Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بدهی سازمان های بیمه پایه به وزارت بهداشت و بیمارستان های دولتی از مرز 15 هزار میلیارد تومان گذشته است و این مساله باعث شده، برخی عمل های جراحی به تعویق بیفتد.


16153.jpg

به گزارش شریان نیوز،قاسم جان بابایی: سازمان های بیمه گر از حدود یکسال پیش بدهی دارند و پرداختی های آنها به وزارت بهداشت به تعویق افتاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تأخیر بیمه بیش از همه بیمارستان ها را در تهیه ملزومات پزشکی و دارو دچار مشکل کرده است البته هنوز اجازه نداده ایم مشکل جدی در خدمت رسانی به مردم اتفاق بیفتد اما اگر این تاخیرها ادامه پیدا کند، حتما تبعاتی خواهد داشت.
سازمان تأمین اجتماعی و سازمان بیمه سلامت، دو سازمان اصلی بیمه گر پایه در کشور هستند. اعلام بدهی بیش از 15 هزار میلیارد تومانی بیمه ها به وزارت بهداشت در حالی است که روز دوشنبه، ایرج حریرچی، سخنگوی وزارت بهداشت از بدهی حدود شش هزار میلیارد تومانی سازمان تأمین اجتماعی به وزارت بهداشت سخن گفته بود، بنابراین بخش عمده بقیه این بدهی متعلق به سازمان بیمه سلامت است.
معاون درمان وزیر بهداشت ادامه داد: اولین مساله ای که در صورت ادامه تاخیر بیمه ها در پرداخت بدهی بیمارستان ها به وجود می آید این است که تأمین ملزومات پزشکی در بیمارستان ها دچار مشکل می شود و بعد از آن، تأخیر در پرداخت مطالبات پرسنلی است که این مسئله می تواند اعتراض ها و حتی اعتصاب برخی پزشکان و کادر درمانی را در پی داشته باشد.
معاون وزیر بهداشت گفت: واقعیت این است که پزشکان و کادر بیمارستانی در نهایت کارشان را انجام می دهند اما اگر بازار ملزومات پزشکی و دارویی به بیمارستان جنس ندهد، کادر بیمارستانی نمی توانند کار بیماران را به موقع انجام دهند.
وی افزود: عمل جراحی در بیمارستان نیازمند وسایل پزشکی مثل پیس میکر، استنت و تجهیزات کاشتنی در بدن از جمله لوازم ارتوپدی است، در مورد این لوازم، بازار در صورتی به بیمارستان جنس می دهد که پول آن را به موقع دریافت کند و اگر مسئول بیمارستان نتواند به موقع پول فروشنده تجهیزات را پرداخت کند، بازار به بیمارستان جنس و لوازم نمی دهد.
 جان بابایی  درباره تبعات تأخیر بیمه ها گفت: کمبودهای به وجود آمده قطعا باعث شده یکسری عمل های جراحی غیر اورژانسی در بیمارستان ها به علت نبود لوازم مورد نیاز عقب بیفتد به هر حال تعویض مفصل زانو یا لنز چشمی وسیله می خواهد.
وی افزود: بیمارستان ها ملزومات پزشکی خود را اعلام می کنند و اگر نتوانیم این لوازم را به موقع تهیه کنیم جراحی به تعویق می افتد نه اینکه متوقف می شوند اما ممکن است چند روز با تاخیر انجام شود.
معاون وزیر بهداشت گفت: افرادی که به بیمارستان های دولتی مراجعه می کنند، کسانی هستند که توان رفتن به بیمارستان های خصوصی را ندارند و چه بخواهیم و چه نخواهیم به بیمارستان دولتی می آیند، چه خدمات به موقع باشد و چه با تاخیر انجام شود در هر شرایطی به بیمارستان دولتی می آیند.

*کارمندان توان رفتن به بیمارستان خصوصی را ندارند
جان بابایی افزود: اختلاف هزینه بیمارستانی بین بیمارستان های دولتی و خصوصی خیلی زیاد است و به همین علت بسیاری از مردم به خصوص کارمندان دولت که حقوق بین دو تا سه میلیون تومان دارند توان رفتن به بیمارستان خصوصی را ندارند.
وی اضافه کرد: البته در مورد خدمات اورژانسی که جان بیمار در خطر باشد، قضیه فرق می کند و یک کارمند یا کارگر حاضر است همه دارایی خود را بفروشد تا جان عزیزش را نجات دهد.
جان بابایی گفت: مشکل اصلی که تاخیر بیمه ها به وجود آورده، در تهیه ملزومات پزشکی است چون در مورد دارو سعی کرده ایم به هر صورت جعبه داروی بخش های بیمارستانی را در مورد داروهای ضروری تأمین کنیم و در مورد این داروها ذخیره داشته باشیم ولی در مورد تأمین ملزومات پزشکی به خصوص برای عمل های جراحی غیر اورژانسی داستان کاملا متفاوت است.

منبع:ایرنا

دسته بندیاجتماعي برچسب هاوزارت بهداشتدرمانبیمارستانبیمه مطالب مرتبط دفترچه رایگان بیمه سلامت ایرانیان ۲۴۰ هزار تومانی شد!
نصف شدن بودجه پزشک خانواده در سال97

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۲۸۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان رایگان کودک مشروط بر داشتن بیمه پایه

رئیس اداره اقتصاد درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: براساس دستوالعمل ارائه خدمات ارائه خدمات رایگان به کودکان زیر هفت سال و ابلاغیه وزارت بهداشت در اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت همه خدمات بستری و سرپایی کودکان زیر هفت سال در مراکز دولتی دانشگاهی و بیمارستان‌های دولتی موظف به ارائه کلیه خدمات بستری رایگان هستند.

دکتر طباطبایی افزود: وزیر بهداشت اسفند سال گذشته از خدمات درمانی رایگان برای کودکان زیر هفت سال خبرداد که این طرح در استان از اول اردیبهشت به طور کام در حال اجرا است.

او گفت: در اجرای این طرح بیمارستان‌های دولتی موظفند این خدمات را ارائه دهند و هیچ گونه دریافتی از از بیماران زیر هفت سال نداشته باشند.

به گفته طباطبایی دارندگان بیمه پایه مشمول این طرح هستند و چنانچه بیماری فاقد بیمه پایه باشد، می‌تواند با مراجعه به سازمان بیمه سلامت برای بیمه خود اقدام کند و از مزایای این طرح بهره‌مند شود.

والدین کودکان زیر هفت در صورت مشاهده تخلف در روند اجرای این طرح می‌توانند از طریق تماس با سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت موضوع را در میان بگذارند. 

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • استقرار ۱۲ تیم امدادی در مسیر تردد زائران بازی‌دراز
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • درمان رایگان کودک مشروط بر داشتن بیمه پایه
  • درمان رایگان کودک با داشتن بیمه پایه
  • خدمات درمانی رایگان برای کودکان؛ نمایش یا واقعی؟
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی؛ مهاجرت پرستاران به بخش خصوصی
  • فاجعه پنهان نظام پزشکی؛ کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند
  • مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی
  • کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند