Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری صدا و سیما»
2024-04-30@18:07:02 GMT

کلاهبرداری پیامکی به بهانه دهه فجر

تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۹۳۳۶۴۲

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی رئیس پلیس فتای استان گفت: مشاهده شده در روز های hodv کلاهبرداران با انتشار پیامک‌های جعلی با مضامینی مانند "مشترک گرامی، شما برنده جایزه در قرعه کشی به مناسبت دهه‌ فجر شده‌اید"  از کاربر می خواهند برای کسب اطلاعات بیشتر از نحوه دریافت جایزه به سایتی مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرهنگ‌ محمدپور افزود: در صفحه نخست سایت، درگاه پرداخت جعلی یکی از بانک‌های معتبر مشاهده می شود که کابر باید اطلاعات حساب بانکی خود از جمله شماره حساب‌، رمز دوم‌، کد cvv2 وتاریخ انقضاء را وارد کند.

وی گفت:در صورتی که کاربر این اطلاعات را وارد کند کلاهبرداران در مدت زمان کوتاهی، حساب وی را خالی می کنند.

رئیس پلیس فتای استان از کاربران خواست در صورت دریافت این نوع پیامک‌ها به آنها پاسخ ندهند و توجه داشته باشند برای دریافت وجه جایزه، نیازی به ارسال اطلاعات حساس بانکی نیست. 

سرهنگ‌ محمدپور با بیان اینکه درگاه‌های جعلی بانکی به راحتی قابل تشخیص است گفت: کاربران در هنگام ورود اطلاعات بانکی در درگاه‌های بانکی در بستر فضای وب، از صفحه کلیدهای مجازی استفاده کنند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۳۳۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداری دریافت وام در کانال تلگرامی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، سرهنگ حسن ابوالحسینی گفت: در پی شکایت یک شهروند یزدی به پلیس فتا مبنی بر کلاهبرداری دریافت وام، موضوع در دستور کار کارشناسان این پلیس قرار گرفت. 

وی ادامه داد: در تحقیقات اولیه مشخص شد شاکی با مشاهده کانال تلگرامی دریافت وام بدون ضامن، مبلغ یک میلیارد و ۴۵۰ میلیون ریال به شماره حساب اعلام شده واریز کرده و پس از آن وی دیگر جواب شماره تلفن داده نشد. 

رئیس پلیس فتا افزود: با انجام تحقیقات بیشتر و اقدامات پلیسی توسط کارشناسان این پلیس، متهم که در یکی از استان‌های غرب کشور ساکن بود، شناسایی شد و با هماهنگی مقام قضایی به پلیس فتای استان یزد انتقال یافت. 

ابوالحسینی خاطرنشان ساخت: متهم در مواجهه با مستندات و مدارک جمع‌آوری شده از سوی کارشناسان ضمن اقرار به جرم خود، اعتراف کرد که با درج آگهی در شبکه‌های اجتماعی با موضوع وام بانکی، از شهروندان کلاهبرداری می‌کرده است. 

وی هشدار داد: برای دریافت وام حتما به بانک مراجعه کرده و به هیچ عنوان به تبلیغاتی که شبکه‌های اجتماعی می‌شود اعتماد نکنند، چرا بانک‌ها هیچگونه تبلیغاتی در فضای مجازی برای فروش وام یا تسهیلات بانکی ندارند و این تبلغات از سوی کلاهبرداران منتشر می‌شود. 

رئیس پلیس فتا از شهروندان خواست هشدار‌های پلیس فتا را جدی گرفته و در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی یا پیام رسان‌های موبایلی مراتب را از طریق نشانی پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir بخش ارتباطات مردمی گزارش کنند.

دیگر خبرها

  • کلاهبرداری دریافت وام در کانال تلگرامی
  • شناسایی متهم برداشت غیرمجاز یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریالی در تربت حیدریه
  • کلاهبرداری اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس
  • کلاهبرداری اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس 
  • چرا عمده مردم از دریافت وام بانکی محروم اند؟/سو استفاده بانک ها
  • مستاجران مراقب کلاهبرداری در سامانه خودنویس باشند
  • جزییات دریافت مالیات از تراکنش‌های بانکی​ اعلام شد
  • کلاهبرداری از طریق پیام‌ها و لینک‌های جعلی
  • چگونه سود 33 درصدی بانکی دریافت کنیم؟
  • شرایط دریافت وام ازدواج در سال ۱۴۰۳