Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-07@03:43:20 GMT

آخرین وضعیت ظرفیت مراکزنگهداری از کارتن‌خواب‌ها

تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۹۱۲۹۶۹

معاون توسعه و پیشگیری سازمان بهزیستی استان تهران از افزایش ظرفیت مرکز نگهداری از معتادان متجاهر «اخوان» از ۶۰۰ به ۱۸۰۰ نفر تا پایان بهمن ماه خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ایسنا، معاون توسعه و پیشگیری سازمان بهزیستی استان تهران از افزایش ظرفیت مرکز نگهداری از معتادان متجاهر «اخوان» از ۶۰۰ به ۱۸۰۰ نفر تا پایان بهمن ماه خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حمیدرضا شمسی با اشاره به اینکه برای افزایش ظرفیت نگهداری از معتادان در مرکز اخوان نیازمند جذب پرسنل جدید هستیم، گفت: با توجه به قرار گرفتن این مرکز در منطقه صفادشت ملارد و فاصله از شهر تهران میزان تمایل برای همکاری در این مراکز پایین است. با این وجود با تکمیل شدن پرسنل هر بخش از این مرکز، جمع‌آوری معتادان انجام شده و به آن‌ها به این مرکز منتقل می‌شوند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر در مرکز فشافویه که توسط سازمان زندان‌ها اداره می‌شود ۱۷۰۰ معتاد متجاهر وجود دارد، افزود: در مرکز نگهداری شفق نیز ۴۰۰ نفر و در مرکز اخوان نیز در حال حاضر نزدیک به ۶۰۰ نفر از معتادان متجاهر نگهداری می‌شود که این تعداد تا آخر ماه به ۱۸۰۰ تن افزایش خواهد یافت.

معاون توسعه و پیشگیری سازمان بهزیستی استان تهران با اشاره به بازگشایی مجدد مرکز نگهداری از معتادان متجاهر «شفق» از ۱۴ دی ماه اظهار کرد: به دنبال واگذاری مراکز ماده ۱۶ به سازمان بهزیستی وقفه‌ای برای تحویل مراکز شفق ایجاد شد که عمدتا به دلیل مشکلات نشت زمین و یا ابنیه این مراکز بود. با این وجود قرار شد پس از رفع کامل این مشکلات کار خود را در این مراکز آغاز کنیم.

شمسی تعداد معتادان متجاهر نگهداری شده از آغاز به کار مجدد مراکز شفق تا کنون را ۴۰۰ نفر اعلام کرد و گفت: در حال حاضر ظرفیت این مراکز پایان یافته است و سازمان بهزیستی استان تهران به دنبال افزایش ظرفیت مرکز اخوان است.

وی با بیان اینکه قبل از تحویل مرکز اخوان، قرارداد منعقد شده با مراکز خصوصی بر اساس جذب پرسنل برای ۴۰۰ نفر از معتادان متجاهر بود، اظهار کرد: با افزایش ظرفیت این مراکز به ۱۸۰۰ نفر تعداد پرسنل این مرکز باید چهار تا پنج برابر شود.

معاون توسعه و پیشگیری سازمان بهزیستی استان تهران در پایان تاکید کرد: هزینه نگهداری هر معتاد به طور میانگین روزانه بین ۱۰ تا ۱۱ هزار تومان برای سازمان بهزیستی خواهد بود.

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۱۲۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی ۴۲۲ فقره پرونده در ۲۲ مرکز مهر خانواده مازندران

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مازندران گفت: سال گذشته ۴۲۲ فقره پرونده در ۲۲ مرکز مهر خانواده سراسر استان مورد بررسی واقع شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، حجت‌الاسلام مرتضی موسوی، ظهر امروز_ یک‌شنبه شانزدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران با اشاره به راه‌اندازی مرکز مهر خانواده در استان‌ها اظهار کرد: این مرکز به منظور ملاقات والدین با فرزندان در محیط امن و آرام راه‌اندازی شد و کودکان با احساس راحتی و امنیت بتوانند با آزادی بیشتری با والدین خود ارتباط برقرار کنند.

وی افزود: در این استان ۲۲ مرکز مهر خانواده در حال فعالیت است که در سال گذشته ۴۲۲ فقره پرونده به این مرکز وارد شده بود.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری مازندران با اشاره به اینکه تعداد ملاقات‌های انجام شده والدین با فرزندان در سال گذشته دو هزار و ۳۴۳ مورد بوده است، گفت: علاوه بر این مرکز، مراکز مشاوره خانواده قوه قضائیه در مازندران فعالیت دارد.

موسوی با تاکید بر اینکه ارجاع پرونده‌ها به این مراکز راه مفیدی در کاهش ورودی پرونده‌های طلاق به دادگستری این استان مازندران است، اظهار داشت: بی‌شک مراکز مشاوره خانواده می‌توانند در کنار نهادهای مردمی در کاهش آمار طلاق مفید و مؤثر باشند.

وی با بیان اینکه سال گذشته ۱۴ هزار و ۴۱۴ فقره پرونده از محاکم دادگستری مازندران به مراکز مشاوره خانواده ارجاع شده است، خاطرنشان کرد: از این تعداد حدود ۱۲۳ هزار و ۴۵۹ فقره مورد بررسی قرار گرفت و دو هزار و ۸۹۵ فقره پرونده منجر به سازش شد که شمار ۲۳ درصد از پرونده‌های طلاق بوده است.

کد خبر 750817

دیگر خبرها

  • کشف ۲۸ کیلوگرم قرص مخدر/ فرد قاچاقچی دستگیر شد
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • اثرات منفی استرس روی چهره و ظاهر افراد
  • خانواده ۵ معلولی در دشتستان صاحب خانه می‌شوند
  • جمع‌آوری ۱۵۰ سگ بدون صاحب از سطح نصیرشهر
  • بررسی ۴۲۲ فقره پرونده در ۲۲ مرکز مهر خانواده مازندران
  • بیش از ۱۷ هزار سالمند نیازمند، تحت پوشش مراکز نیکوکاری
  • کمک‌های مردمی به مددجویان بهزیستی افزایش یافت
  • کمترین خسارت به گندم‌های نگهداری شده در مراکز روباز خوزستان
  • کرج برای نگهداری از سگ‌های بلاصاحب جای کافی ندارد