Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار شهرستان عجب شیرهدف از کشاورزی مدرن و مکانیزه، یکپارچگی اراضی و استفاده از تکنولوژی‌های نوین را برای کنترل نهاده‌های کشاورزی آب و خاک دانست و افزود: این امر با اجرای طرح کاداستر قابل تحقق است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از فرهنگ عجب شیر ، سید شمس الدین مراثی صبح امروز در جلسه کارگروه کشاورزی و منابع طبیعی و محیط زیست گفت: مهمترین راه خروج از ارائه آمار به روش سنتی اجرای طرح کاداستر است که موجب یکپارچه‌سازی اراضی و استفاده صحیح از منابع آبی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: آمار و اطلاعات حوزه کشاورزی چه در سطح ملی و چه در سطح استانی، قبل از اجرای طرح پهنه‌بندی دقیق و مشخص نبود اما با اجرای این طرح و با حضور پیوسته کارشناس مسئول پهنه در روستاها و ارتباط رو در رو با کشاورزان، مسائل و مشکلات آنها را مورد بررسی و شناسایی قرار داده و طبق توصیه های فنی، علمی و قوانین جهاد کشاورزی نسبت به افزایش تولیدات دامی و گیاهی، مکانیزه کردن و توسعه کشاورزی پایدار فعالیت می کنند.
فرماندار شهرستان عجب شیر با بیان اینکه از 30هزارهکتار شهرستان  10هزارهکتار از اراضی شهرستان طرح کاداستر با اعتبار 5میلیاردو 200میلیون ریال در حال اجرا است افزود: با محقق شدن طرح این اطلاعات می‌تواند به همه دستگاه‌های شهرستان سرویس اطلاعاتی ارائه شود.
وی گفت: به منظور احیا و جبران خسارت حوادث طبیعی به باغ‌ها بر اساس مصوبه هیئت دولت ۸۴ میلیارد ریال تسهیلات برای ۵۶۰ باغدار خسارت دیده شهرستان عجب‌شیر اختصاص می یابد.
فرماندار عجب‌شیر جذب کامل اعتبارات تهسیلات کشاورزی این شهرستان را به منظور احیای کشاورزی در این منطقه خواستار شد وافزود: این تسهیلات شناور بوده و می توان برای توسعه و خسارت دیدگان بخش کشاورزی بیش از این اعتبار جذب کرد که نیاز همکاری بانک کشاورزی شهرستان عجب شیر شد.
وی از برنامه ریزی های زیربنایی در خصوص اجرای سیستم های نوین آبیاری در سطح شهرستان خبر داد و افزود:طبق سند تدبیر و توسعه شهرستان باید 50هکتار از اراضی شهرستان باید گلخانه ایجاد شود که با مجموعه اقدامات و پیگیری‌‌های انجام شده در سال گذشته باید به تعهد یاد شده گلخانه در شهرستان ایجاد کنیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۱۴۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول

مدیر جهاد کشاورزی دزفول گفت: حدود ۱۳ هزار تن سیر از ۵۳۵ هکتار از اراضی زراعی این شهرستان برداشت شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دزفول، بهروز قمرزاده با اشاره به پایان برداشت سیر در این شهرستان بیان کرد: 535 هکتار از زمین های کشاورزی دزفول در سال زراعی 1403- 1402 به کشت سیر اختصاص یافت.

وی با اشاره به کیفیت بالای سیر تولیدی دزفول افزود: کیفیت بالای سیر تولیدی این شهرستان باعث شده تا علاوه بر مصرف این محصول در دزفول و خوزستان و سایر استان‏های کشور، در صورت فراهم بودن شرایط، به کشورهای حاشیه خلیج فارس و روسیه نیز صادر می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی دزفول گفت: به منظور ارتقای سطح کیفی سیر تولیدی دزفول و کمک به بازاریابی فروش این محصول، علاوه بر برگزاری دوره‌های آموزشی و ارایه توصیه‌های فنی برای تنظیم بازار فروش سیر تولیدی این شهرستان اقدام شده است.

به گزارش تسنیم، برداشت سیر در این شهرستان همه ساله از اوایل اسفند ماه آغاز و تا اوایل اردیبهشت به پایان می رسد.

سال گذشته زراعی 9 هزار تن سیر از 370 هکتار از مزارع دزفول برداشت شد که امسال این میزان چهارهزار تن افزایش یافت.سطح زیر کشت اراضی کشاورزی شهرستان دزفول 90 هزار هکتار است که 65 هزار هکتار از این مساحت مربوط به کشت آبی و 25 هزار هکتار کشت دیم است.

هم‌اکنون 126 محصول شامل 63 نوع محصول کشاورزی و 43 نوع گل و گیاه زینتی در دزفول تولید می‌شود که نشان دهنده ظرفیت بالای کشاورزی در این شهرستان است. سالانه بالغ بر 2.5 تا سه میلیون تن انواع محصولات کشاورزی در دزفول تولید می‌شود 

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران
  • واگذاری ۱۹ هزار هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های کشاورزی
  • کشت مکانیزه ۷۵ درصد از اراضی شالیزاری شفت
  • تشدید مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در سطح استان کرمانشاه
  • تشدید مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه
  • ۸۴۲ هکتار از اراضی ملی به شهرک‌های صنعتی و کشاورزی واگذار شد
  • تشدید برخورد با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه
  • مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می‌شود
  • مقابله با حفر چاه های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می شود
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول