Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛با توجه به وضعیت نامطلوب محیط زیست جهان و نیاز مبرم به حضور جوانان در این عرصه برای تلاش در جهت رفع معضلات و بحران‌های محیط زیستی، انجمن‌های علمی دانشجویی دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران (انجمن علمی دانشجویی احیاء مناطق خشک و کوهستانی، محیط زیست، جنگلداری و اقتصاد جنگل، شیلات و علوم و مهندسی صنایع چوب و کاغذ) نشست جهانی «رهبران آینده محیط زیست» را در دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران از تاریخ 6 تا 11 اسفند سال جاری برگزار خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به اهمیت موضوع و برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته در طول دوره ثبت نام بیش از 3570 نفر از دانشجویان، محققان و کارشناسان منابع طبیعی، محیط زیست و کشاورزی دانشگاه‌های بیش از 90 کشور جهان برای شرکت در این دوره ثبت نام کردند.

انجمن‌های علمی دانشجویی دانشکده منابع طبیعی با تشکیل کمیته اجرایی به بررسی ویژگی‌های ثبت نام‌کنندگان پرداختند و در گام بعدی، با توجه به رشته و مقطع تحصیلی، رزومه و نامه انگیزشی 40 داوطلب برتر از 39 کشور مختلف جهان جهت حضور در این نشست مورد پذیرش قرار گرفت.
بر اساس گزارش کمیته اجرایی، برای گزینش و انتخاب شرکت‌کنندگان تا حد امکان سعی شده است، شرکت‌کنندگان انتخاب شده از کشورهای مختلف و از کلیه گرایش‌های علوم کشاورزی و منابع طبیعی باشند، تا به این وسیله بتوان از تجربیات تمامی کشورها در زمینه مدیریت پایدار منابع طبیعی بهره برده و به یک شبکه قوی از راهکارهای مدیریتی دست یافت.

این دوره آموزشی شامل بخش‌های متنوعی است که از جمله آنها می‌توان به دوره آموزشی، بحث و تبادل نظر، کار گروهی، بازدید میدانی و برنامه‌های جانبی فرهنگی-اجتماعی اشاره کرد.

حضور 39 کشور در نشست  رهبران آینده محیط زیست و منابع طبیعی

همچنین کشورهایی که دانشجویان آنها به نمایندگی در این نشست حضور خواهند یافت شامل کشورهای آلمان، ایتالیا، انگلستان، کانادا، فنلاند، ایالات متحده آمریکا، روسیه، استرالیا، کره جنوبی، فرانسه، اسپانیا، برزیل، کنیا، پاکستان، یونان، جمهوری آذربایجان، مجارستان، قرقیزستان، هلند، گرجستان، لهستان، فیلیپین، مراکش، ارمنستان، اوکراین، افغانستان، سوریه، سومالی، ترکیه، تونس، الجزایر، قطر، ژاپن، بنگلادش، بلاروس، پرتغال، چین، هند و مالزی می‌شوند.

شایان ذکر است که برگزاری این نشست جهانی توسط انجمن‌های علمی دانشجویی دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران به عنوان کهن‌ترین مجموعه آموزش عالی منابع طبیعی کشور می‌تواند آغاز راه انجمن‌های علمی دانشجویی رشته‌های منابع طبیعی برای گسترش ارتباطات و تاثیرگذاری‌های خود در سطح بین المللی باشد.

در ذیل این دوره آموزشی جهت ایجاد فضایی بزرگتر برای تعامل بیشتر دانشجویان و اساتید خارجی و داخلی «کنفرانس بین المللی مدیریت منابع طبیعی در کشورهای در حال توسعه» نیز با همکاری انجمن‌های علمی دانشجویی و دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران برگزار خواهد شد. با توجه به سطح برگزاری کنفرانس حضور دانشجویان، اساتید و کارشناسان منابع طبیعی داخلی و خارجی را فرصتی ارزشمند برای مدیریت منابع طبیعی برشمرند. فرصتی که در 6 اسفند سال جاری در اختیار تمامی علاقه‌مندان و فعالان حوزه منابع طبیعی قرار خواهد گرفت تا بتوانند با تعامل سازنده و تجربیات ارزشمند داخلی و خارجی به راهکارهای اجرایی در این حوزه دست یابند.

در این کنفرانس سخنرانانی از دانشگاه‌های مختلف به ارائه سخنرانی در زمینه مدیریت منابع طبیعی و محیط زیست می کنند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۱۱۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرامیداشت یاد شهید ناصر پیروی در رشت

سید مازیار رضوی، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گیلان در مراسم نوزدهمین سالگرد شهادت مهندس ناصر پیروی و یادواره شهدای انفال با بیان اینکه حراست از جنگل خط قرمز این شهید والامقام بود، گفت: شیوه مبارزاتی و برخورد شهید پیروی با قاچاقچیان و سوداگران چوب یک الگوی تمام عیار است.

او شهید پیروی را بسیار مقرراتی، مسئولیت پذیر، جدی و پرتلاش در کار دانست و افزود: شهید ناصر پیروی با فریاد عدالت خواهی، تن قاچاقچیان چوب در گیلان را به لرزه در آورده بود.

شهید راه انفال، صیانت و حافظ منابع طبیعی، شهید ناصر پیروی، متولد سال ۱۳۳۸ در روستای چشناسر منطقه دیلمان شهرستان سیاهکل بود، سال ۱۳۵۹ وارد وزارت جهاد سازندگی شد و پس از طی مدارج تحصیلی دانشگاهی در مقطع کاردانی و پس از آن اخذ مدرک کارشناسی تا سال ۱۳۷۱ در سازمان جهاد سازندگی استان گیلان خدمت کرد و در ابتدای سال ۱۳۷۲ به اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان منتقل شد.

او در سال ۱۳۷۹ به عنوان رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ماسال منصوب و با مدیریت جهادی، ضمن ایجاد وفاق و همدلی بین همکاران و همچنین استفاده مناسب از مشارکت خوب مردم این شهرستان، فعالیت‌های شایان توجهی در خصوص پاسداشت از انفال الهی به انجام رساند و عملکرد درخور تقدیری ارائه داد.

مهندس پیروی در سال ۱۳۸۴ پس از سال‌ها مبارزه قاطع با قاچاقچیان چوب و غارتگران جنگل و جلوگیری از تجاوز آنان به انفال الهی، نهایتا به دلیل امتناع از برآوردن خواسته‌های گروهی سودجو، به طرز مظلومانه‌ای به شهادت رسید و به عنوان شهید مبارزه با مفاسد اقتصادی مشهور شد.

بیشتر بخوانید: هجدهمین سالروز شهادت مهندس ناصر پیروی + تصاویر

این شهید گیلانی مدافع انفال در تاریخ ۷ اردیبهشت ماه سال ۱۳۸۴ در مسیر عزیمت به محل کار ربوده شد. پس از چند روز  جست‌وجو، پیکر بی جان او در منطقه جنگلی هفت دغنان شهرستان صومعه سرا پیدا شد و در نهایت در زادگاهش به خاک سپرده شد.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • بیماری و بیکاری سهم ۷ میلیون ایرانی از دریای خزر | یک مسئول محیط زیست: برای شنا هم حاضر نیستم به خزر بروم
  • اجازه فعالیت به ۳ کارخانه سیمان در یک دشت ممنوعه / مجوزهای عجیب دولت بر ضد محیط زیست که در هیچ‌ جای جهان شبیه آن وجود ندارد / نابودی آب و خاک و زمین در نزدیکی تهران (فیلم)
  • درخشش دانشجوی دانشگاه صنعتی بهبهان در جشنواره محیط زیست کشور+فیلم
  • برگزاری اولین دوره مسابقات کشوری علمی پژوهشی مفتاح کاپ در دانشگاه فردوسی مشهد
  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • زنده گیری و رهاسازی سه سر تمساح در جنوب سیستان و بلوچستان
  • یک بزمجه بیابانی در زیستگاه‌ طبیعی نیک‌شهر رهاسازی شد
  • دانشگاه بوعلی سینای همدان، میزبان رویداد دانشگاهی نزدیک قله ایم
  • گرامیداشت یاد شهید ناصر پیروی در رشت
  • دودی که از سیانور خطرناک تر است