Web Analytics Made Easy - Statcounter

در دیدار دکتر علی لاریجانی، رییس مجلس شورای اسلامی با دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، راهکارهای قانونی و تقنینی تامین بودجه مورد نیاز دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، در این دیدار که شامگاه سه شنبه در محل مجلس شورای اسلامی برگزار شد، دکتر لاریجانی نقش اساسی و محوری وزارت علوم و مجموعه دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی را در فرایند توسعه و پیشرفت کشور یاد آور شد و گفت: با توجه به این مهم، باید زمینه های لازم برای نقش آفرینی اثرگذارتر نظام آموزش عالی در فرایند توسعه کشور فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به برخی از تنگناهای مالی کشور در تامین بودجه مورد نیاز دستگاه ها و موسسات اشاره کرد ولی در عین حال گفت که با وجود همه مشکلات موجود، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی تمام تلاش خود را برای تخصیص بودجه مناسب و مورد نیاز دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی به کار خواهند گرفت.

دکتر غلامی نیز در این دیدار صمیمانه با اشاره به محورهای مهم برنامه تقدیمی خود به مجلس شورای اسلامی، ضرورت حمایت از دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی برای پیشبرد این برنامه و عملیاتی کردن آن را مورد تاکید قرار داد.

وی همچنین با تشریح دستاوردهای حوزه علم و فناوری کشور، ضرورت اهتمام و توجه ویژه نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی را به تامین نیازهای بودجه ای مجموعه بزرگ آموزش عالی مورد تاکید قرار داد.

وزیر علوم با اشاره به مشکلات و تنگناهای مالی و بودجه ای وزارت علوم و دانشگاه ها و پژوهشگاه های کشور و آثار سوء عدم تامین منابع مالی مناسب و مورد نیاز در پیشبرد برنامه ها و سیاست های آموزش عالی تاکید کرد: از آنجا که وزارت علوم به عنوان مرجع اصلی سیاستگذاری در حوزه علم و فناوری و موتور محرکه توسعه کشور به شمار می رود، نمایندگان محترم مردم باید با عنایت به این مهم و متناسب با نیازهای جدید در این زمینه، تمامی تلاش خود را برای تامین حداکثری بودجه و منابع مالی مورد نیاز آموزش عالی به کار گیرند.

دکتر غلامی به لزوم تجهیز، بازسازی و نوسازی تجهیزات آزمایشگاهی دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و پارک های علم و فناوری اشاره کرد و گفت: در این بخش هم در راستای تاکیدات و سفارش های مقام معظم رهبری می بایست بودجه مناسب در شکل ها و قالب های مختلف در اختیار مجموعه وزارت علوم قرار گیرد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همچنین رشد علمی و پژوهشی، بالندگی و نشاط فرهنگی واجتماعی موجود فضای علمی و دانشگاهی کشور را مدیون حضور استادان و دانشمندان فرهیخته و صاحب نام دانست و تصریح کرد: تداوم این مسیر نیازمند حفظ استادان و سرآمدان آموزش عالی است و در این بین باید متناسب با شان و منزلت آنها و در چارچوب مقررات قانونی، پرداخت حقوق ومزایا به استادان صورت گیرد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر غلامی در این خصوص یادآور شد: در صورت تایید مصوبه کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی در صحن علنی مبنی بر ایجاد محدودیت در افزایش حقوق های بالاتر از پنج میلیونِ استادان، برنامه های دانشگاه ها با چالش های جدی مواجه می شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۲۱۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور

مدیرکل توانمندسازی و بهبود سرمایه‌های انسانی معاونت پرستاری وزارت بهداشت از کمبود بیش از ۳۰ هزار کمک‌پرستار در کشور خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، عباس عباس‌زاده در دومین روز از هشتاد و دومین اجلاس مدیران پرستاری کشور در مشهد مقدس اظهار کرد: رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی با شاخص‌هایی ارزیابی می‌شوند که شاخص‌های حوزه پرستاری سه مورد است که اگر ارتقا یابد رتبه دانشگاه افزایش می‌یابد. این سه شاخص شامل نسبت پرستار به تخت، آموزش و پیگیری و نسبت کمک پرستار به تخت است. 

وی با بیان اینکه اگر بخواهیم خدمات بیمارستانی ارتقا یابد باید خدمات کمک پرستاری را ارتقا دهیم، گفت: به ازای هر 4 نفر یا 3 نفر پرستار باید یک کمک پرستار در بخش داشته باشیم. با توجه به جمعیت 230 هزار نفری پرستاران بنابراین 47 هزار تا 57 هزار نفر پرستار نیاز داریم اما الان در حالت خوشبینانه 30 هزار نفر کمک‌پرستار کم داریم که نتیجه مستقیم آن فرسودگی شغلی پرستاران و کاهش کیفیت خدمات است.

مدیرکل توانمندسازی و بهبود سرمایه‌های انسانی معاونت پرستاری وزارت بهداشت از درخواست برای جذب کمک‌پرستار در دانشگاه‌های علوم پزشکی خبر داد و افزود: درخواست کرده‌ایم که دانشگاه‌ها افراد واجد شرایط کمک‌پرستاری را شناسایی و معرفی کنند؛ همه مؤسساتی که در مرکز ملی آموزش مهارتی ثبت شده و مجوز دارند می‌توانند کمک‌پرستاری را آموزش دهند. این کمک‌پرستارها طی یک‌سال می‌توانند به سیستم درمان وارد شوند.

فعالیت 230000 پرستار در ایران/ 75 درصد پرستاران زن هستند

وی خاطرنشان کرد: بخشی از ارزش‌یابی دانشگاه‌های علوم پزشکی و بیمارستان‌ها در معاونت پرستاری وزارت بهداشت انجام می‌پذیرد و دانشگاه‌هایی که بیشترین اعتراضات و بهترین عملکرد را داشته‌اند تحت رصد قرار می‌گیرند.

وی خطاب به مدیران پرستاری بیان کرد: برای ساماندهی وضعیت کمک‌پرستاری در نظام سلامت، گواهی‌های آموزشی کمک‌پرستارها را استعلام کنید تا زمینه تقلب در صدور مدارک کمک پرستاری ایجاد نشود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وضعیت لایحه بودجه حوزه آموزش عالی، تحقیقات و فناوری
  • معاون وزیر علوم: آیین‌نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی در دستور کار دولت است
  • دکتر جهان‌بین: دانایی که منجر به توانایی نشود، مورد اقبال مردم نخواهد بود
  • نشست پیگیری اجرای مهمترین طرح‌های ریلی کشور برگزار شد
  • نشست پیگیری اجرای مهمترین طرح‌ های ریلی کشور برگزار شد
  • بودجه ۱۰ هزار میلیاردی فوق‌العاده خاص نظام سلامت
  • کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور
  • تجلیل از ۲ عضو هیات علمی دانشگاه مازندران به عنوان استاد نمونه کشوری
  • ۱۲ حکم رئیس دانشگاه تهران برای بزرگداشت سنت دانشگاهی ایران صادر شد
  • برگزاری بیست و دومین نشست شورای عالی اتحادیه دانشگاه ها و مراکز پژوهشی ساحلی و دریایی