Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر هیئت بازی های بومی محلی شهرستان سراوان از برگزاری مسابقات هفت سنگ انتخابی تیم بانوان استان جهت شرکت در مسابقات کشوری خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شستون  مصطفی دهواری با بیان اینکه شهرستان سراوان میزبان مسابقات هفت سنگ انتخابی تیم بانوان استان جهت شرکت در مسابقات کشوری برگزار می شود، گفت: این مسابقات به مناسبت دهه مبارکه فجر از 18 تا 19 بهمن ماه خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی زنده نگه داشتن سنن و آداب گذشتگان، جایگزینی ورزش  به جای فضای مجازی و تشویق مردم جهت برگزاری این مسابقات را از اهداف خود عنوان کرد و افزود: هدف اصلی برگزاری این دوره از مسابقات گرامیداشت دهه مبارکه فجر و ایجاد انگیزه، شور و نشاط  در بین جوانان است.
 
دبیر هیئت بازی های بومی محلی شهرستان سراوان در ادامه از برگزاری جشنواره دایا مادر در جالق، جشنواره بازی های بومی محلی در روستای دشتوک و المپیاد ورزشی در ایام مبارکه فجر خبر داد و یادآوری کرد: هیئت بازی های بومی محلی در نظر دارد در این ایام مبارک جشنواره پیاده روی در شهر سیرکان برگزار کند.
 
وی با اشاره به اینکه در مسابقات هفت سنگ انتخابی بانوان 6 تیم از کل استان سیستان و بلوچستان که هر کدام ۶ نفر بازیکن دارد و یکی از آنها انتخابی مسابقات کشوری خواهد بود، توضیح داد: این مسابقات برای اولین بار برای بانوان در سراوان برگزار می شود.
 
دهواری با اشاره به اینکه هیئت بازی های بومی محلی شهرستان سراوان جز هیئت های برتر کشور است و هر هفته در یک روستا این بازی ها را برگزار می کند، تصریح کرد: در فصل مدارس هر هفته در دو مدرسه این بازی ها برگزار می شود که می تواند الگویی برای تمام مدارس کشور باشد.
 
‏وی در پایان با توجه به اینکه هیئت بومی محلی سراوان جز سه هیئت برتر کشور است خواستار حمایت مسئولین، فرمانداری و بخشداری جهت ترویج این بازی ها و دور نگه داشتن جوانان از فضای مجازی شد.
 
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۳۵۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشفیا: در والیبال نشسته بیشتر از آقایان به بانوان توجه کردیم/ دلایل ناکامی در انتخابی المپیک شناسایی می‌شود

علی کشفیا در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره ناکامی تیم ملی والیبال نشسته بانوان در کسب سهمیه پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس اظهار کرد: پیش از شروع رقابت‌ها تخمین می‌زدیم رقابت تنگاتنگی با حریفان داشته باشیم. به خصوص اینکه در رقابت‌های انتخابی المپیک، سطح بازی‌ها سخت‌تر از قبل می‌شود. بین ۵۰ تا ۶۰ درصد احتمال می‌دادیم که بتوانیم سهمیه المپیک را با توجه به تیم‌های حاضر کسب کنیم. تیم ما هم در شرایطی که انتظار داشتیم برابر حریفان ظاهر شد. همان تصور فنی که توقع آن وجود داشت در مسابقات ارائه کردیم.

رئیس انجمن والیبال نشسته افزود: این را می‌دانستیم که برای آینده باید تلاش‌مان را بیشتر کنیم. آخرین مرحله از مسابقات گزینشی را در چین پشت سر گذاشتیم و ملی‌پوشان تمام توان خود را برای ارائه بهترین نمایش ارائه کردند. در رده آقایان و بانوان هشت تیم مرحله نهایی در پارالمپیک پاریس انتخاب شده‌اند. از نظر آمادگی جسمانی تیم ملی والیبال نشسته بانوان در شرایط مطلوب بود ولی از لحاظ فنی نتوانستیم در سطحی بازی کنیم که مورد انتظار بود. باید نقاط ضعف و قوت تیم ملی شناسایی شود و بتوانیم با کار بیشتر ضعف‌ها را برطرف و قوت‌ها را حفظ کنیم. باید برنامه‌ریزی اساسی کنیم تا بتوانیم سطح کیفی خود را بالاتر ببریم و راه‌ها و روش‌هایی که ما را به این مقصود می‌رساند اجرایی کنیم. این از دسترس خارج نیست و باید هزینه کرد تا برنامه‌ها به شکل مطلوب عملی شود.

کشفیا در خصوص اینکه عنوان شده بود توجه به تیم آقایان از بانوان بیشتر بوده در حالی که تیم مردان همواره قهرمان جهان است و تیم خانم‌ها نتوانست سهمیه پارالمپیک بگیرد، تصریح کرد: اصلاً چنین موضوعی را قبول ندارم. مسابقات قهرمانی آسیا و پاراآسیایی بوده که هر دو تیم شرکت کردند. اردو‌های مشترک برگزار شده و به یک اندازه اردو رفته‌اند، هیچ فرقی بین تیم آقایان و بانوان نگذاشته‌ایم. فدراسیون جانبازان و توان یابان و کمیته ملی پارالمپیک هم آن چیزی که مصوب شده در مورد هر دو تیم اجرا کردند. رشته با رشته فرق می‌کند، توانایی‌ها و آمادگی‌ها متفاوت است. اتفاقاً از نظر سازماندهی و تشکیلاتی به خانم‌ها بیشتر از مردان توجه شده است. چون آقایان در قله هستند به خانم‌ها بیشتر توجه شده تا بتوانند در شرایط بهتری قرار بگیرند.  

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز جشنواره فرهنگی، ورزشی بازی‌های بومی محلی شهرستان لردگان
  • اعزام شمشیربازان ایران به مسابقات زون آسیا و انتخابی المپیک
  • ایجاد نشاط اجتماعی در جوامع محلی با برگزاری مسابقات ورزشی
  • همت بلندی که ۱۶۰ بومی را صاحب شغل کرد
  • توقیف خودروهای حامل بار سوخت قاچاق در مرزهای جنوبی سیستان و بلوچستان
  • برگزاری بازی های بومی محلی در روستای آرتون طالقان
  • برگزاری نخستین رویدادتربیت مربی هوش مصنوعی، درزاهدان
  • انتصاب سرپرست فدراسیون ورزش روستایی، عشایری و بازی‌های بومی محلی
  • کسب سهمیه المپیک پاریس توسط ورزشکاران زنجانی
  • کشفیا: در والیبال نشسته بیشتر از آقایان به بانوان توجه کردیم/ دلایل ناکامی در انتخابی المپیک شناسایی می‌شود