Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ ابراهیم ملاشاهی، گفت: در پی تحقیقات نامحسوس پلیسی مبنی بر اینکه که عده‌ای از افراد سودجو در یکی از ادارات، مبادرت به جعل اوراق دولتی و صدور مجوز اخذ وام کم بهره با سوء استفاده از اوراق جعلی به افراد غیر مجاز در شهرستان زاهدان می‌کنند، موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی استان قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کارآگاهان پلیس پس از تحقیقات گسترده در خصوص موضوع این پرونده، دریافتند صدور این مجوز‌های جعلی توسط ۴ نفر از کارمندان یک اداره به صورت ماهرانه انجام شده است.

سرهنگ ملاشاهی در ادامه تصریح کرد: کاراگاهان پلیس پس از شناسایی متهمان و نحوه صدور مجوز‌ها توسط این افراد با هماهنگی مراجع قضائی ۴ نفر از عوامل اصلی این پرونده را در عملیاتی غافلگیرانه دستگیر کردند.

رئیس پلیس آگاهی استان سیستان و بلوچستان در پایان با اشاره به اینکه از این کلاهبرداران تعداد ۲۰ فقره مجوز جعلی دریافت وام کم بهره به ارزش یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال کشف شد، خاطر نشان کرد: متهمان پس از روبه رو شدن با ادله و مستندات پلیس به بزه انتسابی خوذ اعتراف و پس از تشکیل پرونده مقدماتی به منظور سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شدند.

 

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۲۵۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار پلیس فتا در مورد پیامک‌های جعلی کالا برگ و یارانه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، سرهنگ سید مهدی عمران فر افزود: اخیرا در مواردی مشاهده شده که مجرمان سایبری با طراحی یک متن به شکل خبر و اطلاع‌رسانی، نحوه دریافت کالابرگ و معیشتی را به صورت پیامک برای شهروندان ارسال و کاربران را برای وارد شدن به این لینک برای کسب اطلاعات و جزئیات بیشتر هدایت می‌کنند غافل از اینکه لینک مذکور آلوده به بدافزار بوده و برای کاربران مشکلاتی را ایجاد می‌کند. وی افزود: شهروندان پیامک‌های جعلی با عناوین مشابه میزان یارانه معیشتی، ثبت نام و دریافت کالابرگ الکترونیک را نادیده بگیرید و هرگز به لینک‌های آنها کلیک نکنند و در صورت دریافت پیامک حاوی لینک کالابرگ الکترونیکی و یا بسته معیشتی از طرف دوستان و افراد مورد اعتماد شما نشان دهنده هک شدن و آلوده بودن تلفن همراه آنها به بدافزار بوده و دلیلی بر اصالت و تایید پیامک و لینک نمی‌باشد. سرهنگ عمران فر تصریح کرد: اکثر مالباختگان پیامک و لینک جعلی یارانه معیشتی و کالابرگ الکترونیکی را از دوستان و افراد سرشناسی دریافت کرده اند که مورد اطمینان و دارای اعتبار اجتماعی بالایی بوده اند؛ لذا از باز کردن پیامک‌های دارای لینک و یا وارد کردن اطلاعات بانکی و هویتی در صفحاتی و سایت‌هایی که بر روی تلفن همراه شما باز می‌شود جدا خودداری نمایید. رئیس پلیس فتا استان کهگیلویه و بویراحمد از شهروندان خواست: هشدار‌های پلیس فتا را جدی گرفته و در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی یا پیام رسان‌های موبایلی مراتب را از طریق نشانی پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir بخش ارتباطات مردمی و از طریق مرکز فوریت‌های سایبری به شماره تلفن شماره ۰۹۶۳۸۰ مطرح کنند.

دیگر خبرها

  • صدور حکم قطعی محکومان پرونده کثیرالشاکی پروژه الماس مال
  • هشدار پلیس فتا در مورد پیامک‌های جعلی کالا برگ و یارانه
  • دستگیری سارقان سیم و کابل‌های برق در مراغه
  • هشدار پلیس درباره پیامک‌های جعلی یارانه معیشتی و کالابرگ
  • دستگیری متهمان سایبری کنکور
  • دستگیری متهمان سایبری کنکور/ دریافت بالغ بر ۱۰۰ هزار «تتر» از داوطلبان
  • دستگیری متهمان سایبری کنکور/ دریافت بالغ بر ۱۰۰ هزار تتر رمز ارز از داوطلبان
  • کلاه‌برداری مجرمان سایبری با ارسال پیام با مضمون دریافت کالابرگ
  • دستگیری سارق زورگیر در تبریز
  • استرداد ۸۶۰ میلیون ریال به حساب مالباختگان در نیکشهر