Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@13:21:18 GMT

۸ طرح معدنی و صنعتی در استان سمنان افتتاح می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۹۲۹۰۴۴

۸ طرح معدنی و صنعتی در استان سمنان افتتاح می‌شود

سمنان - رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان سمنان از افتتاح هشت طرح صنعتی و معدنی استان در دهه فجر امسال خبر داد و گفت: برای این طرح‌ها ۳۲۰ میلیارد تومان اعتبار صرف شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، بهروز اسودی در نشست خبری به مناسبت دهه فجر که صبح چهارشنبه به میزبانی صنعت، معدن و تجارت استان سمنان برگزار شد، ضمن تأکید بر افتتاح هشت طرح معدنی و صنعتی بااعتبار ۳۲۰ میلیارد تومان، تأکید کرد: ۹۵۰ نفر مجموع اشتغال‌زایی این طرح‌ها در سطح استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به سرمایه‌گذاری و اشتغال‌زایی بالای این طرح‌ها تصریح کرد: با راه‌اندازی و افتتاح این تعداد طرح در سطح استان سمنان، زمینه اشتغال حدود ۹۵۰ نفر در استان فراهم خواهد شد.

افتتاح فاز دوم کارخانه فولاد شاهرود

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان بابیان اینکه سهم صنعت از طرح‌های قابل بهره‌برداری دهه فجر استان سمنان، چهار طرح است، گفت: یکی از مهم‌ترین طرح‌های قابل‌افتتاح در دهه فجر، واحد تولید فیبر خام از تراشه چوب است که با سرمایه‌گذاری ۷۲میلیارد و ۳۱۰ میلیون تومان و با ظرفیت تولید سالانه ۹۶هزار مترمکعب فیبر در سمنان به بهره‌برداری خواهد رسید این واحد همچنین ۳۱۰نفر اشتغال‌زایی را به همراه دارد که از آن می‌توان به یکی از بزرگ‌ترین طرح‌های صنعتی و تولیدی استان نام برد.

اسودی کارخانه فولاد شاهرود را دیگر طرح مهم قابل‌افتتاح در ایام‌الله دهه فجر دانست و تأکید کرد: این کارخانه با ۱۶۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری و ۲۴۰ نفر اشتغال در فاز دوم مورد بهره‌برداری می‌رسد تا ظرفیت تولید بیلت فولاد ساده کربنی و آلیاژی این کارخانه در سال به ۳۰۰هزار تن برسد.

وی افزود: فاز نخست این طرح با حضور لاریجانی و وزیر صنعت، معدن و تجارت وقت دو سال پیش به بهره‌برداری رسید و امروز شاهد آماده شدن فاز بعدی آن خواهیم بود.

ایجاد ۲۰۰ شغل در گرمسار

رئیس صنعت، معدن و تجارت استان سمنان گفت: دیگر طرح قابل‌افتتاح طی ایام‌الله دهه فجر، یک واحد تولیدی در گرمسار با سرمایه‌گذاری ۴۴ میلیارد و ۸۱۰ میلیون تومان است که با بهره‌برداری از آن علاوه بر تولید سالانه ۱۷۰هزار تن سولفات پتاسیم شاهد اشتغال‌زایی برای ۲۰۰ نفر نیز خواهیم بود.

اسودی افزود: چهارمین طرح مهم صنعتی را واحد تولید مینی‌بوس در سمنان با ظرفیت سالانه سه هزار خودرو، سرمایه‌گذاری ۱۰میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان و اشتغال‌زایی ۷۰ نفر دانست و تأکید کرد: این واحد می‌تواند بخشی از نیاز انواع مینی‌بوس را در کشور تأمین کند.

وی بابیان اینکه قریب به یک هزار نفر با بهره‌برداری طرح‌های صنعتی و معدنی استان سمنان دارای شغل می‌شوند، تأکید کرد: تنها در چهار طرح صنعتی استان که ذکر شد شاهد اشتغال‌زایی بیش از ۸۰۰ نفر هستیم که این امر نشان از توانمندی بخش صنعت در ایجاد اشتغال و همچنین تحقق شعار سال دارد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۲۹۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرن بیست و یکم قرن گردشگری

صدای ایران/حميد سعادتی-بر اساس گزارش سازمان جهانی گردشگری، صنعت گردشگری در حال تبدیل شدن به بزرگترین و پرسودترین صنعت در سطح جهان است. در حال حاضر، 11٪ به تولید ناخالص داخلی (GDP)، 10٪ در اشتغال، 5٪ به صادرات، و 5٪به سرمایه گذاری جهانی کمک می کند.

رشد سریع صنعت گردشگری بسیاری از کارشناسان را بر آن داشته است تا قرن بیست و یکم را قرن گردشگری بدانند.

از منظر اقتصادی، گردشگری بین المللی درآمد قابل توجهی برای کشورها ایجاد می کند. توسعه گردشگری نقش مهمی در تشویق سرمایه گذاری زیرساختی، تامین درآمد دولت و ایجاد فرصت های شغلی مستقیم و غیرمستقیم در سراسر جهان ایفا می کند.

کشورهای پیشرفته و توسعه یافته اکنون اهمیت اقتصادی گردشگری را درک می کنند. آنها به دلیل هزینه های اولیه ای که گردشگران برای خدمات مصرفی انجام می دهند، آن را یک منبع مالی می دانند. در نهایت این امر به رشد و توسعه اقتصادی کمک می کند.

با این حال، برای کشورهای در حال توسعه، توسعه گردشگری می تواند چالش هایی مانند نرخ بالای بیکاری، محدودیت منابع ارزی و اتکای بیش از حد به یک بخش اقتصادی را نیز به همراه داشته باشد.

اهمیت گردشگری از نظر تولید و اشتغال همواره مورد تاکید بوده است. در سطح جهانی، گردشگری 70% صادرات و30%صادرات خدمات را به خود اختصاص داده است. علاوه بر این، 10٪ به تولید ناخالص داخلی جهان (GDP) کمک می کند.

توسعه گردشگری منجر به رشد اقتصادی و اشتغال در مناطق مقصد می شود. همانطور که گردشگران تقاضای نهایی خود را برای محصولات افزایش می دهند، هم بخش های مرتبط با گردشگری و هم بخش های غیر گردشگری تولید را گسترش می دهند. در نتیجه رشد اقتصادی رخ می دهد و تقاضا برای نیروی کار نیز افزایش می یابد. رشد اقتصادی ناشی از ایجاد اشتغال به کاهش فقر و بهبود توزیع درآمد در جوامع کمک می کند.

شایان ذکر است که از هر ده شغل در سراسر جهان، یک شغل مربوط به گردشگری است. توسعه گردشگری به طور قابل توجهی بر تنوع اقتصادی تأثیر می گذارد و به دستیابی به اهداف اقتصادی در کشورها کمک می کند.

به طور خلاصه، گردشگری یک صنعت بزرگ جهانی است که درآمد قابل توجهی را برای کشورها به ارمغان می آورد. به عنوان یک محرک اقتصادی حیاتی عمل می کند، تنوع در فعالیت های اقتصادی را تقویت می کند و بستر مناسبی را برای دستیابی به اهداف اقتصادی فراهم می کند.

دیگر خبرها

  • ۸۳ درصد اشتغال صنعتی در نیشابور مربوط به ۱۰ واحد بزرگ است
  • معرفی ۲۵۰ موقعیت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • بزرگترین واحد تولید اسپری در تویسرکان ایجاد می‌شود
  • مدرسه ملی روایت در سمنان افتتاح شد
  • مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان با حضور رئیس جمهور افتتاح خواهد شد 
  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود
  • ۸۰۰ پروژه عمرانی طی دو سال در ساری افتتاح شد
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • به نتیجه رسیدن حداقل ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صنعتی و معدنی در کرمانشاه
  • با افتتاح نیروگاه زباله‌سوز، معضل زباله ساری حل می‌شود