Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی روز چهارشنبه در حرم ملکوتی امام خمینی(ره) و در جمع خبرنگاران با بیان اینکه "بازگشت به عقب از محالات است ، مردم آن روزهای سیاه و تاریک را پشت سر گذاشته اند و هیچ کس از نور به ظلمت گذشته برنمی‌گردد"، گفت: امام به ما آموخت که بقاء و ادامه و سرزندگی حکومت با نظر و رأی مردم است و این مردم هستند که حاکمیت ملی و استقلال و آزادی را به دست آورده اند و حفظ خواهند کرد و جمهوری اسلامی ایران را برای همیشه پاس می‌دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه در این سرزمین سه اصل " اسلام ، ملت ایران و کشور ایران " برای ما اساس است، اظهارداشت: همه چیز باید حول این سه محور در چرخش باشد. تا زمانی که اسلام هست و مردم عاشق فرهنگ اسلام‌اند و به ایرانشان عشق می‌ورزند و وحدت ملی را پاس می‌دارند، هیچ قدرت و ابرقدرتی نمی‌تواند مسیر این ملت را عوض کند.

دکتر روحانی راه اصلی مردمسالاری را انتخابات دانست و گفت: مردم از طریق انتخابات و پای صندوق آراء نظر خود را اعلام می‌کنند. جمهوری اسلامی که دوازده انتخابات ریاست جمهوری، 10 انتخابات مجلس شورای اسلامی، 5 انتخابات مجلس خبرگان رهبری، 5 انتخابات شوراها و چندین همه پرسی را پشت سر گذاشته است، به خوبی می‌داند سرنوشتش با قواعد مردم‌سالاری، پای صندوق آراء تعیین خواهد شد.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه "البته این بدان معنا نیست که مردم‌سالاری صرفاً انتخابات است و بس"، خاطرنشان کرد: در کنار انتخابات، حضور ، مشارکت دائمی و تعاون و یاری مردم به یکدیگر و همچنین نقد و اعتراض حق مردم است و هیچ کس نمی‌تواند، ملت بزرگ ایران را از بیان اظهار نظر و نقد و انتقاد و حتی اعتراض باز دارد.

دکتر روحانی با بیان اینکه گوش همه مسئولین کشور باید در برابر مطالبات و خواست مردم، گوش شنوایی باشد، اظهارداشت: رژیم گذشته‌ای که فکر می‌کرد سلطنتش مادام‌العمر و حکومت سلطنتی ابدی دارد به این دلیل همه چیز را از دست داد که صدای نقد و نصیحت مردم و صدای مصلحان ، ناصحان ، علما و بزرگان و فرهیختگان را نشنید.

رئیس جمهور افزود: رژیم گذشته صدای اعتراض مردم را هم نشنید و فقط یک صدا شنید و آن انقلاب مردم بود. برای حکومتی که فقط می‌خواهد صدای انقلاب را بشنود، بسیار دیر است . حکومت‌ها باید صدای نصیحت، خواست ، مطالبه ، انتقاد و اعتراض مردم را به خوبی بشنوند.

دکتر روحانی تصریح کرد: ما در کنار این مقبره منور و در کنار این مرد بزرگی هستیم که در اینجا آرامیده است، او به ما جرأت ایستادگی ، نقد و انتقاد یاد داد و به ما آموخت تا در برابر استکبار و مستکبرین با قدرت بایستیم. او به ما یاد داد که صندوق آراء را نباید رها کنیم، او به ما یاد داد که به فکر محرومان و مستضعفان جامعه باشیم و اخلاق، معنویت و دین را از یاد نبریم.

رئیس جمهور گفت: او به ما یاد داد که در برابر متجاوزین بایستیم و نگذاریم هرگز استبداد و استعمار به این سرزمین برگردد. دولت در کنار مردم برای اجرای خواست مردم، بیش از همیشه آماده است تا مجری نظرات مردم برای پیشرفت کشور عزیز ایران باشد. ما بار دیگر در کنار حرم مطهر امام با امام پیمان می‌بندیم راه، آرمان او را رها نکنیم.

دکتر روحانی افزود: ما به امام عزیز و به همه عزیزانی که به خاک خفته‌اند، به آیت‌الله هاشمی رفسنجانی به مرحوم حاج سید احمدآقای خمینی و به همه عزیزانی که در این دیار دم فرو بستند و جسم‌شان به زیر خاک رفته است و روح‌شان به آسمان‌ها پرواز کرده است و به همه شهیدان‌ و ملت‌مان متعهد هستیم که راه انقلاب اسلامی را ادامه دهیم.

رئیس جمهور تاکید کرد که ملت ما در 22 بهمن امسال بار دیگر نشان خواهد داد که چگونه به انقلاب، نظام و رهبری‌اش وفادار خواهد بود. ما این ایام مبارک را به ملت بزرگ ایران، به رهبر معظم انقلاب اسلامی به یادگار امام حضرت حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسن خمینی و به همه خدمتگزاران این مرز و بوم تبریک می‌گوییم و از خداوند می‌خواهیم که پاسدار راه امام و راه شهیدان‌مان باشیم.

دکتر روحانی در ابتدای سخنان خود نیز با تسلیت ایام فاطمیه گفت: چهل سال پیش در چنین روزهایی یعنی یازدهم و دوازدهم بهمن 56، هیچ‌کس فکر نمی‌کرد که با یک نهضت و انقلاب دینی و مردمی، رژیمی تا دندان مسلح را می‌توان سرنگون کرد و مردم می‌توانند بر سرنوشت خود مسلط شوند.

رئیس جمهور افزود: آن روزهایی که در تهران جام را به جام اربابان می‌زدند و به احساسات ، عواطف و فرهنگ دینی و ملی مردم احترام نمی‌گذاشتند و ایران تحت حاکمیت خود را جزیره ثبات می‌نامیدند، هرگز فکر نمی‌کردند که در یک سال بعد در چنین روزهایی آن یار سفر کرده و محبوب مردم بعد از سال‌ها تبعید در ترکیه ، عراق و فرانسه به کشور باز می‌گردد و طی 10 روز با قیام ، مجاهدت و فداکاری مردم، آن نظام ظالمانه را سرنگون می سازد.

دکتر روحانی با بیان اینکه "امام به خوبی آن رژیم و ابعاد سیاسی آن جامعه را می شناخت" ، اظهارداشت: امام می‌دانست آن کسی که بنا بود پادشاه مشروطه باشد به حاکمیتی تبدیل شده بودکه همه قدرت را خود به تنهایی در دست گرفته بود و رقیبان و حریفان را با انواع توطئه‌ها از پیش پای رژیم استبدادی خود برداشته بود.

رئیس جمهور افزود: امام به خوبی آن رژیم را می‌شناخت که یک نفر بود و فکر می‌کرد بجای همه ملت باید فکر کند و بجای همه ملت باید فرمان دهد و همه آنهایی که به عنوان مقامات عالی‌رتبه کشوری و لشکری بودند ، جز نوکری، جان‌نثاری و مطیع اوامر شاهانه ، سخن دیگری نداشتند.

دکتر روحانی گفت: امام می‌خواست به دست و قیام مردم، یک حکومت مردم‌سالار در پناه اسلامیت را در این سرزمین مستقر کند و آنچه امام برای ما به یادگار آورد می‌توان اساس آن را جمهوریت و اسلامیت دانست و ملت بزرگ ما هرگز از این دو اصل برنخواهد گشت.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسن خمینی تولیت آستان مطهر امام راحل نیز در این مراسم در سخنانی با بیان اینکه پایه‌های مستحکم نظام جمهوری اسلامی ایران بر نقاط بسیار قدرتمند و توانایی بنا شده که ناشی از روح دینداری، استقلال‌طلبی، آزادیخواهی و نگاه به آینده است، گفت: امروز بیش از هر زمان دیگر نیاز داریم تا شرایط قبل از انقلاب را برای خود و فرزندانمان بازگو کرده و به توانایی‌ها و پیشرفت‌هایی که انقلاب داشته ببالیم و بدون اغماض، ضعف‌های خود را شناخته و برای عبور از آنها تلاش کنیم و رسیدن به این مقصود جز با دمیدن در روح امید جامعه ممکن نیست.

وی با اشاره به اینکه امروز دشمنان بیش از هر چیز امید مردم را هدف گرفته‌اند، گفت: در این شرایط پمپاژ ناامیدی از سوی برخی از دوستان نتیجه‌ای جز شادی دشمنان در بر نخواهد داشت.

یادگار امام راحل با بیان اینکه امروز دشمنان، اعتماد مردم به توانایی ملی را هدف قرار داده‌اند، گفت: یکی از بزرگترین شعارها و آرمان‌هایی که امام به ما آموخت این بود که می‌توانیم با توانایی، فکر و دانش ایرانی از مشکلات عبور کنیم.

حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی اظهار داشت: مطمئناً آینده درخشانی پیش روی ملت ایران قرار دارد که در سایه اعتماد متقابل مردم و مسئولین و امید به آینده امکان تحقق می یابد.

 

منبع: آخرین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت akharinnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آخرین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۲۵۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاه‌های ایران

پایگاه رتبه بندی تایمز فهرست دانشگاه‌های برتر آسیا را در سال ۲۰۲۴ میلادی منتشر کرد که در این رتبه بندی ۷۵ دانشگاه از جمهوری اسلامی ایران در میان بیش از ۷۰۰ دانشگاه برتر آسیا قرار گرفتند که دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در فهرست برترین‌های دانشگاه‌های آسیا در این رتبه‌بندی و رتبه ۱۵ در دانشگاه‌های ایران قرار دارد.

پایگاه رتبه بندی تایمز یکی از معتبرترین نظام‌های رتبه بندی در سطح بین المللی است که در ۲۰۱۳ میلادی برای اولین بار رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی را در کنار رتبه بندی‌های بین المللی خود انجام داد. روش شناسی این رتبه بندی همانند روش شناسی رتبه بندی جهانی دانشگاه‌ها است که از ۱۸ شاخص در قالب آموزش، تحقیق، انتقال دانش و چشم انداز بین المللی بهره جسته است. اما این شاخص‌ها برای منعکس‌کردن ویژگی‌های مؤسسات آسیایی مجدد تنظیم شده‌اند. رتبه بندی سال ۲۰۲۴ شامل ۷۳۹ دانشگاه از ۳۱ منطقه است.

دانشگاه صنعتی شریف با رتبه ۵۶ در رتبه اول دانشگاه‌های ایرانی قرار گرفته است. تعداد دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز از تعداد ۲۹ دانشگاه در سال ۲۰۱۹، به ۷۵ دانشگاه در سال ۲۰۲۴ رسیده است که رشد خوبی را نشان می‌دهد.

دانشگاه توکیو، که برترین مؤسسه ژاپن است، از رتبه هشتم به پنجم رسیده است که بالاترین جایگاه آن از سال ۲۰۱۵ است. در همین حال، مؤسسه برتر کره جنوبی، دانشگاه ملی سئول، از ۱۰ دانشگاه برتر فاصله گرفته و سه پله سقوط کرده و در رده چهاردهم قرار دارد. ژاپن با ۱۱۹ دانشگاه، پرتعدادترین دانشگاه‌ها را در این رتبه بندی دارد و پس از آن هند با ۹۱ موسسه در رتبه بعدی قرار دارد. از سال گذشته در مجموع ۹۸ دانشگاه به این رتبه بندی پیوسته اند. این افزایش در کشور‌های هند، ترکیه، ایران و پاکستان قابل مشاهده است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • امروزه ریشه های شجره طیبه انقلاب اسلامی ایران مستحکم تر شده است
  • روش تربیتی امام خمینی(ره) و نقطه اوج حکومت مهدوی
  • تجدید میثاق مسوولان حج و زیارت با آرمان‌های امام خمینی (ره)
  • تجدید میثاق مسئولان حوزه حج و زیارت با آرمان‌های امام خمینی (قدس سره)
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاه‌های ایران
  • فیلم| انتقاد تند سناتور آمریکایی از سیاست آمریکا در قبال جنایات در غزه؛ وقت آن رسیده به صدای مردم آمریکا گوش دهیم!
  • اسد: در کمک به مقاومت تردید نخواهیم کرد
  • هم‌اینک دنیا فلسطین را به عنوان یک کشور مستقل دارای حقوق‌ بین‌الملل به رسمیت می‌شناسد
  • تشییع و خاکسپاری ۲ شهید گمنام در استان کرمان
  • «سیزیف» به مردم ایران چه می آموزد؟ / ورود ایرانیان به دالان باریک آزادی / مهمترین پروژه توسعه ایران توانمندسازی جامعه