Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-04-30@16:42:49 GMT

جا به جایی دارو در بدن با کمک ربات ها

تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۹۳۳۷۴۲

جا به جایی دارو در بدن با کمک ربات ها

رکنا: محققان میلی ربات هایی طراحی کرده اند که مسئول جا به جایی دارو در بدن هستند.

در سال های اخیر ربات های کوچک متعددی برای حرکت در بدن انسان و انتقال دارو طراحی شده اند اما یک میلی ربات جدید دستاوردهای تازه ای در این زمینه داشته است.

به گزارش نیواطلس، میلی ربات یادشده بسیار منعطف بوده و قادر به خزیدن، شنا کردن، پرش، راه رفتن و غیره برای جابجایی در بافت های مختلف بدن و رساندن دارو به مقصد تعیین شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ربات علاوه بر تحویل دارو می تواند زخم های داخل بدن را مداوا کند یا شریان های مسدودشده را باز کند. کاری که تا به حال ربات های بدن پیما قادر به انجام آن نبوده اند.

محققان موسسه مکس پلانک در مونیخ آلمان می گویند این اولین بار است که یک ربات بدن پیما قادر به انجام امور پیچیده و متعددی بوده و می تواند در بخش هایی دشوار از بدن وظایف محول شده را انجام دهد.

عملکرد این ربات کوچک مبتنی بر رفتارهای برخی انواع حلزون ها یا باکتری ها است که از توانایی های حرکتی بسیار متنوعی برخوردار هستند. ربات مذکور که تنها ۴ میلیمتر طول دارد، نوعی سیلیکون منعطف بوده و مانند یک کرم و از طریق نزدیک کردن دو بخش انتهایی خود به هم و سپس باز کردن آنها حرکت می کند.

علاوه بر این، ریز ذره های مغناطیسی در این ربات کار گذاشته شده تا خزیدن، غوطه ور شدن و شنای آن در بافت های مایع بدن انسان تسهیل شود. این ربات در آینده از طریق پوست به داخل بدن انسان تزریق خواهد شد و ردگیری آن در درون بافت های انسانی به سادگی ممکن خواهد بود.

برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

منبع: رکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۳۳۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشته‌ها و سطوح المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی اعلام شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل ازسازمان امور دانشجویان، رشته‌ها و سطوح برگزاری المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی از سوی سازمان امور دانشجویان اعلام شد. المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی در ۳ حوزه ورزش‌های دیجیتال و فیجیتال، رباتیک، فناوری و نوآوری برگزار می‌شود.

ورزش‌های دیجیتال و فیجیتال در ۳ سطح /دانشگاهی، استانی و ملی/

۱- دیجیتال «فیفا۲۰۲۴، E-football»،

۲- فیجیتال «مینی فوتبال فیجیتال، مینی بسکتبال فیجیتال»

۳- حرکتی «kinect» «دوچرخه سواری، تنیس، تنیس روی میز، رزمی»

ورزش‌های رباتیک در ۲ سطح / استانی، ملی/

۱- مسابقات ربات‌های واقعی «مسابقه خودروهای خودران، مسابقه فوتبال اندازه کوچک، مسابقه دوی ربات‌های انسان نما»

۲- مسابقات شبیه سازی «مسابقه شبیه سازی فوتبال ۳ بعدی، مسابقه شبیه سازی خودروهای خودران»

۳- مسابقات لیگ نوآوری و خلاقیت «طراحی و ساخت ربات‌های صخره نورد، شناگرو ایده‌های آزاد»

فناوری و نوآوری در ورزش

۱- تحلیل های عملکردی در سطح ملی «تحلیل داوری صحنه های ورزشی، پیش بینی درصد مالکیت توپ در مسابقه، تحلیل بیومکانیکی و آسیب شناسی فعالیت ورزشی»

۲- طراحی و برنامه‌نویسی در دو سطح استانی و ملی «طراحی اپلیکیشن ورزشی، طراحی صنعتی محصول ورزش، شبیه سازی الکترونیکی ابزار ارزیابی در ورزش»

ثبت‌نام المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی با امکان ثبت نام کلیه دانشجویان از تمام رشته‌ها و دانشگاه‌های سراسر کشور از ۲۷ فروردین ماه آغاز شده است و تا ۲۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ ادامه دارد و علاقه‌مندان می توانند با مراجعه به آدرس Setav.ir/stso نسبت به ثبت‌نام خود اقدام کنند.

کد خبر 6090902

دیگر خبرها

  • وحیدی: قادر به پذیرش بیشتر اتباع نیستیم
  • وزیر کشور: دیگر قادر به پذیرش بیشتر اتباع نیستیم
  • ربات‌های قاتل؛ ترس از آینده هوش مصنوعی
  • آمریکا با هواپیمای آخرالزمانی آماده جنگ احتمالی هسته‌ای می‌شود
  • ربات‌های تلگرامی آژانس جاسوسی اوکراین مسدود شد
  • تبدیل افکار خاموش ذهن به گفتار| ابزاری که اندیشه را واژه می‌کند!
  • پای ربات‌ها به پمپ بنزین رسید
  • رشته‌ها و سطوح المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی اعلام شد
  • پمپ بنزین ابوظبی رباتیک شد
  • رسانه عبری: حزب الله قادر است الجلیل را محو کند