میان دستور خود در صحن علنی مجلس با اشاره به نزدیک بودن چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: انقلاب ما بر مبنای اسلام بود و به گفته امام راحل، انقلاب ما انفجار نور بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم زاهدان در مجلس گفت: ما باید بررسی کنیم که در این چهل سال به چه میزان به اهداف انقلاب دست یافته‌ایم. هر چند که کارهای بزرگی انجام شده و ما مستقل‌ترین کشور جهان هستیم و در حوزه فناوری و موشکی به جایگاه خوبی رسیده‌ایم که دشمنان ما جرأت حمله به کشور را ندارند.

وی افزود: اما فاصله طبقاتی و فاصله بین فقرا و اغنیا کاهش پیدا نکرده و اصل ۴۸ قانون اساسی به طور مطلوب اجرا نشده است.به طور مثال استان سیستان و بلوچستان فاصله زیادی با دیگر استان‌های کشور دارد و حدود ۸۰ درصد مردم آن فقیر هستند.

این نماینده مجلس در رابطه با فقر موجود در استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: آیا از مجلس کاری بر نمی‌آید؟ آیا ساختار مجلس به گونه‌ای است که بتواند وظیفه نظارتی خود را به طور بهینه انجام دهد؟

عضو کمیسیون بهداشت به موضوع موسسات مالی غیرمجاز و مطالبه سپرده‌گذاران آنها اشاره کرد و گفت: مقصر چه کسانی هستند؟ مردم به تبلیغات صدا وسیما اعتماد می‌کنند اما در نهایت متضرر می‌شوند. روزانه صدها پیامک به نمایندگان مجلس ارسال می‌شود و مجلس را به سخره می‌گیرند.

وی در رابطه با اشتغال در کشور اظهار کرد: آمارهایی که دولت در رابطه با اشتغال می‌دهد بیشتر شبیه به گفتار درمانی است.  به عنوان مثال در استان سیستان و بلوچستان که قرار بر ایجاد ۲۰۰ هزار شغل بود حتی ۱۰ هزار شغل هم ایجاد نشده است.

این نماینده مجلس به انتقادات مطرح شده به لایحه بودجه اشاره کرد و گفت: آیا در این لایحه، حقوق‌ها متناسب شد؟ آیا مالیات‌ها به حق گرفته می‌شود؟ اینها همه باعث نارضایتی مردم خواهد شد.

شهریاری با طرح این پرسش که آیا قوه‌قضائیه توانسته رضایت مردم را به دست آورد، ادامه داد: صحبت‌های رئیس قوه‌قضائیه مبنی بر وجود قاضیان فاسد در دادگاه‌ها موجب ایجاد نارضایتی در بین مردم شده است.

وی در پایان سخنان خود تصریح کرد: ساختار سه قوه اشکالاتی دارد که باید برطرف شود و اگر به این شکل باقی بماند مشکلات کشور حل نخواهد شد.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۰۷۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲

به گزارش قدس آنلاین، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، اظهار کرد: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است. 

وی بیان کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌ شده‌اند. 

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند. 

وی با بیان اینکه محرومیت مناطق کشور یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های سیاست‌گذاران و برنامه ریزان کشور محسوب‌می‌شود، گفت: این مهم هر ساله در قوانین بودجه سنواتی نیز مورد توجه قرار گیرد. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

وی توضیح می‌دهد: به‌طور متوسط سهم اعتبارات این استان از بودجه محرومیت‌زدایی نسبت به سهم استان‌های تهران، اصفهان و آذربایجان شرقی از این اعتبارات به‌ترتیب حدود ۴، ۳ و ۲.۵ برابر است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای پروژه‌های محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان درنظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است. 

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

انتهای پیام

پایان پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲
  • ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • تولید ۸۰ درصد تورهای ماهیگیری در سیستان و بلوچستان
  • ایجاد اشتغال برای روستائیان با احداث گلخانه‌های خانگی در سیستان وبلوچستان
  • حمایت یک هزار و ۱۲۷ میلیارد تومانی از سبد امنیت غذایی مردم سیستان و بلوچستان
  • خدمت به محرومین و توانمندسازی آنان، اولویت مهم کمیته امداد 
  • توریسم درمانی در سیستان و بلوچستان باید توسعه یابد
  • ببینید| کنایه واعظی به آمارهای غلط دولت رئیسی /مردم بهترین قاضی هستند
  • اشتغال بیش از ۶۴ هزار نفر در پروژه‌های طرح نهضت ملی مسکن سیستان و بلوچستان