Web Analytics Made Easy - Statcounter

زنجان-سرپرست انجمن خیریه حمایت از بیماران « ام اس»استان زنجان گفت: ناآگاهی مردم روند درمان بیماری« ام اس» را با مشکل مواجه می‌کند.

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی کریمیان صبح چهارشنبه در نشست خبری در محل انجمن خیریه حمایت از بیماران «ام اس» استان زنجان با بیان اینکه یکی از دغدغه‌هایی که این انجمن از دیرباز با آن مواجه بوده، مسئله ناآگاهی عموم مردم از این بیماری است، افزود: همین امر باعث شده است تا مردم آگاهی‌های لازم را نسبت به این بیماری نداشته و تداوم این روند نیز باعث به وجود آمدن مشکلاتی در روند درمانی این بیماری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه جمعیت هدف این انجمن را غالباً افراد و گروه‌های سنی فعال جامعه تشکیل می‌دهند، تصریح کرد: بیش از هزار و ۲۰۰ بیمار مبتلا به ام اس در این انجمن تشکیل پرونده داده‌اند و اغلب افرادی مبتلا به بیماری ام اس در  گروه سنی فعال جامعه یعنی ۲۰ تا ۴۰ سال قرار دارند و تعداد مبتلایان در سال‌جاری در مقایسه با گذشته افزایش داشته است.

سرپرست انجمن خیریه حمایت از بیماران «ام اس» استان زنجان با یادآوری اینکه آنچه که مسیر درمان این بیماری را ناهموار می‌کند، بحث پنهان کردن بیماری توسط خود بیمار است که این اتفاق از روی ترس رخ می‌دهد، ادامه داد: در حال حاضر دو هزار نفر آمار واقعی مبتلایان به بیماران MS در استان زنجان است و متاسفانه اغلب مردم، اطلاعات ناچیزی در مورد این بیماری دارند.

کریمیان در ادامه از اختصاص ۶۰ میلیارد ریال اعتبار برای اجرای فاز نخست درمانگاه تخصصی ام اس در زنجان خبر داد و خاطرنشان کرد: در حال حاضر برای اتمام این پروژه، نیاز به ۷۰ میلیارد ریال اعتبارداریم و امیدواریم در این زمینه شاهد حمایت خیرین استان باشیم.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۳۴۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفرهای درمانی رایگان با اسنپ

اسنپ ۵۹۹ سفر خود را برای کودکان بیمار تحت پوشش «خیریه‌ پزشکی نوین» به مدت ۳ ماه رایگان کرد.   به گزارش روابط عمومی اسنپ، این طرح با ارزش ۴۷ میلیون و ۷۵۳ هزار تومان برای تسهیل رفت‌و‌آمد کودکان مبتلا به بیماری‌های سخت و همراهانشان در نظر گرفته شده بود که از مناطق کم‌برخوردار برای درمان به تهران سفر می‌کنند. اسنپ هم‌مسیر با کودکان تحت درمان جامعه هدفِ این طرحِ همسو با ماهیت کسب‌وکار شرکت اسنپ کودکانی هستند که برای درمان از محل سکونت خود به شهر تهران سفر می‌کنند.   این کودکان و خانواده‌هایشان اغلب از مناطق کم‌برخوردار هستند و در منطقه‌ محل سکونت خود به مراکز درمانی مجهز یا کادر پزشکی متخصص دسترسی ندارند. اجرای این طرح گامی کوچک برای تسهیل رفت‌وآمد این گروه به مراکز درمانی است.   طرح تخفیف‌ ویژه‌ ۲۰ درصدی به موسسات نیکوکاری از جمله طرح‌های مشابهی است که در تمام طول سال برای تسهیل رفت‌آمد و کاهش هزینه‌های موسسات نیکوکاری اجرا می‌شود. معرفی خیریه‌ پزشکی نوین ماموریت این خیریه پوشش هزینه‌ها و منابع لازم برای درمان کودکان زیر ۱۸ سال و زنان سرپرست خانوار ساکن مناطق کم‌برخوردار است. در راستای این هدف نیز بستر مناسبی را برای همکاری با نیروهای متخصص پزشكى، پرستارى و مددکارى برای تشخیص، درمان، مشاوره و راهنمایى تخصصى رایگان فراهم کرده است.   این خیریه کودکان کم‌برخورداری را که برای بهره‌مندی از خدمات پزشکی نیاز است به تهران سفر کنند از ابتدای سفرشان تا زمان بهبودی کامل همراهی و حمایت می‌کند. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • انجام آزمایش تب مالت دامها نیازمند همکاری مردم در روستاها است
  • مشارکت ۵ میلیارد دلاری قرارگاه خاتم‌ با خارجی‌ها
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است
  • سفرهای درمانی رایگان با اسنپ 
  • سفرهای درمانی رایگان با اسنپ
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان