Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار ریوش تأکید کرد: توسعه گردشگری و ایجاد زیرساخت‌های آن در کوهسرخ به افزایش ماندگاری زائران و مسافران در کاشمر کمک خواهد کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضا کاردانی در گفتگو با کاشمربصیر، اظهار کرد: منطقه کوهسرخ استعداد و ظرفیت‌های ویژه‌ای در گردشگری دارد که باید مورد توجه قرار گیرد.

 

وی ادامه داد: همان نقشی که طرقبه و شاندیز در اطراف مشهد دارند، کوهسرخ می‌تواند برای کاشمر ایفا کند و به عنوان یک ظرفیت ارزشمند در کنار کاشمر می‌تواند به عنوان منطقه ییلاقی این شهرستان به حساب آید تا زائر و مسافرانی که به کاشمر سفر می‌کنند به این سمت سوق داده شده و میزان ماندگاری آن‌ها در منطقه افزایش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

شهردار ریوش خاطرنشان کرد: در بخش کوهسرخ، روستاهای کریز و طرق، به عنوان روستای هدف گردشگری انتخاب شده است که باید نسبت به ایجاد زیرساخت‌های لازم برای سوق دادن گردشگران به این روستاها اقدام شود ضمن اینکه ما به عنوان شهرداری ریوش اعلام کرده‌ایم که این آمادگی را داریم تا آبگرم کریز را در اختیار بگیریم و آن را احیا کنیم.

 

کاردانی با اشاره به جذابیت‌های موجود در شهر ریوش اظهار کرد: رودخانه نابای یکی از ظرفیت‌های گردشگری منطقه کوهسرخ و شهر ریوش است که می‌تواند پذیرای گردشگران باشد و همچنین خود شهر ریوش به عنوان یک منطقه نمونه گردشگری از ظرفیت‌های لازم برای تبدیل شدن به یک قطب گردشگری برخوردار است.

 

وی تأکید کرد: در ورودی شهر ریوش نیز تپه‌ای به وسعت 9 هکتار از منابع طبیعی تحویل گرفته شده و در تلاش هستیم بتوانیم یک پارک گردشگری با اقامتگاه‌های سنتی در آن ایجاد کنیم تا کسانی که برای زیارت به کاشمر سفر می‌کنند بتوانند در این مکان هم اقامت کنند.

 

شهردار ریوش ادامه داد: شهرستان کاشمر با توجه به زیارتگاه‌هایی که دارد و نیز حجم زائرانی که به این شهرستان وارد می‌شود به عنوان دومین شهر زیارتی استان خراسان رضوی شناخته می‌شود و بخش خوش آب و هوای کوهسرخ نیز با جاذبه‌های طبیعی که به ویژه در روستاهای مختلف و نیز خود شهر ریوش دارد می‌تواند به عنوان مکمل صنعت گردشگری کاشمر، پذیرای مسافران و گردشگران در حوزه گردشگری طبیعی، روستایی و کشاورزی باشد.

 

وی گفت: امیدواریم با شناسایی دقیق ظرفیت‌های موجود در بخش کوهسرخ شاهد رونق گردشگری در این منطقه و در نتیجه رونق اقتصاد، ایجاد اشتغال و جلوگیری از مهاجرت جوانان و اهالی این بخش و روستاهای آن باشیم.

 

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۳۶۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرن بیست و یکم قرن گردشگری

صدای ایران/حميد سعادتی-بر اساس گزارش سازمان جهانی گردشگری، صنعت گردشگری در حال تبدیل شدن به بزرگترین و پرسودترین صنعت در سطح جهان است. در حال حاضر، 11٪ به تولید ناخالص داخلی (GDP)، 10٪ در اشتغال، 5٪ به صادرات، و 5٪به سرمایه گذاری جهانی کمک می کند.

رشد سریع صنعت گردشگری بسیاری از کارشناسان را بر آن داشته است تا قرن بیست و یکم را قرن گردشگری بدانند.

از منظر اقتصادی، گردشگری بین المللی درآمد قابل توجهی برای کشورها ایجاد می کند. توسعه گردشگری نقش مهمی در تشویق سرمایه گذاری زیرساختی، تامین درآمد دولت و ایجاد فرصت های شغلی مستقیم و غیرمستقیم در سراسر جهان ایفا می کند.

کشورهای پیشرفته و توسعه یافته اکنون اهمیت اقتصادی گردشگری را درک می کنند. آنها به دلیل هزینه های اولیه ای که گردشگران برای خدمات مصرفی انجام می دهند، آن را یک منبع مالی می دانند. در نهایت این امر به رشد و توسعه اقتصادی کمک می کند.

با این حال، برای کشورهای در حال توسعه، توسعه گردشگری می تواند چالش هایی مانند نرخ بالای بیکاری، محدودیت منابع ارزی و اتکای بیش از حد به یک بخش اقتصادی را نیز به همراه داشته باشد.

اهمیت گردشگری از نظر تولید و اشتغال همواره مورد تاکید بوده است. در سطح جهانی، گردشگری 70% صادرات و30%صادرات خدمات را به خود اختصاص داده است. علاوه بر این، 10٪ به تولید ناخالص داخلی جهان (GDP) کمک می کند.

توسعه گردشگری منجر به رشد اقتصادی و اشتغال در مناطق مقصد می شود. همانطور که گردشگران تقاضای نهایی خود را برای محصولات افزایش می دهند، هم بخش های مرتبط با گردشگری و هم بخش های غیر گردشگری تولید را گسترش می دهند. در نتیجه رشد اقتصادی رخ می دهد و تقاضا برای نیروی کار نیز افزایش می یابد. رشد اقتصادی ناشی از ایجاد اشتغال به کاهش فقر و بهبود توزیع درآمد در جوامع کمک می کند.

شایان ذکر است که از هر ده شغل در سراسر جهان، یک شغل مربوط به گردشگری است. توسعه گردشگری به طور قابل توجهی بر تنوع اقتصادی تأثیر می گذارد و به دستیابی به اهداف اقتصادی در کشورها کمک می کند.

به طور خلاصه، گردشگری یک صنعت بزرگ جهانی است که درآمد قابل توجهی را برای کشورها به ارمغان می آورد. به عنوان یک محرک اقتصادی حیاتی عمل می کند، تنوع در فعالیت های اقتصادی را تقویت می کند و بستر مناسبی را برای دستیابی به اهداف اقتصادی فراهم می کند.

دیگر خبرها

  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • اقامت در مجموعه آب درمانی محلات ۵۷ درصد افزایش یافت
  • اقدامات منطقه هفت حوض برای توسعه گردشگری مشهد در ۱۴۰۳
  • ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها
  • جزئیات اقدامات منطقه هفت حوض برای توسعه گردشگری مشهد در ۱۴۰۳
  • تداوم حملات رژیم صهیونیستی در سراسر غزه و افزایش شهدا
  • سقوط از دره به فوت شهروند قزوینی منجر شد
  • آئینی سنتی که همه ساله با اجرای آن باران می‌بارد
  • فضای تفریحی گردشگری سرخه‌حصار توسعه می‌یابد
  • افزایش اعتبار هنرستانهای خراسان شمالی /هنرستان ها باعث رشد اقتصادی منطقه می شود