Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-26@18:49:17 GMT

تقویت فرهنگ اصفهانی در شکوفایی اقتصادی شهر موثر است

تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۹۳۲۴۴۱

تقویت فرهنگ اصفهانی در شکوفایی اقتصادی شهر موثر است

مدیر هماهنگی و نظارت امور مناطق و سازمان های شهرداری اصفهان گفت: در شرایطی که به دلیل کمبود منابع، فرصتی برای شکوفایی کالبدی و معمارانه اصفهان باقی نمانده، مدیریت شهر می‌تواند با تقویت هویت و فرهنگ اصفهانی از طریق برپایی رخدادهای بزرگ مقیاس، اقتصاد شهر را رونق بخشد.

بهروز نصر آزادانی در گفت و گو با خبرنگار ایمنا اظهارکرد: امروزه بیشتر شهرهای آینده‌گر به دنبال آن هستند که با شکل‌دهی و برگزاری رخدادهای ناب شهری، خود را به مکانی پویا و سرزنده‌تر تبدیل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همه مدیران شهری اذعان می‌کنند که مدیریت و برنامه‌ریزی رخدادهای شهری می‌تواند همزمان آن‌ها را به طیف گسترده‌ای از اهداف اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی سوق داده و از منافع و مزایای آن‌ها بهره‌مند سازد، در این مسیر تمرکز ویژه شهرها بر رویدادهای ورزشی و سرگرمی است، زیرا پیامدها، اثرات رسانه‌ای و اقتصادی چشمگیری در برداشته‌اند.

مدیر هماهنگی و نظارت امور مناطق و سازمان‌های شهرداری اصفهان ادامه داد: در حال حاضر به دلیل وجود دیدگاه‌ها و تجارب ارزشمند در این زمینه، هیچ شهری خود را ناتوان از برگزاری رخدادهای استراتژیک یا رویدادهای تأثیرگذار و پایدار نمی‌داند.

نصرآزادانی خاطرنشان کرد: هر شهری در مواجهه با رقابت‌های جهانی و تنش‌های محله، برای شکل‌دهی به استراتژی‌های توسعه‌ای خود به طور ویژه به فرهنگ خود مراجعه کرده و در یک چارچوب ابزاری از فرهنگ خویش به منظور بهره‌مندی از آثار و برکات آنچه «اقتصاد نمادین» و «اقتصاد تجربه» خوانده می‌شود استفاده می‌کند.

وی با بیان اینکه فعالیت‌ها و برنامه‌هایی فرهنگی مبتنی بر هنر، موسیقی، صنایع‌دستی، ورزش باطراحی خلاقانه زمینه مساعد برای رویدادسازی در شهرها را فراهم کرده و می‌کند، گفت: رویدادسازی به خصوص رقابت بر سر میزبانی رویدادهای بین‌المللی تا آنجا پیش رفته که برخی از شهرهای دنیا نظیر ملبورن، سئول، هنگ‌کنگ و دوربان در آفریقا خود را با عناوینی همچون «شهر جشنواره‌ها»، «شهر رخدادهای جهانی»، «شهر رخدادخیز»، «رخدادخیزترین شهر آمریکا» و از این دست معرفی و تصویرسازی می‌کنند. آن‌ها با این کار و بازاریابی شهری سعی دارند شهر خود را برای شهروندان و بازدیدکنندگان‌شان سرگرم و به واسطه خلق هویت‌های جدید و تجمیع خرده فرهنگ‌ها به توسعه گردشگری و جذب سرمایه‌های بین‌المللی دست پیدا کنند.

نصر آزادانی با طرح چند پرسش کلیدی در رابطه با مدیریت توسعه شهری کلانشهر اصفهان گفت: آیا اصفهان برای رخدادخیزی یا رویدادسازی برنامه‌ای دارد؟ آیا ارتباطی بین چشم‌انداز و برنامه راهبردی اصفهان با رخدادهای کلیدی به ویژه در حوزه فرهنگی و اجتماعی وجود دارد؟ آیا در اصفهان هم برای تصویرسازی و بازاریابی شهری به واسطه رویدادسازی و رخدادخیزی شهر تدبیری اندیشیده شده است؟

وی تاکید کرد: اصفهان مانند دیگر شهرهای موفق دنیا ناگزیر از بهره‌گیری از رویدادهای فرهنگی به عنوان جزئی لاینفک از برنامه راهبردی توسعه خود خواهد بود. در شرایط کنونی که به دلیل کمبود منابع، فرصتی برای توسعه فیزیکی و شکوفایی کالبدی و معمارانه شهر باقی نمانده است، مدیریت شهر می‌تواند با تقویت هویت و فرهنگ اصفهانی از طریق برپایی رخدادهای بزرگ مقیاس، بیشترین تأثیر را بر شکوفایی اقتصادی و اجتماعی شهر رقم بزند.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۳۲۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای برنامه ملی بازآفرینی/ مردم مشارکت کنند

به گزارش خبرنگار مهر، سید مسلم سیدالحسینی ظهر پنج شنبه در هفتمین اجلاس مجمع رؤسای کمیسیون‌های شهرسازی و معماری در بوشهر افزود: سند توانمندسازی برنامه ملی بازآفرینی در صورت تصویب در هیأت وزیران بزودی در کشور اجرایی می‌شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی افزود:: مبنا و محور این برنامه بر پایه مشارکت مردمی است، و بر مبنای این برنامه یک مدیریت یکپارچه در کشور ایجاد می‌شود که کار در رأس آن در کشور رئیس جمهور، در استان‌ها استانداران و در شهرستان‌ها فرمانداران با دبیری شهرداران انجام می‌شود.

وی تصریح کرد: با اجرای این برنامه با مشارکت مردم و افزایش روحیه شورایی، شهرهای ایران در همه زمینه‌های اجتماعی و اقتصادی بافت‌های تاریخی توسط خود مردم و با مشارکت واقعی مردمی رشد پیدا می‌کنند.

مدیر عامل شرکت باز آفرینی شهری ایران با بیان اینکه در این برنامه شهرداری‌ها و شوراهای اسلامی شهر، دولت و مردم سه رکن اصلی اجرایی هستند، افزود: توسعه شهری به جای کارشناسی و تخصصی بر مبنای توافقی است که میان مردم و موردقبول و توافق نهایی مردم خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه بافت تاریخی بوشهر به‌عنوان نماد معماری کشور شناخته می‌شود، اظهار کرد: این نماد معماری نشان می‌دهد که آنچه موجب توفیق شهر بوده همان مشارکت مردم بوده است و تجربه تاریخی نشان می‌دهد که هیچگاه طرح‌های توسعه شهری از بالا به پایین موفقیتی نداشته است.

کد خبر 6088642

دیگر خبرها

  • زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید تقویت و توسعه می‌یابد
  • ایران گام‌های مهمی برای کاهش موثر خطر بلایا برداشته است
  • منظور: ایران گام‌های مهمی برای کاهش موثر خطر بلایا برداشته است
  • اجرای برنامه ملی بازآفرینی/ مردم مشارکت کنند
  • عزم ایران و پاکستان برای تبدیل «مرز صلح» به «مرز شکوفایی»
  • استفاده از توانمندی‌ دانش‌بنیان‌ها برای رشد و توسعه مدیریت شهری اصفهان
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • «صادقانی» سرپرست اداره کل طرح‌های توسعه شهری و منطقه‌ای شهرداری اصفهان شد
  • استفاده از الگوهای نوین مشارکتی در پروژه‌های شهری اصفهان
  • برگزاری ۳۵۰ برنامه در مناطق شهر به‌مناسبت هفته فرهنگی اصفهان