Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - همدان - ايرنا - مديرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان گفت: اجراي برنامه هاي مختلف در اين شرکت از جمله اصلاح شبکه آبرساني و هوشمند کردن کنترل ها موجب کاهش توليد آب تا 300 ليتر در ثانيه در شهر همدان شده است.

سيدهادي حسيني بيدار روز سه شنبه در جمع خبرنگاران افزود: پيشتر يکهزار و 850 ليتر در ثانيه آب در طول شبانه روز در شهر همدان توليد مي شد که اين رقم با اجراي برنامه هاي مختلف از جمله مصرف بهينه آب، فرهنگ سازي، نصب فشار شکن و اصلاح شبکه و توسعه آب به روزانه حدود يک هزار و 500 ليتر در ثانيه کاهش يافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي اظهار کرد: همزمان با دهه مبارک فجر 16 طرح آبرساني با 90 ميليارد ريال اعتبار در اين استان بهره برداري مي شود که محل اجراي اين طرح ها در همدان، ملاير، تويسرکان، اسدآباد و رزن است.
وي ادامه داد: در سال جاري با پيگيري هاي انجام شده 190 ميليارد ريال اعتبار ملي براي استان جدب شد که 160 ميليارد آن براي بخش فاضلاب و 30 ميليارد آن در بخش آب است.
حسيني بيدار گفت: تا سال 97 قرار است با همکاري معاونت عمراني استانداري همدان، 95 درصد از جمعيت حاشيه شهر همدان زير پوشش خدمات فاضلاب قرار گيرد.
وي با بيان اينکه در حال حاضر جمعيت زير پوشش فاضلاب در اين استان 779 هزار نفر است، گفت: 71 درصد جمعيت استان زير پوشش خدمات فاضلاب قرار دارند که از متوسط کشوري که 45 درصد اعلام مي شود، بالاتر است.
حسيني بيدار با تاکيد بر اينکه رودخانه هاي همدان به زودي عاري از فاضلاب مي شود، ادامه داد: اين طرح در رودخانه کوي رضوان و حصار مطهري انجام شده و در منطقه منوچهري همدان نيز در دستور کار قرار دارد.
مديرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان افزود: همه اين فاضلاب ها به تصفيه خانه هدايت و از پساب و بازچرخاني آن براي نيروگاه استفاده خواهد شد.
وي ميزان مطالبات اين شرکت از مشترکان را 140 ميليارد ريال عنوان کرد و گفت: 60 ميليارد ريال آن مربوط به مشترکان خانگي و مابقي در بخش مشترکان غيرخانگي است.
معاون بهره برداري شرکت آب و فاضلاب استان همدان نيز با بيان اينکه در اين استان 140 دستگاه شير فشارشکن نصب شده که از اين تعداد 64 دستگاه مجهز به کنترل گر هوشمند هستند، افزود: امسال پنج دستگاه کنترل گر فشار نيز نصب شده و هفت دستگاه در حال نصب است.
حميد رضا نيکداد افزود: تاکنون 300 مشترک پرمصرف در اين استان شناسايي شده اند که اين مشترکان بالاتر از الگوي مصرف يعني در ماه بيش از 18 مترمکعب آب مصرف مي کنند.
معاون مهندسي و توسعه شرکت آب و فاضلاب استان همدان نيز گفت: در سال جاري 39 کيلومتر توسعه شبکه فاضلاب و 6 کيلومتر اصلاح فاضلاب در راستاي تحقق اقتصاد مقاومتي انجام شده است.
فرهاد بختياري فر افزود: همچنين در 9 ماهه امسال 42 کيلومتر از شبکه هاي آب استان اصلاح و توسعه يافته که همه اين برنامه ها بيشتر از تعهد شرکت است.
به گزارش ايرنا، در حال حاضر 100 درصد جمعيت شهري همدان و 29 شهر همدان زير پوشش خدمات آب قرار دارند در استان همدان 425 هزار مشترک آب وجود دارد.
استان همدان حدود يک ميليون و 800 هزار نفر جمعيت دارد.
2087/2090
خبرنگار: زهرا پيرنيا ** انتشاردهنده: سعيد زارع کندجاني
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۰۹۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی عملیات اصلاح شبکه آبرسانی روستای کوچ دیگ سید در گنبد کاووس

ابوالفضل رحیمی گفت: به منظور جلوگیری از هدر رفت و افزایش کیفیت آب شرب روستای فوق و همچنین تعویض لوله‌های فرسوده با توجه به قدمت بالای شبکه آبرسانی اجرای کامل اصلاح شبکه آبرسانی در این روستا به طول ۶۰۰۰ متر در مراحل پایانی است. 

او در خصوص پیامد‌های وجود شبکه‌های فرسوده آبرسانی بیان کرد: شبکه‌های توزیع آبرسانی فرسوده مرتباً دچار شکستگی می‌شوند که این موضوع سبب هدر رفت آب می‌شود ضمن اینکه به دلیل افزایش جمعیت و قطر پاییین لوله‌های موجود دیگر پاسخگوی نیاز آب شرب مشترکین نیست و شاهد افت فشار آب در زمان اوج مصرف در مناطقی که شبکه آن باید اصلاح شود هستیم.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان گلستان تصریح کرد: هزینه اجرایی این عملیات بیش از ۴۸ میلیارد ریال بوده که با پایان عملیات فوق جمعیتی بالغ بر ۷۶۹ نفر از اهالی این روستا از این پروژه برخوردار می‌شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان گلستان گرگان

دیگر خبرها

  • ۳۰۰ روستای لرستان از نعمت آب شرب سالم بهره‌مند می‌شوند
  • افزایش ظرفیت منابع تامین آب شرب در شهرستان علی آباد کتول
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی تجهیز و تکمیل چاه و خط انتقال آب تم‌تم در شهرستان جوانرود
  • پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی عملیات اصلاح شبکه آبرسانی روستای کوچ دیگ سید در گنبد کاووس
  • پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی عملیات اصلاح شبکه آبرسانی در گنبد کاووس
  • پست برق ۱۶۰ مگاولتی قم آماده بهره‌برداری است
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی به شهر جوانرود
  • جهاد آبرسانی در ۱۲۵ روستای لرستان
  • تسویه ۱۹۰ میلیارد تومان از بدهی‌های آب و فاضلاب بوشهر
  • آبرسانی به ۷۸ هزار نفر از جمعیت روستایی لرستان