Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-08@20:27:49 GMT

اکرمی: بازوان علمی و پژوهشی به یاری کشور بشتابند

تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۹۲۲۲۶۹

اکرمی: بازوان علمی و پژوهشی به یاری کشور بشتابند

سید رضا اکرمی عضو جامعه روحانیت مبارز با بیان اینکه ما قائل به وجود بحران‌های اقتصادی، بیکاری و اعتیاد در کشور هستیم,گفت: می‌بایست با همیاری بازوان علمی و پژوهشی کشور، میتوانیم به افق‌های روشن در آینده نزدیک برسیم. ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۴:۳۳ سیاسی احزاب و تشکل ها نظرات

سید رضا اکرمی عضو جامعه روحانیت مبارز در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، در ارزیابی دستاوردهای انقلاب در ابعاد مختلف نظیر استقلال ملی و آزادی اظهار داشت: امسال از لحاظ استقلال ملی، اقتصاد داخلی، اخلاق دینی و اقتدار ملی و نیز از نظر آموزش و پرورش در کشور به هیچ عنوان با سال 57 قابل مقایسه نیستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما سال 57، حدود 50 درصد بیسواد در کشور داشتیم در حالی که جمعیت کشور نیز 35 میلیون نفر بود اما حال که حدود 80 میلیون نفر در کشور جمعیت داریم, این میزان به سطح 80درصد با سطح تحصیلات عالی در کشور افزایش یافته است. 

بیشتر بخوانید:

آیت‌الله صدیقی: مسئولین برای گرانی و فساد صادقانه عذرخواهی کنند+ فیلم

عضو جامعه روحانیت مبارز با بیان اینکه ما در سال 57، 150 هزار دانشجو داشتیم اما اکنون با رشد شگرف در زمینه‌های علمی بالای 4 میلیون نفر دانشجو در دانشگاه‌های مختلف کشور داریم، تصریح کرد: این دانشجویان در زمینه‌های پژوهشی و علمی کشور فعال و زمینه‌ساز پیشرفت و ترقی کشور هستند، اکنون در ابعاد مختلف علم پزشکی وضعیت مناسبی داریم و کشور ما توانایی درمان و پذیرش بیماران خارجی را مجهز به علم روز را دارد.

سید رضا اکرمی افزود: در بعد علوم ارتباطات نیز پیشرفت‌های ارزشمندی در طول این سال‌ها داشته‌‌ایم، نظیر ارسال ماهواره‌های مختلف به فضا کهدر ادامه آن کارهای پژوهشی و تحقیقاتی که در این زمینه انجام شده و در حال گسترش است, این در حالی‌ است که در سال 57 حتی رادیوی ملی ما در کل کشور قابل دریافت و در دسترس عموم نبود. 

وی در پایان افزود: ما قائل به برخی کاستی‌ها نظیر بحران‌های اقتصاد داخلی، بیکاری و اعتیاد و نیز نقدینگی سرگردان در کشور وجود هستیم و می‌بایست با کارشناسی و حل اصولی این مسائل از سوی مسئولان با همیاری بازوان علمی و پژوهشی کشور، به افق‌های روشن در آینده نزدیک برسیم.

انتهای پیام/

R1488/P1361/S1,10/CT1 واژه های کاربردی مرتبط جامعه روحانیت مبارز

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۲۲۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«توسعه خواندنی است» در راه نمایشگاه کتاب

به گزارش خرگزاری علم و فناوری آنا، میرحسن خواجوی مدیرکل دفتر ریاست و روابط عمومی مرکز پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری با اعلام خبر حضور این مرکز پژوهشی در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، گفت: در آستانه ابلاغ برنامه هفتم توسعه و همچنین با توجه به روح قالب تولیدات پژوهشی و علمی این مجموعه علمی، غرفه مرکز با شعار «توسعه خواندنی است» در نمایشگاه کتاب تهران حاضر شده است.

وی ادامه داد: نشر این مرکز امسال با کتاب‌های متنوع و جذابی با موضوعات متنوع و کاربردی، میزبان علاقه‌مندان به حوزه توسعه و پیشرفت ایران اسلامی است.

خواجوی افزود: برگزاری نشست‌های متنوع و جلسات نقد و بررسی کتاب‌های نشر مرکز از دیگر فعالیت‌های جانبی غرفه مرکز در نمایشگاه کتاب تهران خواهد بود. که از میان می توان به برگزاری برنامه‌های همچون نشست علمی تخصصی با عنوان «کتاب و امید اجتماعی»، رونمایی و نقد و بررسی ترجمه کتاب راهنمای شفافیت مالی، رونمایی و نقد و بررسی تالیف کتاب راه ناهموار توسعه، رونمایی و نقد و بررسی ترجمه کتاب تاریخ توسعه و... اشاره کرد.

وی در خاتمه ضمن اشاره به دستاوردها و پروژه‌های متنوع پژوهشی مرکز پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری خاطرنشان کرد: علاقه‌مندان می‌توانند با حضور در غرفه مرکز در سالن اصلی، بخش ناشران عمومی با داستان و تاریخچه توسعه ایران از نزدیک آشنا شوند و همچنین پژوهشگران و اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشور نیز می‌توانند به عنوان پژوهشگران مدعو در طرح‌های پژوهشی مرکز مشارکت نمایند.

سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از تاریخ ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در مصلی تهران دایر است و علاقه‌مندان می‌توانند در ایام برپایی نمایشگاه کتاب تهران همه روزه از ساعت ۹ الی ۲۰ از بازدید کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دو عملیات «طوفان الاقصی» و «وعده صادق» بیانگر تغییر موازنه قدرت است
  • ضرورت راه‌اندازی نظام سنجش تاثیر پژوهش/ اقتصاد تحت تاثیر پژوهش
  • معدن بعد از نفت دومین زمینه ثروت آفرینی برای کشور است
  • برنامه دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای ایجاد یک دانشگاه هوشمند
  • هیئت علمی و پژوهشی ارتش به قطب جنوب اعزام می‌شود
  • اعزام هیئت علمی ـ پژوهشی نیروی دریایی ارتش به قطب جنوب
  • «توسعه خواندنی است» در راه نمایشگاه کتاب
  • کتاب پژوهشی «تبلیغ دینی در مسجد؛ رویکردی آسیب‌شناسانه»
  • سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران نقشی بزرگی در گسترش و رشد علمی ایران ایفا کرده است
  • طرح اجباری پزشکان برداشته شود