Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-04@03:36:01 GMT

خبر خوش برای مبتلا به سرطان سینه

تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۹۲۳۷۰۸

عضو مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به پیشرفت ایران در انجام جراحی سرطان سینه گفت: دیگر نیازی به برداشتن همه غدد لنفاوی زیر بغل بیمار، هنگام عمل جراحی وجود ندارد. ناطقان: مریم طباطباییان، عضو مرکز تحقیقات سرطان سینه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در گفت‌وگو با فارس، در ارتباط با سرطان سینه اظهار داشت: درگذشته یکی از مشکلات و عوارض شایع بعد از درمان سرطان سینه، اعم از جراحی یا رادیوتراپی، تورم دست و احساس سنگینی و البته درد شدید در ناحیه بازوی بیمار بود که این امر ناشی از آسیب دیدن عروق لنفاوی و عصب‌های زیر بغل ایجاد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: در نتیجه جراحی غدد لنفاوی یا پرتودرمانی به ناحیه زیر بغل همواره عوارضی کوتاه مدت و حتی دائمی گریبانگیر  بیمار می‌شد که از آن جمله می‌توان به ورم دست اشاره کرد درحالی که خوشبختانه با ترویج روش های غربالگری و مراجعه به موقع بیماران این امکان وجود دارد که غدد لنفاوی کمتری برداشته شود و در نتیجه عوارض کمتری هم باعث نگرانی بیمار شود.
عضو مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه داد: امروزه برای به حداقل رساندن اسیب زیر بغل، در مواردی که بر اساس معاینه بالینی و سونوگرافی غدد لنفاوی درگیر نباشند می‌توان از روش علامت گذاری غده لنفاوی با ماده رادیواکتیو در حین عمل استفاده کرد.
وی افزود: این تکنیک که با شیوه‌های روز دنیای پزشکی همسو است و جراحان مطرح دنیا نیز از این شیوه برای کم کردن عوارض جراحی استفاده می‌کنند و روش استاندارد جراحی زیر بغل محسوب می‌شود. 
طباطباییان در تشریح این شیوه جدید جراحی گفت: در این روش تنها یک تا سه غده لنفاوی با حداقل برش تخلیه می شود و عوارض مربوط به این بخش از جراحی به کمترین حد خود می رسد به همین دلیل بیماران نباید نگران عوارض بعد از جراحی باشند.
وی یکی دیگر از شیوه های مدرن جراحی سرطان پستان در ایران را بازسازی عضو آسیب دیده دانست و افزود: بازسازی سینه در افرادی که امکان حفظ سینه را ندارند به‌صورت اولیه و یا تاخیری انجام می شود در روش اولیه؛ همزمان با تخلیه کامل نسج پستان از نسج خود بدن و یا از پروتزهای مخصوص بازسازی پستان برای حفظ شکل سینه استفاده می شود.
عضو مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان خاطرنشان کرد: در روش تاخیری، افرادی که قبلا توسط جراحان دیگر نسج پستان کاملا برداشته شده و یا بنا به عللی بیمار در مرحله اولیه امادگی بازسازی را ندارد با فاصله چندماه پس از پایان مراحل درمان می‌توانند عضو آسیب دیده خود را بازسازی کند.
این متخصص جراح سینه تاکید کرد: روش تزریق چربی در بازسازی اولیه و تاخیری به عنوان مکمل تکنیک جراحی برای بهبود ظاهر سینه بکار می‌رود که خوشبختانه در این حوزه پزشکان و جراحان متعددی در کشور می توانند این روند درمانی را برای بیمار انجام دهند.
طباطباییان خاطرنشان کرد: جراحی سرطان پستان در ایران همزمان با علم روز دنیا درحال بروز رسانی و پیشرفت است به طوری که نه تنها بیماران داخلی از این امکانات استفاده می‌کنند بلکه شاهد حضور بیماران خارجی برای طی کردن مراحل درمان در ایران هستیم.
منبع: فارس برچسب ها: سرطان سینه ، جراحی سرطان سینه ، غدد لنفاوی

منبع: ناطقان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۲۳۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان

  محمد کاظم مومنی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: شکاف لب و کام، یکی از شایعترین نقص مادرزادی در نواحی صورت و جمجمه در نوزادان محسوب می شود که باتوجه به پیچیدگی درمان بیماران مبتلا و انجام فرآیند عمل توسط تعداد متخصصین رشته های گوناگون،  امکان درمان این بیماران در تمام مراکز درمانی وجود ندارد و بر همین اساس فاز اول مرکز متمرکز جراحی های شکاف کام و لب در زاهدان راه اندازی شد
 
وی ادامه داد: درمان این اختلال بر اساس یک برنامه درمانی و مراقبتی متناسب با شرایط کودک ممکن است در چند ماهگی و یا در چند سالگی آغاز و تا سنین جوانی ادامه یابد.
 
  مومنی عنوان کرد: خانواده این کودکان به محض مشاهده و تشخیص این ناهنجاری باید به بیمارستان الزهرا (س) زاهدان مراجعه کنند تا کودکان درمان های فوق تخصصی را دریافت کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • تروما چهارمین علت مرگ در دنیا
  • ستاره حریف والیبال ایران VNL را از دست داد
  • دست رد امارات بر سینه پنتاگون/ چراغ سبز دوحه به استقرار جنگنده‌ها
  • کمک فوری / نگذاریم این کودک بیمار بمیرد
  • چرا در استقلال کودتا به پا شد؟ / دست رد به سینه پرسپولیس!
  • کاشت مو بدون جراحی با خواب طبیعی
  • واکنش زهره حمیدی به ویدئوی منتشر شده از او روی تخت بیمارستان | برای ۳ ماه قبل است، به سرطان مبتلا شده‌ام اما ...
  • معلم فداکاری که تصویرش در شبکه های مجازی منتشر شد | دوست ندارم بچه‌ها یک لحظه هم به مهاجرت فکر کنند!
  • انجام عمل جراحی تعبیه کاتتر صفاقی به روش لاپاراسکوپی در سنندج
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان