Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخستین جشنواره «محمد(ص) پیامبر صلح» با تاخیر دو ساله صبح امروز با تقدیر از برگزیدگانش به کار خود پایان داد. ۱۰ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۳ فرهنگی قرآن و عترت نظرات

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، در سال 1393 نشریه شارلی ابدو فرانسوی تصاویری را به قصد تخریب چهره پیامبر مهربانیها حضرت محمد مصطفی (ص) منتشر کرد که در پی آن موج اعتراضی در جهان اسلام به دنبال داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برآن شد تا از طریق برگزاری جشنواره فیلم کوتاه به این توهین پاسخ دهد. بر این اساس، نخستین جشنواره بین‌المللی فیلم محمد(ص) پیامبر صلح با هدف تبلیغ جنبه‌های انسانی، اخلاقی، مهربانی و نیز زیبایی‌های معنوی، معرفتی و تامین ارزشهای والای فرهنگی و اجتماعی زندگی پیامبر اکرم(ص) زمینه‌سازی برای نوآوری و تعادل اندیشه‌ها و آموخته‌های هنرمندان و جایگزینی آثار مثبت زندگی پیامبران در زندگی روزمره مورد توجه معاونت قرآن و عترت قرار گرفت. از مجموع 751 اثر رسیده به دبیرخانه جشنواره 184 اثر در بخش بین‌الملل، 257 اثر با مضامین جنبی به جشنواره ارسال شد  که در نهایت 10 اثر شایسته تقدیر توسط هیات داوران انتخاب شد.

در ادامه نگاه اجمالی به 10 فیلم شایسته تقدیر، جشنواره محمد، پیامبر صلح خواهیم داشت:

البته نکته قابل توجه این است که این جشنواره که امروز صبح آئین‌ اختتامیه آن در پژوهشکده فرهنگ و هنر جهاد دانشگاهی با حضور تولیدکنندگان آثار ارسالی به جشنواره و برخی از مسئولان معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاخیر 2 ساله به کار خود پایان داد که همین موضوع نیز موجب اعتراض برخی از شرکت‌کنندگان این جشنواره شد.

انتهای پیام/

 

R1444/P1397/S4,37/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۰۹۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری دوره توانمندسازی مربیان و اساتید قرآن و عترت ارتش جمهوری اسلامی ایران در مشهد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی امیر سیاری معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران در حاشیه این دوره گفت: یکی از ایام خاص و مورد احترامی که ما پشت سر گذاشتیم، روز ملی خلیج فارس بود، خلیجی که خودش و نامش بسیار برای ما مهم و حائز اهمیت است.

وی افزود: انگلیس‌ها در طول تاریخ برای اینکه ما قدرتمند نشویم، با از بین بردن بنادر و دریا‌ها قدرت را از ما گرفتند و ما را از دریا دور کردند.

او ادامه داد: آنها در راه تزریق فرهنگ استکباری دریا ستیزی تلاش کردند که این خود یک سیاست خبیثانه بود، تفکری که مسیر ما، دریا و پیشرفت را از هم جدا می‌کند.

امیر سیاری گفت: سرمایه انسانی این روز‌ها در دنیا اهمیت زیادی دارد، سرمایه به معنی چیزی است که نه تنها تمام نشده بلکه مدام باید به آن افزوده شود.

او ادامه داد: سرمایه انسانی مهم‌ترین دارایی یک سازمان و یک سیستم است، نیرویی که به طور مستقیم می‌تواند یک سازمان را در عرصه رقابت رشد داده و یا زمین بزند.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران افزود: مربیان و اساتید باید بدانند که چه کسانی و چه سرمایه مهمی را تربیت می‌کنند. باید بدانند که این سرمایه چه نقش مهمی دارد و در امر پیشرفت چقدر تاثیرگذار است.

او افزود: نقش ما به عنوان کسانی که مسئولین تربیت و تعلیم آموزش سرمایه‌های انسانی هستیم بسیار مهم است، جایگاه ما بسیار حساس بوده و می‌تواند در عرصه‌های مختلف تاثیرگذار باشد.

او ادامه داد: امروزه دشمن تمام توانش را می‌گذارد برای استعمار، هرچه تلاش میکند، هزینه میکند و خود را به آب و آتش می‌زند برای استعمارگری است.

امیر سیاری افزود: مقام معظم رهبری فرمودند ما ۳ نوع استعمار داریم که اولین آن استعمار کهن است، استعمار کهن یعنی لشکرکشی و تصاحب یک منطقه و بردن منابع آن منطقه است.

او گفت: دیگر مورد استعمار نو است، استعماری که با نیروی نظامی بیگانه است، در این استعمار یک دست نشانده از استعمارگر در کشور مستعمره بر مسند قدرت مینشیند؛ که مثال بارز آن رضا خان پهلوی است.

او در پایان افزود: آخرین مورد استعمار فرانو است، استعماری که کشور‌های دیگر در آن مستعمره فرهنگ کشور استعمارگر می‌شوند. قوی‌ترین جنگی که در این نوع استعمار رخ می‌دهد جنگ نرم است.

دیگر خبرها

  • مسابقه های قرآن، عترت و نماز در کرمانشاه
  • برگزاری دوره توانمندسازی مربیان و اساتید قرآن و عترت ارتش جمهوری اسلامی ایران
  • برگزاری دوره توانمندسازی مربیان و اساتید قرآن و عترت ارتش جمهوری اسلامی ایران در مشهد
  • تقدیر از عکاس خوزستانی‌ در مسابقه عکس روز سنندج
  • مسابقات قرآن و عترت کهگیلویه و بویراحمد در چرام
  • برگزاری مراسم اختتامیه جشنواره قرآن و عترت دانشجویان در دانشگاه شهید باهنر کرمان
  • رقابت ۶۵۰ دانش‌آموز یزدی در مسابقات قرآن، عترت و نماز استان یزد
  • برگزاری مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش آموزی در یزد
  • شرکت دو میلیون و ۶۰۰ هزار دانش‌آموز در مسابقات قرآنی
  • دانشگاه‌ها برای احیای سنت‌های محلی گام بردارند