Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی ، سید تقی نوربخش افزود: با پذیرش اساسنامه جدید بانکها، بانک رفاه کارگران تلاش می کند تا از نظر حقوقی منطبق با اصل ۴۴ قانون اساسی و سیاست های ابلاغی اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری به فعالیت های خود ادامه دهد.
رئیس مجمع بانک رفاه کارگران با اشاره به برگزاری مجمع سالیانه این بانک در آذر گفت: در بررسی های صورت های مالی این بانک توسط مجمع، سوددهی این بانک مشخص شد و این موضوع حاکی از تلاش مدیریت و کارکنان بانک و حمایت های سازمان تامین اجتماعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه بانک رفاه کارگران به عنوان یک ابزار مالی در اختیار بیمه شدگان و مستمری بگیران این سازمان است، اظهار داشت: این بانک در زمینه های ارائه خدمات به بیمه شدگان و بازنشستگان و در تجهیز و توزیع منابع، کمک شایانی به سازمان تامین اجتماعی می کند.
نوربخش با بیان اینکه ۴ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان مستمری و بیمه بیکاری از سوی سازمان تامین اجتماعی ماهانه پرداخت می شود که ۸۰ درصد آن از طریق بانک رفاه انجام می گیرد، گفت: این در حالی است که پرداخت مبلغ هدفمندی یارانه ها که ۷۰ درصد این میزان است، از طریق بانک های مختلف کشور صورت می گیرد.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی افزود: با اقداماتی که در ۲ سال گذشته در جهت هم افزایی بنگاه ها و نهادهای مالی و بخش های درمانی و بیمه ای سازمان تامین اجتماعی انجام شد، این حوزه ها ملزم شدند که بخشی از گردش وجوه و سپرده گذاری ها و ضمانت های صادر شده از سوی این بنگاه ها را در بانک رفاه کارگران انجام دهند.
رئیس مجمع بانک رفاه کارگران با اشاره به انضباط مالی بانک رفاه و سوددهی آن در سال ۹۵ گفت: در برخی معیارهای ارائه شده از سوی بانک مرکزی نیز، بانک رفاه کارگران حائز رتبه های قابل قبولی شد.
دکتر نوربخش با اشاره به تصویب تهاتر بدهی های بانک رفاه به بانک مرکزی و تهاتر آن با مطالبات سازمان تامین اجتماعی از دولت در کمیسیون تلفیق مجلس در بررسی بودجه سال ۹۷ گفت: این موضوع از سوی دولت نیز حمایت شد.
وی افزود: در صورت تصویب این مصوبه در صحن علنی مجلس، بانک رفاه کارگران در سال ۹۷ در عرصه نظام پولی کشور پیشتاز و پیشرو خواهد بود.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی به مبلغ تهاتر نیز اشاره کرد و اظهار داشت: حدود ۲۳ هزار میلیارد تومان میان سازمان تامین اجتماعی و شرکت های تابعه، بانک رفاه کارگران، بانک مرکزی و دولت تهاتر می شود.  

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۳۸۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت ویژه از رفاه کارگران با تکیه بر تسهیل مسیر ساخت مسکن تک‌طبقه

موضوع مسکن کارگران در ایران یک معضل پیچیده و چندوجهی است که تأثیر بسزایی بر رفاه کلی و کیفیت زندگی مردم دارد. با توجه به جمعیت شاغل زیاد در ایران، برای دولت ضروری است که تامین مسکن مناسب و مقرون به صرفه را برای تضمین سلامت و بهره وری کارگران در اولویت قرار دهد.

یکی از چالش های اصلی کارگران در ایران نبود گزینه های مسکن ارزان قیمت است. نرخ تورم بالا و کمبود واحدهای مسکونی موجود، یافتن مسکن مناسب را برای کارگران دشوار کرده است که منجر به ازدحام بیش از حد، هزینه های بالای اجاره و شرایط زندگی نامرغوب شده است. این امر نه تنها بر سلامت جسمی و روانی کارگران تأثیر می گذارد، بلکه مانع از توانایی آنها برای عملکرد مؤثر در محل کار می شود.

برای حل این موضوع، دولت باید اقدامات پیشگیرانه ای برای افزایش عرضه مسکن ارزان قیمت برای کارگران انجام دهد. این امر با راهبردهای مختلفی از جمله تامین زمین مناسب برای ساخت مسکن، ارائه اعتبارات بانکی برای پروژه های مسکن و ارائه تسهیلات ساخت مسکن به کارگران قابل تحقق است. با تسهیل ساخت واحدهای مسکونی جدید، دولت می تواند کمبود مسکن را کاهش دهد و گزینه های مقرون به صرفه تری برای کارگران ایجاد کند. تامین مسکن برای کارگران یک جزء حیاتی در تلاش برای بهبود شرایط زندگی برای جمعیت شاغل ایران است. ابتکار دولت برای تخصیص زمین مناسب، هدایت اعتبارات بانکی به ساخت مسکن و ارائه تسهیلات ساخت مسکن به کارگران می تواند راه حلی قوی برای بحران مسکن باشد.

دولت با توانمند ساختن کارگران برای مشارکت در ساخت مسکن خود از طریق اعطای زمین به آن‌ها، پرداخت تسهیلات ساخت مسکن و همچنین مجوز ساخت خانه تک‌طبقه، به چندین هدف مهم دست می یابد. اولاً، مشارکت بیشترین جمعیت فعال کارگری کشور در تولید مسکن را تقویت می کند و منجر به افزایش رشد اقتصاد می شود. ثانیاً، به نگرانی مهم کارگران در مورد دسترسی به مسکن ارزان قیمت نیز پایان خواهد داد و در نهایت، در رکود اقتصادی فعلی، که در آن ساخت و ساز مسکن به عنوان محرک اصلی رشد اقتصادی عمل می کند، این ابتکار آماده است تا فعالیت های اقتصادی را در بیش از 130 بخش مرتبط تحریک کند.

در پایان، تمرکز دولت بر حل مسئله مسکن کارگران در ایران نشان‌دهنده یک موضوع بسیار مهم و کلیدی مورد تاکید رهبری در زمینه خوب کردن حال مردم است و نیاز به تامین زمین، پرداخت تسهیلات بانکی و همچنین توسعه افقی شهرها دارد که نه تنها شرایط زندگی برای جمعیت شاغل و کارگر با حدود نیمی از کل جمعیت کشور را بهبود می‌بخشد، بلکه رشد اقتصادی را از طریق افزایش فعالیت ساخت و ساز مسکن به پیش می‌برد. دولت با توانمندسازی کارگران برای مشارکت در ساخت خانه های خود و تسهیل دسترسی به منابع، راه را برای آینده ای پایدارتر و مرفه هم برای افراد و هم برای کل اقتصاد هموار می کند.

دیگر خبرها

  • ۱۳ هزار نفر در شهرستان خلخال تحت پوشش تامین اجتماعی
  • جزئیات صورتجلسه کمیسیون اصل ۹۰ درباره سامانه اعتبارسنجی/ سازمان تامین اجتماعی، ثبت احوال و فراجا ترک فعل کردند؟
  • بررسی ۹ هزار پرونده شکایت کارگران در کردستان
  • کاهش ۳ درصدی نرخ بیکاری گیلان
  • بیکاری در کشور تک رقمی شد
  • جوانان باید به دنبال کسب مهارت برای ایجاد شغل باشند
  • حمایت ویژه از رفاه کارگران با تکیه بر تسهیل مسیر ساخت مسکن تک‌طبقه
  • تفاوت چشمگیر میزان دریافتی بازنشستگان تامین اجتماعی با پرداختی سایر بازنشستگان
  • سیاست‌های صنعتی باید تعیین تکلیف شود/ سهم اندک تولید از اعتبارات بانکی
  • کنسرسیوم بانکی با هفت امضا مالک پرسپولیس شد