Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - باقر کرد با بيان اينکه مديريت منابع آبي استان و استفاده از منابع آب دريا براي شهروندان چابهار بايد در اولويت قرار گيرد ، گفت: در حال حاضر 50 درصد آب مورد نياز شهروندان چابهار از طريق آب شيرين کن تامين مي شود که بايد با مشارکت بخش خصوصي ظرفيت برداشت از آب دريا به ميزان صد درصد افزايش يابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خبرگزاري آريا ؛ باقر کرد امروز در شوراي فني استان با هدف ارائه گزارش عملکرد شرکت آب و فاضلاب روستايي گفت: آبرساني به ساحل نشينان استان با هزينه هنگفت انتقال آب از محل سد ها ، باعث خشک شدن قنوات کشاورزي در بالادست مي شود .
وي نظارت بيشتر دستگاههاي مرتبط با صدور مجوز حفر چاههاي جديد را خواستار شد و اظهار داشت: حفرچاه در حريم قناتها موجب آسيب به کشاورزي و باغداري مردم مي شود.
معاون هماهنگي امور عمراني استاندار ضمن تاکيد بر اطمينان از وجود منابع آبي در جانمايي شهرکهاي مسکوني، بر استفاده از ظرفيت شوراي فني استان ، نظارت بر امور اجرايي طرحهاي عمراني و ارائه راهکارهاي دستگاههاي اجرايي در اين شورا تاکيد کرد.
مدير عامل آب و فاضلاب روستايي استان نيز در اين جلسه گفت: در حال حاضر هزار و 257 روستا بوسيله تانکر آبرساني مي شود و هزار و 400روستا نيز متقاضي آبرساني سيار با تانکر هستند.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۲۳۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۲ راه روستایی و یک راه فرعی در بلوچستان همچنان بسته است

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل ستاد بحران سیستان و بلوچستان از بسته بودن ۴۲ راه روستایی و یک راه فرعی قدیمی اسپکه - بمپور در جنوب این استان براثر بارندگی‌های اخیر و طغیان رودخانه‌های محلی خبر داد.

مجید محبی افزود: از مجموع ۴۲۰ راه روستایی بسته شده ناشی از سیلاب در جنوب سیستان و بلوچستان با تلاش دستگاه‌های خدمات رسان تاکنون ۳۷۸ مسیر فرعی بازگشایی شده است.

وی تاکید کرد: تمام تلاش ما بر آن است تا ارتباط در مسیرهای ارتباطی جنوب سیستان و بلوچستان به منظور انجام خدمات امدادی برقرار شود.

مدیرکل ستاد بحران سیستان و بلوچستان گفت: برآورد اولیه خسارت سیل در این استان ۱۱۰ هزار میلیارد ریال بوده و همچنان با توجه به حجم بارندگی ها در حال افزایش است.

وی تاکید کرد: بیشترین خسارت سیلاب اخیر سیستان و بلوچستان به ترتیب به راه های ارتباطی، بخش کشاورزی، شبکه برق رسانی و آب اختصاص دارد.

محبی افزود: همچنان تیم‌های ارزیاب ستاد بحران سیستان و بلوچستان با حضور در مناطق درگیر سیلاب در حال بررسی برآورد دقیق این خسارت‌ها هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سال گذشته ۱۰هزار میلیارد ریالی به طرح‌های اولویت دار جهاد کشاورزی همدان پرداخت گردید
  • تاکید استاندار بر ضرورت ایجاد تعاونی‌های گردشگری در سیستان و بلوچستان
  • تبادل فرهنگ گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان با کشورهای همسایه تقویت شود
  • برداشت گل محمدی از باغات سیستان وبلوچستان
  • برخورد قضایی با برداشت‌های غیرمجاز از سد‌های تامین کننده آب مشهد
  • معاون استاندار قم بر افزایش مبادلات تجاری با روسیه تاکید کرد
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • لزوم جذب مشارکت بخش خصوصی برای اتمام طرح‌های نیمه تمام استان
  • ۴۲ راه روستایی و یک راه فرعی در بلوچستان همچنان بسته است
  • ساخت۱۸۰ کیلومتر راه روستایی در سیستان وبلوچستان