Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-06@22:42:07 GMT

تهران| وضعیت معادن شن و ماسه شهر قدس بحرانی است

تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۹۳۲۱۱۱

تهران| وضعیت معادن شن و ماسه شهر قدس بحرانی است

مدیرکل محیط‌زیست استان تهران گفت: معدن شن و ماسه در قدس دپوی زیادی دارد که وضعیت خوبی را نوید نمی‌دهد و به نوعی منطقه را با بحران روبه‌رو کرده است. ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۵ استانها تهران نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تهران، کیومرث کلانتری در نخستین جلسه شورای معادن استان تهران که با حضور محمدحسین مقیمی استاندار تهران و سایر اعضا در استانداری تهران برگزار شد با اشاره به ضرورت توجه به مسائل محیط‌ زیستی در حوزه معدن اظهار داشت: همه دستگاه‌ها باید تلاش کنیم تا محیط‌زیست و منابع طبیعی را حفظ کنیم و امانتدار خوبی برای نسل‌‌های آینده باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن اشاره به همکاری مطلوب محیط‌زیست و منابع طبیعی با بخش معدن بیان کرد: ما تاکنون همکاری خوبی با بخش معدن داشتیم، به معدن آبدره و بسیاری دیگر از معادن آن هم در مناطق حساس کشور مجوز دادیم.

دیدگاه محیط‌ زیست به معدن بهره‌برداری اصولی است

مدیرکل محیط‌زیست استان تهران افزود: معدن جزو ظرفیت کشور است و دیدگاه محیط‌زیست نسبت به معدن حفظ بدون بهره‌برداری نیست بلکه بهره‌برداری اصولی و پایدار مدنظر است که باید رعایت شود.

کلانتری با اشاره به اینکه بهره‌برداری حتماً در طبیعت تأثیر می‌گذارد گفت: مسئولیت اجتماعی ما باید این باشد که صرفاً به فکر منافع خود نباشیم ضابطه معدن باید رعایت شود چرا که اثرات زیادی به دنبال دارد.

وی با اشاره به وضعیت بحرانی معدن شن و ماسه شهرستان قدس تأکید کرد: معدن شن و ماسه در قدس دپوی زیادی دارد که وضعیت خوبی را نوید نمی‌دهد و به نوعی منطقه را با بحران روبه‌رو کرده است.

مدیرکل محیط‌ زیست استان تهران خاطرنشان کرد: خواهش ما این است که بخش صنایع و معادن به این موضوعات توجه کنند و مسائل محیط‌زیستی را در طرح‌های خود لحاظ کنند و برخورد جدی با متخلفان داشته باشند.

کلانتری در پایان ضمن اشاره به لزوم توجه به ظرفیت محیط‌زیست بیان کرد: صنعت، معدن و تجارت به محیط‌زیست کمک کنند و رعایت ظرفیت قابل تحمل محیط‌زیست را لحاظ کنند.

انتهای پیام/ح

R7840/P1357/S6,60/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۳۲۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پارکینگ طبقاتی خیابان امام خمینی (ره) تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد

مدیرعامل سازمان توسعه و عمران شهرداری قم از تکمیل سه سقف از هفت سقف پارکینگ طبقاتی خیابان امام خمینی (ره) خبر داد.

مسعود بخشی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ دو پروژه شاخص سرمایه گذاری که بیش از یک سال مجموعه شهرداری را درگیر کرده بود، به پایان رسید؛ یکی تونل غدیر و بلوار جعفر طیار (ع) که تا خیابان شهیدان فاطمی ادامه داشت همزمان با شب عید تحویل شهروندان داده شد و دیگر رمپ‌های شمال شرقی بلوار فردوسی و پیامبر اعظم (ص) که قبل از نیمه شعبان در اختیار تحویل مدیریت شهری قرار گرفت.

وی افزود: تولید و حمل و پخش ۲۱۰ هزار تن آسفالت، تولید ۱۲۰ هزار تن مصالح معدنی و ۴۴ هزار قالب جدول بتنی در مجموعه ساخت قطعات بتنی طی سال گذشته انجام گرفت.

مدیرعامل سازمان توسعه و عمران شهرداری قم خاطرنشان کرد: در بخش معدن و مصالح معدنی که منجر به تولید مصالح زیرسازی و زیراساس و اساس در پروژه‌ها می‌شود، معدن ونارچ یکی از مکان‌هایی است که شهرداری سال‌ها از آن بهره برداری می‌کرد و در ۷۰ درصد نیاز شهرداری را این معدن پاسخگو بود.

بخشی اضافه کرد: در سال گذشته سازمان توسعه و عمران موفق شد مجوز کار در یک معدن کوهی در کهک را نیز بگیرد.

وی افزود: مجوز این کار از مجاری قانونی طی و گرفته شد و در سال جدید موضوع بحث انفجار و بهره برداری از معدن اتفاق می‌افتد.

مدیرعامل سازمان توسعه و عمران شهرداری قم با اشاره به تدوین برنامه دقیق و پیگیری‌های روزانه برای اجرای پروژه‌های عمرانی تاکید کرد: از جمله این پروژه‌ها تقاطع نیک اندیش با بلوار سردار سلیمانی است که سال گذشته آغاز شد و در حال پیگیری است.

بخشی گفت: پروژه پارکینگ طبقاتی خیابان امام خمینی (ره) ۱۶ هزار متر مربع زیربنا دارد و از هفت سقف، سه سقف آن به پایان رسیده است.

وی ادامه داد: احداث مسیر دسترسی تونل غدیر به پیامبر اعظم (ص) پروژه دیگر است که از سال ۱۴۰۲ آغاز شد، پروژه تقاطع صدوقی و فردوسی و رمپ شرقی-غربی قسمت جنوبی تقاطع فردوسی و پیامبر اعظم (ص) نیز پروژه‌هایی هستند که در سال ۱۴۰۲ آغاز شده و در صورت تأمین منابع، در سال ۱۴۰۳ به بهره برداری می‌رسند.

مدیرعامل سازمان توسعه و عمران شهرداری قم اظهار کرد: رفع معارضات پروژه‌ها، تأمین منابع و مصالح، تجهیز کارگاه و موضوعات جدی این پروژه‌ها سال گذشته جلو رفته و در حال حاضر روی روال خوبی در حال پیگیری است.

کد خبر 750848

دیگر خبرها

  • معادن کلید مهم توسعه کردستان/جاده‌های معادن موجب نارضایتی مردم
  • انتقال مجموعه آرادکوه نیازمند عزم جدی متولیان امور است
  • ببینید | یک باتری می‌تواند جنگل را به آتش بکشد
  • پارکینگ طبقاتی خیابان امام خمینی (ره) تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد
  • پایش واحد های شن و ماسه شهرستان چایپاره
  • معادن؛ ثروتی نهفته در خاک/ بی بهره چون کهگیلویه و بویراحمد
  • جان باختن یک کارگر در معدن زغال‌سنگ هشونی کوهبنان
  • سلاجقه: از برقی کردن وسایل نقلیه در تهران حمایت می‌کنیم
  • تعطیلی جایگاه زباله غیر مجاز دستک آستانه اشرفیه
  • آخرین وضعیت تالاب بندعلیخان