Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-04-28@15:25:53 GMT

بلایی که مسواک زدن بیش ازحدسرتان می آورد!

تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۹۱۵۰۴۵

بلایی که مسواک زدن بیش ازحدسرتان می آورد!

به گزارش سرویس گوناگون جام نیـوز، رضا فکرآزاد متخصص بیماری‌های لثه گفت:‌ اولین و شایع‌ترین علت ایجاد تحلیل لثه، بیماری‌های عفونی اطراف آن است؛ یعنی وقتی بیماری منتشر می‌شود و به ساختار استخوانی می‌رسد شروع به تحلیل لثه می‌کند.

 

وی افزود: اگر تحلیل لثه، بافت نرم لثه را در بر گیرد، تنها همان قسمت را تحت تأثیر قرار می‌دهد و به سرعت برگشت‌پذیر است؛ ولی اگر عفونت به استخوان لثه برسد و باعث تحلیل استخوان شود، همراه آن لثه نیز تحلیل می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

فکرآزاد ادامه داد: بسیاری از تحلیل‌های لثه قابل دیدن نیست، یعنی در عمق لثه اتفاق می‌افتد و بیمار، آن را نمی‌بیند. در مقابل تحلیل‌هایی وجود دارد که لثه و استخوان نیز باهم به یک اندازه تحلیل می‌روند که در این صورت بیمار متوجه شده و نسبت به درمان آن اقدام می‌کند.

 

این متخصص بیماری‌های لثه گفت: تحلیل لثه در عده‌ای دیگر از افراد به دلیل استفاده بیش از 3 مرتبه در روز از مسواک به وجود می‌آید، یعنی شرایط بهداشت دهان و دندان مناسب است ولی به دلیل مسواک زدن بیش از حد یا نادرست بیماری تحلیل لثه به وجود آمده است.

 

وی در ادامه با اشاره به افرادی که با وسواس روزانه 4 یا 5 مرتبه مسواک می‌زنند، اضافه کرد: با این وضعیت افراد گمان می‌کنند به بهداشت دهان و دندان خود کمک می‌کنند، غافل از آنکه به لثه خود آسیب فراوانی می‌زنند.

 

فکرآزاد اظهار داشت: در افرادی که به طور مثال تنها لثه زیر دندان نیش آنها تحلیل می‌رود علت آن به دلیل بیرون‌زدگی دندان نیش هنگام مسواک زدن است. در درمان لثه تحلیل‌رفته پیوند لثه نیز کاربرد مناسبی دارد و آن را بهبود می‌بخشد. همچنین افرادی که در تمام سطح لثه خود دچار تحلیل شده‌اند پیوند لثه سخت‌تر انجام می‌شود.

 

این متخصص بیماری‌های لثه افزایش سن را از دیگر عوامل تحلیل لثه دانست و گفت: با گذشت زمان هر عضوی که در بدن وجود دارد، فرسوده‌تر می‌شود. طبیعتاً‌ نیز لثه نیز دستخوش افزایش سن شده و تحلیل می‌رود.

 

جام جم

2025

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۱۵۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیگار چه بلایی بر سر پوست می‌آورد؟

آفتاب‌‌نیوز :

اولین نتیجه و اثر سیگار بر روی پوست صورت، ایجاد چین و چروک‌های عمودی در اطراف دهان است. اگرچه با افزایش سن فرار از این چین و چروک‌ها ممکن نیست. اما سیگار باعث به جلو افتادن آن‌ها می‌شود. چین و چروک‌های پنجه کلاغی که در اطراف چشم پدیدار می‌شوند، متداول‌تر هستند. این چروک‌ها برای افراد سیگاری زودتر از سایر افرادی ایجاد می‌شوند.

 آسیب به کلاژن و الاستین عامل اصلی پیری زودرس پوست است. اولین تاثیر سیگار روی پوست هم با این نشانه ظاهر می‌شود. مصرف دخانیات باعث انقباض عروق می‌شود. در نتیجه مانع از رسیدن جریان خون و اکسیژن کافی به سلول‌های پوست می‌شود. همین عامل پیری زودرس را به دنبال دارد.

پوست صورت باید نرم و لطیف باشد. همینطور پوست دستان شما هم باید به همین صورت دیده شوند. یکی از عوارض سیگار بر روی پوست به صورت ایجاد لکه‌های پوستی در قسمت‌های مختلف بدن خود را نشان می‌دهد. این مشکل بیشتر بر روی بازو‌ها و سینه دیده می‌شود. همچنین به دلیل سیگار کشیدن خاصیت ارتجاعی پوست هم کم کم از بین می‌رود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • بهترین زمان برای مسواک زدن چه وقتی است؟
  • مصرف بیش از اندازه قهوه عجب بلایی سرتان می‌آورد
  • سیگار چه بلایی بر سر پوست می‌آورد؟
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • تاثیر سلامت دهان و دندان بر تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • سلامت دهان و دندان ضامن تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت برگزار می‌شود
  • سلامت دهان و دندان موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن می‌شود