Web Analytics Made Easy - Statcounter

طی روزهای اخیر شایعاتی مبنی بر جعل کارت بازرگانی توسط یکی از اعضای اتاق بندرعباس در محافل استان دهان به دهان می شود این در حالی است که پیگیری‌های خبرنگار ایسنا از برخی از اعضای هیئت رئیسه این اتاق نشان می دهد این موضوع در دست بررسی است و به نوعی نه کسی آن را تأیید نه تکذیب می‌کند!

به گزارش ایسنا، طبق قوانین موجود در کشورمان  اتاق بازرگانی متولی صدور کارت بازرگانی با نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت است و این روزها در فضای مجازی نیز موضوع  اتهام به یک عضو اتاق بازرگانی بندرعباس در رابطه با جعل کارت‌های بازرگانی نیز به نقل محافل خبری تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین جهت خبرنگار ایسنا برای پیگیری این موضوع خواستار پیگیری صحت و سقم آن شد که در همین راستا علی رغم تماس‌های مکرر محمد امین صباغی‌زاده (رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن بندرعباس)، مهرداد بازرگان(نائب رئیس اول اتاق بازرگانی و صنایع و معادن بندرعباس)، محمد یوسف زاده (دبیر اجرایی اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی بندرعباس) و خلیل قاسمی(مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان هرمزگان) پاسخگو نبودند.

در همین زمینه دبیر هیئت رئیسه اتاق بازرگانی و صنایع و معادن بندرعباس گفت: شاید بهتر باشد رئیس اتاق نیز در این خصوص اظهار نظر کند.

حسن روحانی تازیانی در گفت و گو با ایسنا، افزود: رئیس اتاق مسئولیت اداری را برعهده دارد و بر امور نظارت دارد و باید در این خصوص اظهار نظر کند.

وی با بیان اینکه در این موضوع بایدب ررسی دقیق صورت بگیرد و سپس نتایج اعلام شود، اضافه کرد: تنها به شنیده‌ها و شایعات نمی توان بسنده کرد و از روی آن‌ها فردی را متهم کرد بلکه باید همه چیز مستند باشد.

روحانی با اشاره به اینکه هیئت رئیسه اتاق بازرگانی و صنایع و معادن در جریان این موضوع نیست، عنوان کرد: این موضوع را امروز از طریق برخی صحبت‌ها در رسانه‌ها و فضای مجازی شنیده ام و باید مورد بررسی قرار بگیرد.

دبیر هیئت رئیسه اتاق بازرگانی و صنایع و معادن بندرعباس با بیان اینکه هیئت رئیسه در این خصوص به طور حتم جلسه‌ای برگزار و تصمیم گیری خواهد کرد، اظهار کرد: اگر چنین اتفاقی رخ داده باشد به طور حتم اعضای هیئت رئیسه با فرد متخلف برخورد قاطعی خواهند داشت.

حال در پی انتشار اخباری در محافل اقتصادی استان مبنی بر برخی اتفاقات حاشیه‌ای که برای پسر یکی از اعضای هیات رییسه اتاق بندرعباس در خصوص ‌صدور کارت یکبار مصرف با تراکنش مشکوک به نام یک زن کارگر پیش آمد، این موضوع مورد توجه سازمان مالیاتی و دستگاه‌های نظارتی قرار گرفت.

در همین خصوص مدیرکل امور مالیاتی هرمزگان با بیان اینکه در اتهامی که متوجه عضو اتاق بازرگانی بندرعباس در رابطه با جعل کارت‌های بازرگانی وارد شده، وضعیت هنوز  مشخص نیست، گفت: تراکنش‌های مشکوک گزارش شده که این موضوع در دست بررسی است و هم چنین تشخیص و اثبات جعلی بودن کارت‌ها  وظیفه متولیان امر است.

شاکر رضا مریدی با اشاره به اینکه بنده هرمزگانی نیستم و بدون توجه به اسامی افراد بزرگ یا کوچک به دنبال حق مردم هستم، تصریح کرد: تهران تراکنش‌های مشکوک را به استان‌ها اعلام می‌کند و ما با بررسی این تراکنش‌ها مطالبات یا فرارهای مالیاتی را مشخص می‌کنیم.

مدیرکل مالیاتی هرمزگان اضافه کرد: بنا بر ماده ۲۷۴ قانون ما مکلفیم که فرارهای مالیاتی را به دادگستری اعلام کنیم و در صورت محرز شدن تخلف از سوی دادگستری، این موضوع رسانه‌ای و اعلام خواهد شد.

وی در رابطه با شگرد متهمان در موارد اینچنینی ضمن هشدار به مردم بیان کرد: شگرد متهمان در سواستفاده از کارت‌های بازرگانی به این صورت است که با سودجویی از هویت افراد فقیر و بی بضاعت جامعه کارت‌هایی را صادر می‌کنند اما در شایعه‌ای که پخش شده هنوز ابعاد ماجرا مشخص نیست اما شک نکنید که اکیپ‌های تخصصی دادگستری ابعاد مختلف موضوع را احصا خواهند کرد.

مریدی در رابطه با به سرانجام رسیدن این پرونده اضافه کرد: این پرونده مالیاتی هنوز به صورت صد در صدی روشن نشده و در صورت اثبات اطلاع رسانی خواهد شد.

وی بیان کرد: فلسفه ما در پیگیری فرارهای مالیاتی وصول حقوق دولتی است و در روند پیگیری این حق نیز به وسط آمدن اسم‌های کوچک و بزرگ نقشی نخواهد داشت.

مدیر کل امور مالیاتی هرمزگان افزود: مجرمان همواره از ناظران و مجریان قانون چند گام جلوتر هستند و برای تکمیل پرونده‌ها به سرعت اطلاع‌رسانی ابعاد مختلف ماجرا انجام نمی‌شود و نیاز به زمان دارد و هنر ما بازگردن حقوق دولتی است.


وی اظهار کرد: مالیات حقوق شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، دولت و خود مردم است و به سادگی نمی‌توان از وصول آن چشم‌پوشی کرد و اگر موارد تخلف را به دادگستری انعکاس ندهیم خود ما مجرم شناخته می‌شویم و مماشاتی در این باره صورت نخواهد گرفت.

مریدی اضافه کرد: نمایندگان مجلس، استاندار و معاون اول رئیس‌جمهور به جد به دنبال جلوگیری از مفاسد اقتصادی و فرارهای مالیاتی هستند.

مدیرکل امور مالیاتی استان هرمزگان در پایان با اشاره به اینکه تعداد کارت‌های مشکوک در هرمزگان حدود ۲۰مورد است، اظهار کرد: کسی که فعالیت زیر زمینی انجام می‌دهد در حال ضربه زدن به نظام اسلامی است، در این شرایط اجازه‌ی فعالیت به آنان نخواهیم داد و تمامی مسئولان با شعار «هم صدا در مبارزه با فرار مالیاتی» به جنگ آنان خواهند رفت.

به گزارش ایسنا، محمدامین صباغی‌زاده، محمدرضا صفا، مهرداد بازرگان، حسن روحانی تازیانی و سید حمدی هاشمی اعضای هیئت رئیسه اتاق بازرگانی و صنایع و معادن بندرعباس را تشکیل می دهند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۱۰۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه مالیات کمتری بدهیم؟

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، کلیه مودیان مالیاتی همواره به دنبال روش‌هایی برای پرداخت مالیات کمتر هستند. ممکن است پرداخت میزان مالیاتی که برای یک فرد در انتهای سال مشخص می‌شود، کمی سخت باشد. پرداخت نکردن مالیات نیز راه‌حل مناسبی نیست و عواقبی را برای کسب‌وکار به همراه خواهد داشت. در نتیجه برای کاهش میزان مالیات، می‌توان از روش‌هایی که شامل عفو و تخفیف می‌شوند استفاده کرد. برای مثال یکی از راهکارهای قانونی برای میزان کاهش مالیات، تسلیم اظهارنامه مالیاتی در موعد مقرر است.

البته برای کاهش میزان مالیات روش‌های قانونی دیگری نیز وجود دارد. برای دریافت پاسخ سوال «چگونه مالیات کمتری بدهیم؟» و آشنایی با ۵ روش برای کاهش مالیات، فقط کافی است این مقاله را مطالعه کنید.

تسلیم به موقع اظهارنامه مالیاتی؛ ساده‌ترین روش کاهش مالیات

دولت هر سال یک زمان‌بندی برای دریافت اظهارنامه‌های مالیاتی مشخص می‌کند. در این مدت زمان کلیه مشاغل و اصناف باید اظهارنامه مالیاتی دقیق و کامل خود را ثبت کنند. مالیات باتوجه‌به مبلغ ذکر شده داخل اظهارنامه و میزان درآمد یک سال گذشته مشخص می‌شود. توجه داشته باشید که اگر اظهارنامه مالیاتی در موعد مقرر پرداخت شود، به‌عنوان یک فرد خوش‌حساب در سیستم مالیاتی شناخته می‌شوید.

به‌این‌ترتیب مبلغ مالیات در سال‌های آینده کاهش می‌یابد و مشمول تخفیفات یا جایزه‌های مالیاتی خواهید شد. اگر اطلاعات کاملی از نحوه پرداخت مالیات و ارسال اظهارنامه مالیاتی ندارید، فقط کافی است نگاهی به مقاله «آموزش حسابداری مالیاتی» داشته باشید.

ارسال اظهارنامه دقیق‌تر؛ راهی برای پرداخت مالیات کم‌تر!

یکی از مهم‌ترین نکاتی که باید برای ارسال اظهارنامه مالیاتی در نظر داشته باشید، ثبت جزئیات دقیق است. به‌زبانی‌ساده‌تر یعنی باید کلیه هزینه‌ها و درآمدها را به‌صورت کامل و دقیق ذکر شوند. به‌این ترتیب دچار اشتباه‌های محاسباتی نخواهید شد و از طرفی ممیزان مالیاتی اظهار نامه را به‌راحتی می‌پذیرند.

توصیه می‌شود که ریز هزینه‌ها و مبلغ مالیات سال قبل را نیز در اظهارنامه ذکر کنید. به‌این ترتیب اظهارنامه شما بدون هیچ شک و شبه‌ای بررسی می‌شود. علاوه‌بر این، ممکن است به‌خاطر دقیق بودن مبالغ ذکر شده، عفو و بخشودگی مالیاتی به شما تعلق گیرد. توجه داشته باشید که مالیات بردرآمد اظهارنامه‌ها با مالیات عملکرد متفاوت است و با قوانین مجزا بررسی می‌شود.

پرداخت به موقع مالیات؛ جایزه خوش‌حسابی را به همراه دارد!

پس از ارسال اظهارنامه مالیاتی، باید میزان مالیات مشخص شده را پرداخت کنید. پرداخت مالیات به‌موقع مزایای مهمی برای مودیان مالیاتی به همراه دارد که از بین آن‌ها می‌توان به تخفیف، جایزه خوش حسابی، معافیت از مالیات و مالیات نرخ صفر اشاره کرد. کمترین پاداشی که برای پرداخت به‌موقع مالیات در نظر گرفته شده است، تخفیف‌های متوالی است.

برای مثال اگر مودی حداقل ۳ سال در موعد مقرر مالیات خود را پرداخت کند، ۵ درصد از کل مالیات تخفیف داده می‌شود. البته اگر مالیات خود را زودتر پرداخت کنید، مشمول تخفیف بیشتری روی مالیات خواهید شد. شرکت‌های پیمانکاری همواره برای پرداخت مالیات خود در موعد مقرر چالش‌های بسیاری دارند که برای رفع آن‌ها توصیه می‌شود از نرم افزار حسابداری ساختمان استفاده کنید. این نرم‌افزار امکان ثبت انواع مناقصه‌ها، قراردادها، پیش‌پرداخت‌ها و علی‌الحساب‌ها را دارد.

در اظهارنامه مالیاتی حتی ریز فاکتورها را نیز قرار دهید

شاید تصور کنید که فاکتورهای چند هزار تومانی در اظهارنامه‌های مالیاتی یا میلیونی اهمیتی ندارد، اما اینطور نیست و مهم‌ترین بخش اظهارنامه ریز فاکتورها هستند.

برای پذیرش بهتر اظهارنامه مالیاتی، حتماً ریزترین فاکتورها را در جزئیات هزینه‌های سالانه ثبت کنید. درج ریزترین جزئیات در اظهارنامه مالیاتی، یک نمره مثبت است که روی میزان مالیات شما تأثیر خواهد داشت.

چگونه مالیات کمتری بدهیم؟ استهلاک مالیاتی را بررسی کنید

طبق ماده ۱۴۹ قانون مالیات‌های مستقیم، نرخ استهلاک به میزان کاهش ارزش یک دارایی ثابت در یک مدت زمان اشاره دارد. برای مثال یک دارایی مانند ماشین در طول زمان با افزایش قیمت گران‌تر می‌شود که باید استهلاک مالیاتی آن پرداخت شود. علاوه‌بر این، در سال‌های آینده باید استهلاک مالیاتی محاسبه شود و از مبلغ کم شود. به این ترتیب مالیات کمتری پرداخت خواهید کرد.

پرداخت به موقع مالیات؛ بهترین روش برای کاهش مالیات

اگر به‌دنبال یک روش ساده و سریع برای کاهش میزان مالیات هستید، بهترین پیشنهاد پرداخت مالیات در زمان مقرر است. زمانی که مالیات را در فورجه مشخص شده پرداخت کنید، در سیستم مالیاتی به‌عنوان یک فرد خوش حساب شناخته می‌شوید. به این ترتیب برای شما تخفیف‌ها و عفوهای مالیاتی در نظر گرفته می‌شود تا میزان مالیات کمتری پرداخت کنید. علاوه‌بر این، استفاده از نرم‌افزارهای حسابداری به شما کمک می‌کند تا مالیات خود را همراه با ریز جزئیات محاسبه کنید. توجه داشته باشید که پرداخت مالیات در زمان مناسب تأثیر مثبتی روی سابقه مالیاتی شما خواهد داشت.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 6097429

دیگر خبرها

  • صدور مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری دست دوم
  • سفر روسای اتاق‌های بازرگانی به تهران با هدف سرمایه‌گذاری
  • راه اندازی دفتر تجاری اتاق بازرگانی قزوین در اقلیم کردستان عراق
  • ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان رضوی متوقف شده است
  • بخشنامه اخیر بانک مرکزی پیرامون واردات ابهام دارد
  • چگونه مالیات کمتری بدهیم؟
  • خسارتی به گندم‌های ذخیره شده در استان خوزستان وارد نشده است
  • وارد نشدن خسارت به گندم کشاورزان خوزستانی در مراکز خرید روباز
  • اولین خلبان بازرگانی ایرانی؛ کاپیتان داریوش تیمسار
  • اردوغان: به تجارت ۹.۵ میلیارد دلاری با اسرائیل پایان دادیم