Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی نیک سرشت، روز سه شنبه در بازدید از چند طرح موفق اشتغالزایی ویژه مددجویان و افراد جامعه هدف این نهاد در شهرستان اردکان افزود: بسیاری از معلولانی که از خدمات بهزیستی بهره مند هستند، توانمندی و استعدادهای خاصی دارند که این توانایی به دلیل برخی محدودیت‌ها شکوفا نشده است.
وی با بیان اینکه برنامه‌ریزی مناسب از تاثیرگذارترین موضوع در خودکفایی و توانمندسازی آنها محسوب می‌شود، اظهار کرد: همکاری سایر نهادهای اجرایی در گسترش فرهنگ خودکفایی و همچنین توسعه فعالیت‌های اجتماعی و اقتصادی جامعه هدف موثر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نیک سرشت و جمعی از کارشناسان در سفر به اردکان، از چند طرح موفق اشتغالزایی بهزیستی از جمله کارخانه تولید شیشه ، صنایع چوب و فلز ، صنایع غذایی و 2 واحد تولید تابلو فرش و محصولات کنجدی که با حمایت های بهزستی زمینه اشتغال تعدادی از معلولان و مددجویان را فراهم کرد، بازدید کردند و از نزدیک در جریان چگونگی اشتغال این افراد و طرح های موفق اشتغال زایی این نهاد قرار گرفتند.
همچنین رئیس اداره بهزیستی اردکان در حاشیه این بازدید به ایرنا اظهار کرد: رسالت و اولویت بهزیستی، این است، سلامت اجتماعی را بر پایه و اساس مسوولیت اجتماعی و مشارکت های مردمی ارتقا ببخشد و در این زمینه از تمامی شرکت‌ها، نهادها و مردم انتظار داریم که به یاری ما بشتابند و این نهاد را در ارائه خدمات بهتر به افراد زیر پوشش کمک کنند.
امیرولی عضدزاده به فعالیت های در خور تحسین یکی از واحدهای صنایع غذایی ، همچنین صنایع چوب و فلز و نیز کارخانه تولید شیشه اردکان در زمینه اشتغال معلولان و مددجویان اشاره کرد و گفت: این واحدها در حمایت از افراد زیر پوشش بهزیستی همواره یار و مددکار این نهاد حمایتی بودند.
وی افزود: تعهد این واحدها به ایجاد اشتغال برای معلولان بسیار ارزشمند است و می تواند الگوی موفق اشتغال زایی معلولان در بین بخش های خصوصی باشد.
عضدزاده تصریح کرد: کارخانه شیشه اردکان بدون هیچ گونه چشمداشتی و بدون دریافت هیچ گونه تسهیلاتی، زمینه اشتغال 80 نفر از توان یابان جسمی- حرکتی زیر پوشش بهزیستی را فراهم کرد و صنایع چوب و فلز و صنایع غذایی نیز در راستای کمک به مددجویان از طریق پرداخت بیمه سهم کارفرمایی برای اشتغال 15 نفر از معلولان و زنان سرپرست خانوار گام های اساسی برداشته اند.
آمار معلولین تحت پوشش بهزیستی اردکان بیش از 2 هزار نفر است که 430 تن معلول جسمی حرکتی ، 390 نفر معلول ذهنی، 165تن معلول شنوایی، 216 معلول بینایی و نیز 124بیمار روانی مزمن هستند که از خدمات بهزیستی استفاده می کنند .
همچنین براساس سر شماری سال 1390، سالمندان این شهرستان 6 هزار و 400 نفر یعنی 8.2 درصد جمعیت شهرستان را به خود اختصاص داده اند
اردکان 98 هزار نفر جمعیت دارد و مرکز آن در 60 کیلومتری شمال شهر یزد واقع است.
7544/ 2047 / خبرنگار: مژگان دشتی** انتشار: عباسقلی اشکورجیری
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۲۱۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری قزوین اقدام عملی برای مناسب‌سازی شهر انجام نداد

رئیس شورای اسلامی شهر قزوین گفت: مطالبات زیادی در شورای شهر برای مناسب‌سازی معابر شهری با هدف استفاده معلولان داشتیم، اما در عمل از سوی شهرداری قدم از قدم برای تحقق آن‌ها برداشته نشد.‌

علی فرمانی در گفت‌وگوی با خبرنگار ایمنا در قزوین در طرح دیدگاه خود پیرامون لایحه شهرداری قزوین مبنی بر صدور مجوز ساخت‌وساز با کاربری ورزشی در ناحیه شهری اسماعیل‌آباد، اظهار کرد: با توجه به اینکه سرانه ورزشی در منطقه مذکور صفر است، ضرورت دارد تا در این راستا اقدامات مؤثری انجام شود و گزارش آن‌ها به شورا ارائه شود.

وی افزود: خواستار برنامه‌ریزی مدیریت شهری قزوین برای افزایش سرانه ورزشی در ناحیه منفصل شهری اسماعیل‌آباد هستیم تا این منطقه از محرومیت زیرساخت‌های ورزشی خارج شود.

رئیس شورای اسلامی شهر قزوین با اشاره به عملکرد مدیریت شهری در مناسب‌سازی معابر شهری برای معلولان و توان‌خواهان خاطرنشان کرد: در شورای شهر مطالبات فراوانی برای مناسب‌سازی معابر شهری برای استفاده معلولان داشتیم، اما در عمل از سوی شهرداری قدم از قدم برای تحقق آن‌ها برداشته نشد.‌

فرمانی ادامه داد: انتظار داشتیم یک بوستان ویژه افراد توان‌خواه و معلول در شهر قزوین ساخته شود، اما نگاه جدی به این حوزه در بخش‌های مدیریتی شهرداری قزوین وجود ندارد.

کد خبر 751098

دیگر خبرها

  • هنرمندان اردکان در فرهنگسرای خاتمی گردهم آمدند
  • اشتغال زندانیان از مهم‌ترین کارهای امنیت‌ساز است
  • ۱۰ غرفه مددجویان کمیته امداد در نمایشگاه اقوام دایر شد
  • شهرداری قزوین اقدام عملی برای مناسب‌سازی شهر انجام نداد
  • پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۳۷۰ نفر در بابل
  • شهرداری قزوین قدمی برای مناسب‌سازی شهر برنداشت
  • تکذیب صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان استان اردبیل
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • کمک‌های مردمی به مددجویان بهزیستی افزایش یافت
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود