Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمعی از چهره های انقلابی و رسانه ای در اقدامی خودجوش و پسندیده، ساعتی را با حاج رضا اکبری، یادگار گرانسنگ میادین جهاد و حماسه گذراندند؛ مردی که روزی در غلطان سپاه عاشورا بود و این روزها در بستر بیماری است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  ائل ،  صبح امروز  جمعی از چهره های انقلابی و رسانه ای در اقدامی خودجوش و پسندیده، ساعتی را با یادگار گرانسنگ میادین جهاد و حماسه گذراندند؛ مردی که روزی در غلطان سپاه عاشورا بود و این روزها در بستر بیماری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرد روزهای ۸ سال حماسه و رزم آور میدان فتنه

کمتر کسی را در تبریز می توان سراغ داشت که نام حاج رضا عدالت اکبری به گوش او نخورده باشد؛ عده ای او را با ایثارگری های خود در دوران جنگ ۸ ساله می شناسند و خاطرات با این رزمنده قدیمی را با خود یدک می کشند؛ برخی دیگر به واسطه حضور با بصیرت حاج رضا در صحنه حساس فتنه آمریکایی ۸۸ از او شناخت پیدا کردند.

اما اغلب جوانان از طریق فرزند برومند او، شهید صادق که فدایی حریم آل الله در سوریه گشت؛ افتخار آشنایی با حاج رضا پیدا کردند.

حاج رضا که این روزها به جهت بیماری طاقت فرسا و انجام جراحی های متعدد،  قادر به تکلم نیست و از طریق دست نوشته روی وایت برد کوچکی که همنشین این روزهای او گشته؛ با اطرافیان هم کلام می شود.

این اسوه حماسه و صبر، امروز میزبانی گروهی از انقلابی هایی بود که مدت ها است سنت حسنه دیدار با مردان بزرگی از انقلاب را شروع کرده اند؛ جمعی که در آن مداحانی چون حاج مهدی خادم آذریان و احد فلاحی، یادگارانی از سال های حماسه و جهاد همانند حاج کریم ارسلانی و علی قادری و... همچنین چهره هایی از نسل سوم انقلاب دیده می شود.

سکوتی که زبان ناطق حزب اللهی ها است

در طول این دیدار صمیمی، خاطراتی از ایثارگری های مثال زدنی مرد روزهای سخت انقلاب و این پدر صبور شهید مدافع حرم به میان می آید.

حاج کریم ارسلانی که با صحبت های گرم و عمیق خود، روحیه خاصی به این جمع با صفا می دهد؛ با اشاره به عظمت شهید صادق اکبری و دیگر شهدا، تعظیم بر مقام شامخ شهیدان راه حق را افتخار بزرگی برای خود و هم مسلکان با او می داند.

این رزمنده باصفا همچنین شهدا و خانواده های صبور و با عظمت آنها را زبان ناطق حزب اللهی ها معرفی می کند.

حاج مهدی خادم آذریان هم که طی سخنانی شیوا که سرشار از غبطه به گذشته و حال حاج رضا است؛ شرایط موجود این پدر معزز شهید را موهبت الهی برای انس بیشتر با باری تعالی دانسته و تاکید می کند که همین سکوت حاج رضا، پیام هایی بس ناگفته برای همه دارد.

وقتی مراسم عیادت از بیمار، تبدیل به بانک روحیه به جوانان می شود

حاج رضا هم که سراسر این مجلس را با سکوت های معنی دار و گهگاهی با اشارات دست و سر دنبال می کند؛ نظاره گر جلوه عظیمی از خلوص ایمانی حضار است؛ او که ابتدا انتظار عیادت معمولی از یک بیمار را داشت؛ گویی فهمیده که این چهره های انقلابی و جوانان نسل جدید، آمده اند تا خودشان از او روحیه بگیرند.

علی قادری، جانشین سابق سپاه عاشورا نیز از خاطرات فراموش نشدنی پدر شهید صادق گفته و گمنامی را بزرگترین امتیاز حاج رضا برمی شمرد.

قادری اوج عظمت حاج رضا اکبری در کنار گمنامی وی را تمثیلی از شرایط شهید لاجوردی دانسته و این رزمنده نام آشنا و البته غریب تبریز را لاجوردی زمان می داند.

گلایه های همسرانه همراه با فخر بر وجود ارزشمند حاج رضا اکبری

همسر این مرد روزهای سخت که حتی با خانه نشینی خود نیز، همچون روزهای رزم، موجی از صلابت را ایجاد کرده؛ گمنامی حاج رضا را ناشی از عدم قدرشناسی عده ای عنوان می کند. و از این حیث گلایه هایی را در نگاه و کلام او بروز می دهد.

مادر شهید آقا صادق البته اوج افتخار برای همسرش را در این جمله خلاصه می کند که "اینکه عده ای به حاج آقا احترام می گذارند؛ بخاطر مسئولیت های او در رده های مختلف سپاه نبوده؛ بلکه بخاطر وجود ارزشمند اوست".

سر انجام موعد خداحافظی از حاج رضا فرا رسید و این جمع باصفا و سرشار از معنویت که نمی خواهند فرصت همنشینی با بزرگ مرد روزهای بحران از دست بدهند؛ به ناچار باید اجازه استراحت به حاج رضا بدهند و با اهدای کتاب " وقتی مهتاب گم شد" و دست بوسی و عکس یادگاری، منزل را ترک می کنند.

صفای مجلس به قدری بود که چهره افراد بعد از ترک منزل این خانواده شهید، بشاش تر شده و با انبوهی از روحیه مضاعف، برای دقایق طولانی از ثمرات روحی و روانی آن برای خود بازگو می کردند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۳۴۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماموریت در نیمکره جنوب زمین

در طول سال‌های گذشته، گسترش پدیده دزدان دریایی که منجر به ربایش بسیاری از کشتی‌های تجاری (از جمله چند کشتی ایرانی) شد، موجب شد کشورهای مختلف، نیروهای نظامی خود را برای مقابله با این پدیده به آب‌های بین‌المللی گسیل کنند و کشور ما نیز نقش پررنگی در این پاسداری از امنیت خطوط کشتیرانی (نه فقط در قبال کشتی‌های ایرانی) دارد.

به گزارش ایسنا، پایگاه بصیرت در یادداشتی به قلم مهدی بختیاری نوشت: همانطور که در اخبار آمد، نخستین ماموریت اقیانوسی و دوربرد نیروی دریایی سپاه در نیمکره جنوب زمین با ناو «شهید نادر مهدوی» در حال انجام است.

شناورهای سپاه پیش از این نیز چند ماموریت در آب های آزاد از جمله خلیج عدن انجام داده بودند که همین ناو شهید مهدوی نیز در برخی از آنها حضور داشته اما ماموریت اخیر از چند منظر قابل توجه است. فارغ از محل و نوع انجام ماموریت، سپاه شناوری را به نیمکره جنوب فرستاده که به لحاظ تجهیز به تسلیحات تهاجمی، با همه شناورهای ایرانی - چه در ارتش و چه سپاه- متفاوت است.

این شناور که اسفند ۱۴۰۱ به سازمان رزم ندسا ملحق شد، یکی از ۳ شناور اقیانوس‌پیما و دوربرد سپاه است که از میان آنها ۲ شناور (شهید مهدوی و شهید رودکی) تحویل شده و شناور دیگر (شهید باقری) نیز در آستانه تحویل قرار دارد. این شناورها در واقع شناورهایی هستند که با تغییر کاربرد و تسلیح به سامانه‌های رزمی، این امکان را به نیروی دریایی سپاه می‌دهند که ماموریت‌های مختلف خود در آب‌های دوردست و اقیانوسی را انجام دهد.

در این میان، برخی شناورها به لحاظ امکانات و تجهیزات با بقیه تفاوت‌هایی دارند. برای مثال، شناور شهید باقری قرار است یک شناور تخصصی «پهپادبر» باشد اما شناور مهدوی از لحاظ سامانه‌های موشکی‌ای که روی آن نصب شده، با بقیه متفاوت است.
شناور شهید مهدوی با تُناژ ۲۱۰۰ تُن، طول ۲۴۰ متر و عرض ۲۷ متر را باید نخستین شناور رزمی ایران دانست که به موشک‌های دوربرد بالستیک مجهز شده است.

بهمن سال گذشته برای نخستین بار، تصاویری از شلیک این موشک‌ها -که گفته می‌شود بُرد آنها ۱۷۰۰ کیلومتر است- منتشر شد که از داخل کانتینرهای تعبیه شده روی این شناور به سمت هدف شلیک شدند. علاوه بر این، شناور شهید مهدوی به موشک‌های کروز با بُردهای مختلف نیز تجهیز شده است؛ موشک‌های ۷۵۰ کیلومتری و البته ۲ هزار کیلومتری که پیش از این، فرمانده نیروی دریایی سپاه از آنها با عنوان «قدر ۴۷۴» نام برده بود.

در حوزه پدافند هوایی نیز در ابتدای رونمایی از این شناور، سامانه موشکی سوم خرداد (یکی از بهترین سامانه‌های موشکی پدافند هوایی سپاه) روی آن دیده شده بود.
 
نیروی دریایی سپاه پاسداران از اواخر دهه ۸۰ خورشیدی با تفکیک ماموریت از نیروی دریایی ارتش، مسؤول اصلی حراست از خلیج‌فارس و تنگه هرمز است اما در سال‌های اخیر، حضور در آب‌های دوردست و اقیانوسی نیز به ماموریت‌های این نیرو افزوده شده است و برای این منظور، طراحی، ساخت و به‌کارگیری تجهیزات جدید از جمله شناورهای سطحی و زیرسطحی در دستور کار قرار گرفته است.

مهم‌ترین اهداف این ماموریت‌ها در کنار ایجاد سیادت دریایی، حراست از خطوط مواصلاتی کشتیرانی کشورمان در آب های دوردست است.
بیش از ۷۰ درصد حجم تجارت جهان در دنیا از طریق دریا انجام می‌شود و کشور ما نیز با دارا بودن مرزهای طولانی دریایی، به عنوان یک کشور دریایی، برای حفظ امنیت شناورهای تجاری و نفتکش‌های خود نیاز به تقویت نیروهای دریایی ارتش و سپاه دارد.

نیروی دریایی ارتش بیش از یک دهه است که ناوگروه‌های خود را به صورت مداوم و بدون وقفه با همین هدف به آب‌های دوردست و خطرناکی نظیر خلیج عدن، تنگه باب‌المندب و دریای سرخ اعزام می‌کند.

در طول سال‌های گذشته، گسترش پدیده دزدان دریایی که منجر به ربایش بسیاری از کشتی‌های تجاری (از جمله چند کشتی ایرانی) شد، موجب شد کشورهای مختلف، نیروهای نظامی خود را برای مقابله با این پدیده به آب‌های بین‌المللی گسیل کنند و کشور ما نیز نقش پررنگی در این پاسداری از امنیت خطوط کشتیرانی (نه فقط در قبال کشتی‌های ایرانی) دارد.

علاوه بر این، در طول سال‌های گذشته، بارها کشتی‌های تجاری و نفتکش‌های ایرانی توسط نیروی دریایی برخی کشورها از جمله آمریکا و انگلیس مورد تجاوز و ربایش قرار گرفتند که البته همه آنها با پاسخ‌ متقابل ایران مواجه شده است.
حراست از این کشتی‌ها در برابر دزدان دریایی کلاسیک و مدرن نیازمند تقویت و افزایش ماموریت‌های دریایی ارتش و سپاه بود که به نظر می‌رسد در دستور کار جدی نیروهای مسلح قرار دارد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • جزئیات اجرای زیرگذر میدان سپاه اعلام شد
  • مجتمع رفاهی درمانی یاسوج کلنگ زنی شد
  • ماموریت در نیمکره جنوب زمین
  • کاپیتان سابق استقلال: آن سپاهانی بدون شک خودش دختر نداشت | نکونام امروز بازیکن نیمکت نشین را فیکس کند
  • چرا سردار زاهدی نمی خواست لباس سپاه را بپوشد؟
  • برگزاری مراسم تشییع شهید تازه تفحص شده «محمدشفیع فیضی‌زاده» در ایلام
  • ناو «شهید مهدوی» وارد نیمکره جنوبی زمین شد
  • ویژگی‌های منحصربه‌فرد مردم اصفهان در دفاع مقدس استثناء است
  • ناو موشکی سپاه؛ مجهز به موشک‌های بالستیک دوربرد
  • همه آن چیزی که باید از ناو شهید مهدوی نیروی دریایی سپاه پاسداران بدانیم+ عکس