Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ دکتر عبدالرضا روئین تن در دومین همایش جراحی پلاستیک افزود: این همایش دوروزه (۱۱ و ۱۲ بهمن) در تالار امام بیمارستان امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد و جامعه هدف در این کنگره متخصصین پوست و جراحان پلاستیک است.

وی با اشاره به اینکه لیزر یک فناوری جدید بوده که امکان سوء استفاده از آن نیز وجود دارد، گفت: نخستین افرادی که در این مورد از آن‌ها توسط مردم سوال می‌شود و در واقع مردم در این زمینه مشکلات خود را مطرح می‌کنند در حوزه جراحی پلاستیک است بنابراین بر همین اساس این همایش با موضوع لیزر برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فوق تخصص جراحی پلاستیک افزود: همکاران و استادان برجسته در همایش جراحی پلاستیک، درباره آخرین دستاورد‌های علمی در حوزه لیزر، بهره‌مندی از آن در جوان سازی صورت و مطالب علمی جدید بحث و گفتگو می کنند.

دبیر علمی همایش جراحی پلاستیک با تاکید بر اینکه لیزر یک مکمل درمانی است و در واقع نقش درمانی صد در صدی برای بیماران ندارد، گفت: لیزر درمان نهایی هر مشکلی نیست، ولی در بهبود بیمار می‌تواند نقش موثری داشته باشد و از جمله روش‌های استفاده از آن برای عمل‌های زیبایی بوده و برای بهبود جای زخم و آثار تروما‌های به جا مانده نیز استفاده می‌شود.

رویین‌تن افزود: همچنین استفاده از لیزر روش درمانی قطعی برای جوش صورت نیست، ولی می‌تواند برای لایه برداری موثر باشد بنابراین افراد باید مراقب باشند که در این زمینه‌ها مورد سوء استفاده و کلاهبرداری قرار نگیرند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: جراحان پلاستیک و متخصصان پوست در صورت گذراندن دوره‌های آموزشی می‌توانند در این زمینه منبعی برای مراجعه مردم باشند و اقدامات لازم برای آن‌ها را در حوزه‌های مختلف همچون جوان سازی صورت و بهبود زخم‌های دیابتی انجام دهند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۲۸۰۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراخوان هفدهمین جشنواره موسیقی جوان منتشر شد

هفدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان در چهار بخش اصلی؛ «موسیقی دستگاهی ایران»، «موسیقی نواحی»، «موسیقی کلاسیک» و «آهنگسازی» و یک بخش ویژه؛ «شناخت و حفظ ردیف» با مشارکت گسترده استادان برجسته موسیقی کشور توسط انجمن موسیقی ایران، با حمایت دفتر موسیقی معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار خواهد شد.

این جشنواره برای سه گروه سنی «الف»؛ ۱۵ تا ۱۸ سال؛ متولدین سال‌های ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۷، «ب»؛ ۱۹ تا ۲۳ سال؛ متولدین سال‌های ۱۳۷۹ تا ۱۳۸۳ و «ج»؛ ۲۴ تا ۲۹ سال؛ متولدین سال‌های ۱۳۷۳ تا ۱۳۷۸ طراحی شده است. متقاضیانی که سن آنها از ۱۵ سال کمتر است، در صورت آمادگی و تمایل، می‌توانند آثار خود را برای بررسی در گروه «الف» ارسال کنند.

برای شرکت در جشنواره ارسال اجرای رپرتوار مشخص شده برای هر بخش به صورت ضبط ویدئویی و در موعد مقرر (از یکم تا ۲۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳) از طریق سامانه «بامک» به دبیرخانه جشنواره ملاک قرار می‌گیرد.

پس از بررسی و ارزیابی آثار ارسالی، توسط هیات‌های داوران، در صورت لزوم، از پذیرفته‌شدگان برای شرکت در مرحله نهایی دعوت به عمل خواهد آمد. بخش موسیقی نواحی ایران، آهنگسازی، پیانو (ایرانی) و ویولن (ایرانی) با تعیین رپرتوار‌های تفکیکی به صورت تک‌مرحله‌ای و بخش موسیقی کلاسیک و دستگاهی به صورت دو مرحله‌ای برگزار می‌شود.

براساس این گزارش، در دوره شانزدهم بنا به تقاضا‌های مکرر استادان و شرکت‌کنندگان در جشنواره ملی موسیقی جوان، ویولن و پیانو ایرانی به مجموعه ساز‌ها اضافه شد. در جشنواره هفدهم نیز ساز ریکوردر به دلیل گستره نوازندگان و ورود این ساز به سیستم‌های آموزشی اضافه شد.

علاقمندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر درباره هفدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان و متن کامل فراخوان (فایل پی‌دی‌اف) به سایت انجمن موسیقی ایران و سایت جشنواره ملی موسیقی جوان مراجعه کنند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری موسیقی و هنرهای تجسمی

دیگر خبرها

  • نجات جان ۲ جوان با انجام عمل جراحی مغز در بیمارستان رازی سراوان
  • نجات جان ۲ جوان در بیمارستان رازی سراوان
  • نجات جان ۲ جوان با جراحی شگفت‌آور در بیمارستان سراوان
  • فراخوان هفدهمین جشنواره موسیقی جوان منتشر شد
  • دومینوی تحولات خانواده در جهان؛ تمایزات نسلی و مسئله حجاب یک چالش جهانی و تاریخی
  •  توانمند سازی بیش از ۵ هزار مددجوی کمیته امداد خراسان رضوی
  • هزینه ۲۲۰ میلیارد تومانی حمل‌ونقل برای بهبود عبور و مرور در نوروز ۱۴۰۳ اصفهان
  • از حکم لغو تحریم دانشگاه شریف تا ورود غول‌های رسانه‌ای به دشمنی‌های علمی
  • لزوم تدوین سند هوش مصنوعی در کشور
  • انجام ۳۶۰۰۰ عمل جراحی در سال گذشته/ یک میلیون نفر در مراکز درمانی بستری شده‌اند